• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu parfüm o parfüm....

Visenyaa

Nirvana
Pro Üye
21 Aralık 2014
9.006
28.394
798
Kizlar selam, keyifler nasıl? Harikadır umarım.

Uzun bir süredir aklıma takılan bir konu var aslında sormayacaktım fakat çok çaresiz düştüm yorumlarınıza ihtiyaç duydum.

Yaklaşık 10 aydır flörtleştiğim bir adam var. Güzel hisler, anılar bıraktık birbirimize ve hala bırakmaya devam ediyoruz. Şöyle ki;

Okulun son defilesinde akşam buluşmaya karar kılmıştık ve buluştuk, eve geçtik oturduk sohbet ediyoruz. Bu bi’ anda “o parfüm” dedi... ve kalktı bir tane şişe çıkardı bir de ne göreyim parfüm benim ki. Lisede sevdiği kızın parfümüymüş saklıyormuş ve aynısı bende. Çok satılan bir parfüm değil ama o parfümün kokusuyla özdeşleştirdiler insanlar beni. Hala bu şoku üzerimden atamam.

Şimdi biz bununla buluşmaya devam ederken bu parfümü kullanmaya devam edecek miyim, edemeyecek miyim? Parfümümü değiştirmeli miyim? Ya da kullanmaya devam edip tamamen o parfümle kendimi mi özdeşleştiriyim? Koku konusunda insanların beyinleri unutması çok zor olur maalesef. Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım?

Güncelleme: 9 SAYFA.

SON GÜNCELLEME: 17 SAYFA

Son düzenleme:
Kizlar selam, keyifler nasıl? Harikadır umarım.

Uzun bir süredir aklıma takılan bir konu var aslında sormayacaktım fakat çok çaresiz düştüm yorumlarınıza ihtiyaç duydum.

Yaklaşık 10 aydır flörtleştiğim bir adam var. Güzel hisler, anılar bıraktık birbirimize ve hala bırakmaya devam ediyoruz. Şöyle ki;

Okulun son defilesinde akşam buluşmaya karar kılmıştık ve buluştuk, eve geçtik oturduk sohbet ediyoruz. Bu bi’ anda “o parfüm” dedi... ve kalktı bir tane şişe çıkardı bir de ne göreyim parfüm benim ki. Lisede sevdiği kızın parfümüymüş saklıyormuş ve aynısı bende. Çok satılan bir parfüm değil ama o parfümün kokusuyla özdeşleştirdiler insanlar beni. Hala bu şoku üzerimden atamam.

Şimdi biz bununla buluşmaya devam ederken bu parfümü kullanmaya devam edecek miyim, edemeyecek miyim? Parfümümü değiştirmeli miyim? Ya da kullanmaya devam edip tamamen o parfümle kendimi mi özdeşleştiriyim? Koku konusunda insanların beyinleri unutması çok zor olur maalesef. Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım?
Bence uzaklaşın. Takıntılı mıdır manyak mıdır nedir?kac yıldır parfüm şişesini çantada taşımak nedir🙄

Esimle sevgiliyken ondan once gorustugum adamin parfumuyle ayniydi kokusu. Ben hic etkilenmemistim. Aklima hic eski sevgilim farkli dusuncelerde gelmemisti. Tabiki a ayni koku demistim ama o koku esime daha cok yakisiyordu benim gozumde.
Bence cok da anlam yuklememek lazim. Herseyden once o parfumu hayatinda biri varken hala saklamasi beni kizdirirdi. 🤷‍♀️

Bence uzaklaşın. Takıntılı mıdır manyak mıdır nedir?kac yıldır parfüm şişesini çantada taşımak nedir🙄
Oha takıntı maximum seviyelerde. Buluşmaya devam edeceğinizi belirttiğinize göre bence bu soruları flörtünüze sorun. Ama pek sağlıklı bir birliktelik olacağa benzemiyor..
Manyak mı bu yada çok türk filmi falan izliyor herhalde ben düşünürüm bu tip insanları hiç mantığım almaz
Sen parfümü bırakma adamı bırak

Çok duygusal kızlar öyle böyle değil fena duygusal yani ve takıntılı da belli etmiyor. Erkeğin duygusalına ilk defa böyle rastlıyorum. Şey demişti senin için herşeyi öldürmeye razıyım yeter ki hayatıma gir hayat arkadasım ol dedi. E şimdi o zaman o şişeyi yok et diyeceğim ben de. Bunu da yapamam.

Çok duygusal kızlar öyle böyle değil fena duygusal yani ve takıntılı da belli etmiyor. Erkeğin duygusalına ilk defa böyle rastlıyorum. Şey demişti senin için herşeyi öldürmeye razıyım yeter ki hayatıma gir hayat arkadasım ol dedi. E şimdi o zaman o şişeyi yok et diyeceğim ben de. Bunu da yapamam.
Hayatından çıkmaya kalkışıncada sizi öldürür. Duygusal değil, manyak! Uzaklaşın lütfen. Allah korusun!..

Ben ablamın nişanlı iken kullandığı parfümü bilirim hala bir yerde duysam kokuyu aaaa derim takılmayın neden adam psikopat olsun bu yüzden cok sevmiş olabilir... Abartılacak bir tarafı yok

Tam az önce parfüm testerlarına bakıp, kendim için güzel bir parfüm beğenmeye çalışıyordum. Üstüne konunuza denk geldim.Aynı parfümü bir çok kişi kullanabilir.Erkek arkadaşınızın kalbinin saf olduğunu düşündüm ben.Size aynı koku deyip, kalkıp bir de parfümü göstermesi bana bunu düşündürdü.Bu kız bunu kafasına takarmı acaba diye, hiç düşünememiş.
Bu konuyu konuşun onunla.Eski sevgilisini unutamadığı için mi halen o kokuyu saklıyormuş? Sebebini sorup, kendi hissettiklerinizide söyleyin bence.

oha ilerde birgün sevgisinden seni öldürmesin tv de sürekli izledigimiz türden

Tam az önce parfüm testerlarına bakıp, kendim için güzel bir parfüm beğenmeye çalışıyordum. Üstüne konunuza denk geldim.Aynı parfümü bir çok kişi kullanabilir.Erkek arkadaşınızın kalbinin saf olduğunu düşündüm ben.Size aynı koku deyip, kalkıp bir de parfümü göstermesi bana bunu düşündürdü.Bu kız bunu kafasına takarmı acaba diye, hiç düşünememiş.
Bu konuyu konuşun onunla.Eski sevgilisini unutamadığı için mi halen o kokuyu saklıyormuş? Sebebini sorup, kendi hissettiklerinizide söyleyin bence.
Çoook duygusal o kadar çok duygusal ki anlatamam. Evet aynı parfümü herkes kullanabilir fakat birde bu çook eski parfüm 10-11 yıl oldu. Ben aslında çok anlayışlı bir kadınım karşımdaki insanı anlarım. O da çok içine kapanık biri ve eminim ilk defa bende bu kadar cok açıldı ve paylaşmak istedi. “Anısı çok bende” dedi. Zaten parfümü elime aldığında kokusu bile yoktu bunca sene geçmiş. Ama eğer hayatında beni istiyorsa bunu sanırım onunla konuşacağım.

Back
X