• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu psikolojiden nasil kurtulurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
38
Merhaba

Aylardir psikolojim cok kötü (tedavim devam ediyor). Sürekli uyuyorum hicbirsey yapmiyorum evde. Aynada sürekli kendimi inceliyorum heryerimi özellikle yüzümü :(. Hersey göz kuruluğu ile başladi cok üzüluyorum... gözum batmasa bile batiyormus aciyormuş gibi geliyor bana.

Göz kuruluğundan mı bunlar yaşandı?
10 insandan 6 sında vardır yahu, bende de var.
Özellikle akşamları neredeyse görmüyorum, sokak lambaları, cadde araba ışıkları rahatsız ediyor.
Temel sebebin bu olduğuna emin misiniz?
Maymun totosunu görmüşe dönmüş mesele.

Göz kuruluğundan mı bunlar yaşandı?
10 insandan 6 sında vardır yahu, bende de var.
Özellikle akşamları neredeyse görmüyorum, sokak lambaları, cadde araba ışıkları rahatsız ediyor.
Temel sebebin bu olduğuna emin misiniz?
Maymun totosunu görmüşe dönmüş mesele.
Yanma batmalarin oluyormu peki

Bununla alakalı kaçıncı konunuz sayamadım artık tedavi şart artık size etrafınızda kimse yönlendirmiyor mu yoksa kendiniz mi gitmiyorsunuz

Yanma batmalarin oluyormu peki
Elbette oluyor. Ekrana maruz kalmamak, loş ışık, gözleri dinlendirmek, damla kullanımı gibi birçok etkenle en aza indirilir bu durumlar.
Ben hala sebebin bu olduğunu düşünmüyorum, obsesif davranışlar sergiliyorsunuz.
Bunun için ayrıca destek almalısınız, depresyondan ziyadeZ

Elbette oluyor. Ekrana maruz kalmamak, loş ışık, gözleri dinlendirmek, damla kullanımı gibi birçok etkenle en aza indirilir bu durumlar.
Ben hala sebebin bu olduğunu düşünmüyorum, obsesif davranışlar sergiliyorsunuz.
Bunun için ayrıca destek almalısınız, depresyondan ziyadeZ
Sende siddetlimi peki doktor bana siddetlu kuruluk dedi. Ciddi hastalik değil degilmi

Sende siddetlimi peki doktor bana siddetlu kuruluk dedi. Ciddi hastalik değil degilmi
Gözüm görmüyor, yazı tabela okuyamıyorum.
Akşam karanlıkta araba süremiyorum, kitap vb baskıların belirli yazı karakterinde olması lazım rahat edebilmem için, sürekli gözlerim kısık durmaktan kaslarım ağrır.
Ama inan ki şu konuyu okuyana kadar ‘aaa bende bu vardı’ diye bir saniye düşünmedim😅
Elbette ciddi bir şey değil, hatta hiçbir şey yapmıyorum buna dair.
Ne damla aldım ne bir şey.
Sık damlanı düzenli sen, ekran koruma gözlükleri kullan, gün içinde kapat gözlerini dinlerdir, güneş batana kadar güneş gözlüğü kullan bitti gitti.
Sivilce çıkmış kadar normal yahu bu.

Gözüm görmüyor, yazı tabela okuyamıyorum.
Akşam karanlıkta araba süremiyorum, kitap vb baskıların belirli yazı karakterinde olması lazım rahat edebilmem için, sürekli gözlerim kısık durmaktan kaslarım ağrır.
Ama inan ki şu konuyu okuyana kadar ‘aaa bende bu vardı’ diye bir saniye düşünmedim😅
Elbette ciddi bir şey değil, hatta hiçbir şey yapmıyorum buna dair.
Ne damla aldım ne bir şey.
Sık damlanı düzenli sen, ekran koruma gözlükleri kullan, gün içinde kapat gözlerini dinlerdir, güneş batana kadar güneş gözlüğü kullan bitti gitti.
Sivilce çıkmış kadar normal yahu bu.
Ya ne kadsr rahat karsiliyosun :) keske bende öyle olabilsem. Icimi rahatlattin valla tesekkur ederim. Yazini tekrar tekrar okuyacagim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back