- 5 Eylül 2014
- 80
- 131
-
- Konu Sahibi tatli_telasss
Bizde bir milyon var, iki öğretmeniz. Alamıyoruz.
Bankalarla görüşmüştük, VakıfBank da dahil. Maaşları bir tık fazla göstermemize rağmen verilen kredi 300-400 bindi. En son iki ay önce görüştük ama skylimit diye bir şey duymadım. Bir araştıralım.vakıfbank skylimit araştırdınız mı? bankalar max 300 bın kredı verırken vakıfbank bu skylımıt ıle bir milyon civarı kredi cıkabılıyor (hepsı kredi olmayabılır ama farklı alt baslıkları falan var). tabıı gıdıp subeyle gorusmek lazım
Bankalar en fazla 200-300 veriyor. İkiniz çekebilirseniz (mümkün mü bilmiyorum) hadi 1 milyonunuz olur peşinatla, 1,5 milyon yine eksik..
.
İkinci el olursa o kadar. ( En fazla Halk Bankası 300 bin TL )
Sıfır evde maaşa göre daha yüksek veriyorlar ama 2 milyon kadar da çıkmaz herhalde, bir limit olabilir orada da.
Zaten 2.5 milyonluk eve de 2 milyon kredi çıkacak kadar değer gösteren müteahhitte yoktur.
Vakıfbank skylimit uygulamasını havayollarında çalışan personele yapıyor, ancak skylimit ile ev kredisi vermiyorBankalarla görüşmüştük, VakıfBank da dahil. Maaşları bir tık fazla göstermemize rağmen verilen kredi 300-400 bindi. En son iki ay önce görüştük ama skylimit diye bir şey duymadım. Bir araştıralım.
Vakıfbank skylimit uygulamasını havayollarında çalışan personele yapıyor, ancak skylimit ile ev kredisi vermiyor
Merhaba, o zaman şöyle düzelteyim, skylimit ilk başladığında Vakıfbank havayolu personelini fatdalandırmak amacı ile açtıklarını söylemişlerdi, daha sonra uygulama alanını maaş skalası aynı kişilere uygulamak üzere değiştirmiş olabilirler. Bana verilen bilgi bu yöndeydi.Vakifbank skylimit uygulamasını sadece havayolu personeline yapıyor gibi yazmışsınız yanlış olmuş
Tum cevrem kullandı hiç biri hava yolu personeli değil
Merhaba, o zaman şöyle düzelteyim, skylimit ilk başladığında Vakıfbank havayolu personelini fatdalandırmak amacı ile açtıklarını söylemişlerdi, daha sonra uygulama alanını maaş skalası aynı kişilere uygulamak üzere değiştirmiş olabilirler. Bana verilen bilgi bu yöndeydi.
Evet bizde de yeni başlayan en düşük kıdeme sahip kişiler bu şekilde alıyorAynen
Hatta daha net yazayim
En son kullanan arkadaşım (max 1 2 ay oldu olmadı) maaş skalası 20 22 bin civarı , kullanabildi
Evet bizde de yeni başlayan en düşük kıdeme sahip kişiler bu şekilde alıyor
Havayollarında da da bu maaşlar söz konusu demek istedimBen yine anlamadim mesajınızı kusura bakmayın
Bu dediğim arkadaşım özelde çalışıyor, hava yolu personeli değil yaklaşık 12 yıldır iş hayatında.
Neyin yeni baslayani, neyin en düşük kıdemi anlayamadım kusura bakmayın
Sizin eviniz var mıydı başka bir de baktığınız evler hangi bölgede fiyatı neBankalarla görüşmüştük, VakıfBank da dahil. Maaşları bir tık fazla göstermemize rağmen verilen kredi 300-400 bindi. En son iki ay önce görüştük ama skylimit diye bir şey duymadım. Bir araştıralım.
Ne kadar kredi alabilmişti birde 1-2 ay oldu demişsiniz seçim öncesiyse almlıştırAynen
Hatta daha net yazayim
En son kullanan arkadaşım (max 1 2 ay oldu olmadı) maaş skalası 20 22 bin civarı , kullanabildi
Sky limiti var eşimin. Konut kredisi 450.000 veriyor suan. Hem de tek memur ve calisan esim . Daha çok verirdi ama başka borçlarımız var.Bankalarla görüşmüştük, VakıfBank da dahil. Maaşları bir tık fazla göstermemize rağmen verilen kredi 300-400 bindi. En son iki ay önce görüştük ama skylimit diye bir şey duymadım. Bir araştıralım.
Elinizde olan parayı bence altına çevirin.Paranin değeri artsın.Sonra ev almaya bakın.Merhabalar. Biz memur bir çiftiz.aylık kazancımız şu an toplam 38 bin..temmuz zammıyla birlikte 57-58 bin olacak gibi.elimizde sadece 500 bin peşinatımız var.muhitimdeki 2+1 evler 2.500 bin civarı.sizce bu peşinatla ev nasıl alabilirim?