- 21 Aralık 2014
- 9.006
- 28.394
- 798
Merhabalar, eski sevgilisinin parfüm şişesini sakladığını dile getirmiştim. Yani parfüm almadı. Sevgiler.Kız parfümü mü almışilginç sevgili.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, eski sevgilisinin parfüm şişesini sakladığını dile getirmiştim. Yani parfüm almadı. Sevgiler.Kız parfümü mü almışilginç sevgili.
Bazen de korkmuyor değilim.oha ilerde birgün sevgisinden seni öldürmesin tv de sürekli izledigimiz türden
Kalakaldım yani. Surat ifademi siz düsünün böyle bakakaldım hımmm, hömmm yaptım birde sevgili değiliz flört ediyoruz tepki de gösteremedim falan. Cool olacağız diye içimiz yangına döndü.Sevemedigm parfümlerden biri. Cok şekerli geliyor bana anlamadığım şu flörtleştiğin kişi size nasıl eski sevgilisinin parfümünü gösterir sizin tepkiniz Ne oldu bu konuda
Şöyle çekmeceden çıkardığında inceledim de kokmuyordu. Koksa neyse de şişe de kalmış elinde.Parfümü koklayıp koklayıp liseli sevgilisini mi hatırlıyor ? Bu nasıl bir takıntı böyle![]()
Kalakaldım yani. Surat ifademi siz düsünün böyle bakakaldım hımmm, hömmm yaptım birde sevgili değiliz flört ediyoruz tepki de gösteremedim falan. Cool olacağız diye içimiz yangına döndü.
Kesinlikle artık tavrımı koymam gerek.ya arkadasım bence bu adam sıkıntılı. senden hoslanıyosa neden konuya eski sevgilisini dahil etsin. ben olsam kızıp tripli konusurdum eski sevgilin ne alaka diye. Ayrıca ne degstrcen onun icin parfümünü bence kizdgini dile getir bi mesajda yada konusmada ac konusunu.
Sizin için herkesi öldürmeye raxı mıymış, töbe töbe ee. Kardeşim ya hasta mıdır nedir bu ne tuhaf davranış ve söylemler. Canını sokakta mı buldum kuz bnm içim ürperdi senin ürpermefi mi. Ben ayaklarım kıçıma vura vura kaçardımÇok duygusal kızlar öyle böyle değil fena duygusal yani ve takıntılı da belli etmiyor. Erkeğin duygusalına ilk defa böyle rastlıyorum. Şey demişti senin için herşeyi öldürmeye razıyım yeter ki hayatıma gir hayat arkadasım ol dedi. E şimdi o zaman o şişeyi yok et diyeceğim ben de. Bunu da yapamam.
Senin için her şeyi öldürmeye razıyım. Mesela "seni"Çok duygusal kızlar öyle böyle değil fena duygusal yani ve takıntılı da belli etmiyor. Erkeğin duygusalına ilk defa böyle rastlıyorum. Şey demişti senin için herşeyi öldürmeye razıyım yeter ki hayatıma gir hayat arkadasım ol dedi. E şimdi o zaman o şişeyi yok et diyeceğim ben de. Bunu da yapamam.
Adam delimi ne ?Eski kız arkadaşının parfumu ne alaka?Kizlar selam, keyifler nasıl? Harikadır umarım.
Uzun bir süredir aklıma takılan bir konu var aslında sormayacaktım fakat çok çaresiz düştüm yorumlarınıza ihtiyaç duydum.
Yaklaşık 10 aydır flörtleştiğim bir adam var. Güzel hisler, anılar bıraktık birbirimize ve hala bırakmaya devam ediyoruz. Şöyle ki;
Okulun son defilesinde akşam buluşmaya karar kılmıştık ve buluştuk, eve geçtik oturduk sohbet ediyoruz. Bu bi’ anda “o parfüm” dedi... ve kalktı bir tane şişe çıkardı bir de ne göreyim parfüm benim ki. Lisede sevdiği kızın parfümüymüş saklıyormuş ve aynısı bende. Çok satılan bir parfüm değil ama o parfümün kokusuyla özdeşleştirdiler insanlar beni. Hala bu şoku üzerimden atamam.
Şimdi biz bununla buluşmaya devam ederken bu parfümü kullanmaya devam edecek miyim, edemeyecek miyim? Parfümümü değiştirmeli miyim? Ya da kullanmaya devam edip tamamen o parfümle kendimi mi özdeşleştiriyim? Koku konusunda insanların beyinleri unutması çok zor olur maalesef. Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım?
Sevgili değiliz soramadım da. Flört ediyoruz işte son 3 haftadır uzağım da. Sanırım son bulacak.Ben korkardım vallaha şak diye şişe çıkarıyor.
Kızım kokusunh hala unutmamış kusura bakmayın da manyakmıdır nedir diye düşünürdümm...
Takıntılı insanlardan korkun vallaha kadın cinayetleri takımtılılar yüzünden var...
hiç sormadınız mı ya adam şak diye şişe çıkarıyor yani normal mi karşıladınız?
Senin için herkesi öldürürüm mü? Korkmadınız mı? Bir çiçek dalından koparılsa yazık diye düşünen insanlar varken bu kişi normal mi
Sizin için herkesi öldürmeye raxı mıymış, töbe töbe ee. Kardeşim ya hasta mıdır nedir bu ne tuhaf davranış ve söylemler. Canını sokakta mı buldum kuz bnm içim ürperdi senin ürpermefi mi. Ben ayaklarım kıçıma vura vura kaçardım
Kızlar böyle vurmalı kırmalı tüfekli kuru sıkılı öldürme değil yahu. Yani hayatımdaki her şeyi yok ederim manasın da dedi. Yani bunu izah etmişti. Ama var takıntılık.Senin için her şeyi öldürmeye razıyım. Mesela "seni"
Ya sevgili olmanıza gerek yok bence hani flört tanıma evresi gibi bir şey yaSevgili değiliz soramadım da. Flört ediyoruz işte son 3 haftadır uzağım da. Sanırım son bulacak.
Duyguların hoşlantı aşamasındayken ayrıl lütfen canını seviyorsan. İlk başta her şey böyle toz pembe geliyor sonra çok ağır bedeller ödemeKızlar böyle vurmalı kırmalı tüfekli kuru sıkılı öldürme değil yahu. Yani hayatımdaki her şeyi yok ederim manasın da dedi. Yani bunu izah etmişti. Ama var takıntılık.