• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu parfüm o parfüm....

Parfümü koklayıp koklayıp liseli sevgilisini mi hatırlıyor ? Bu nasıl bir takıntı böyle 🙄

Sevemedigm parfümlerden biri. Cok şekerli geliyor bana anlamadığım şu flörtleştiğin kişi size nasıl eski sevgilisinin parfümünü gösterir sizin tepkiniz Ne oldu bu konuda
Kalakaldım yani. Surat ifademi siz düsünün böyle bakakaldım hımmm, hömmm yaptım birde sevgili değiliz flört ediyoruz tepki de gösteremedim falan. Cool olacağız diye içimiz yangına döndü.

Kalakaldım yani. Surat ifademi siz düsünün böyle bakakaldım hımmm, hömmm yaptım birde sevgili değiliz flört ediyoruz tepki de gösteremedim falan. Cool olacağız diye içimiz yangına döndü.
:KK53:ya arkadasım bence bu adam sıkıntılı. senden hoslanıyosa neden konuya eski sevgilisini dahil etsin. ben olsam kızıp tripli konusurdum eski sevgilin ne alaka diye. Ayrıca ne degstrcen onun icin parfümünü bence kizdgini dile getir bi mesajda yada konusmada ac konusunu.

:KK53:ya arkadasım bence bu adam sıkıntılı. senden hoslanıyosa neden konuya eski sevgilisini dahil etsin. ben olsam kızıp tripli konusurdum eski sevgilin ne alaka diye. Ayrıca ne degstrcen onun icin parfümünü bence kizdgini dile getir bi mesajda yada konusmada ac konusunu.
Kesinlikle artık tavrımı koymam gerek. :stop::stop:

Çok duygusal kızlar öyle böyle değil fena duygusal yani ve takıntılı da belli etmiyor. Erkeğin duygusalına ilk defa böyle rastlıyorum. Şey demişti senin için herşeyi öldürmeye razıyım yeter ki hayatıma gir hayat arkadasım ol dedi. E şimdi o zaman o şişeyi yok et diyeceğim ben de. Bunu da yapamam.
Sizin için herkesi öldürmeye raxı mıymış, töbe töbe ee. Kardeşim ya hasta mıdır nedir bu ne tuhaf davranış ve söylemler. Canını sokakta mı buldum kuz bnm içim ürperdi senin ürpermefi mi. Ben ayaklarım kıçıma vura vura kaçardım

Ben korkardım vallaha şak diye şişe çıkarıyor.
Kızım kokusunh hala unutmamış kusura bakmayın da manyakmıdır nedir diye düşünürdümm...
Takıntılı insanlardan korkun vallaha kadın cinayetleri takımtılılar yüzünden var...

hiç sormadınız mı ya adam şak diye şişe çıkarıyor yani normal mi karşıladınız?

Çok duygusal kızlar öyle böyle değil fena duygusal yani ve takıntılı da belli etmiyor. Erkeğin duygusalına ilk defa böyle rastlıyorum. Şey demişti senin için herşeyi öldürmeye razıyım yeter ki hayatıma gir hayat arkadasım ol dedi. E şimdi o zaman o şişeyi yok et diyeceğim ben de. Bunu da yapamam.
Senin için her şeyi öldürmeye razıyım. Mesela "seni"

Kizlar selam, keyifler nasıl? Harikadır umarım.

Uzun bir süredir aklıma takılan bir konu var aslında sormayacaktım fakat çok çaresiz düştüm yorumlarınıza ihtiyaç duydum.

Yaklaşık 10 aydır flörtleştiğim bir adam var. Güzel hisler, anılar bıraktık birbirimize ve hala bırakmaya devam ediyoruz. Şöyle ki;

Okulun son defilesinde akşam buluşmaya karar kılmıştık ve buluştuk, eve geçtik oturduk sohbet ediyoruz. Bu bi’ anda “o parfüm” dedi... ve kalktı bir tane şişe çıkardı bir de ne göreyim parfüm benim ki. Lisede sevdiği kızın parfümüymüş saklıyormuş ve aynısı bende. Çok satılan bir parfüm değil ama o parfümün kokusuyla özdeşleştirdiler insanlar beni. Hala bu şoku üzerimden atamam.

Şimdi biz bununla buluşmaya devam ederken bu parfümü kullanmaya devam edecek miyim, edemeyecek miyim? Parfümümü değiştirmeli miyim? Ya da kullanmaya devam edip tamamen o parfümle kendimi mi özdeşleştiriyim? Koku konusunda insanların beyinleri unutması çok zor olur maalesef. Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım?
Adam delimi ne ?Eski kız arkadaşının parfumu ne alaka?

Ben korkardım vallaha şak diye şişe çıkarıyor.
Kızım kokusunh hala unutmamış kusura bakmayın da manyakmıdır nedir diye düşünürdümm...
Takıntılı insanlardan korkun vallaha kadın cinayetleri takımtılılar yüzünden var...

hiç sormadınız mı ya adam şak diye şişe çıkarıyor yani normal mi karşıladınız?
Sevgili değiliz soramadım da. Flört ediyoruz işte son 3 haftadır uzağım da. Sanırım son bulacak.

Senin için herkesi öldürürüm mü? Korkmadınız mı? Bir çiçek dalından koparılsa yazık diye düşünen insanlar varken bu kişi normal mi
Sizin için herkesi öldürmeye raxı mıymış, töbe töbe ee. Kardeşim ya hasta mıdır nedir bu ne tuhaf davranış ve söylemler. Canını sokakta mı buldum kuz bnm içim ürperdi senin ürpermefi mi. Ben ayaklarım kıçıma vura vura kaçardım
Senin için her şeyi öldürmeye razıyım. Mesela "seni"
Kızlar böyle vurmalı kırmalı tüfekli kuru sıkılı öldürme değil yahu. Yani hayatımdaki her şeyi yok ederim manasın da dedi. Yani bunu izah etmişti. Ama var takıntılık.

Sevgili değiliz soramadım da. Flört ediyoruz işte son 3 haftadır uzağım da. Sanırım son bulacak.
Ya sevgili olmanıza gerek yok bence hani flört tanıma evresi gibi bir şey ya
Yok yani şişe taşıması normal değil...
Hoşuna giden koku olur tamam derin herkesin olabilir de bu başka boyut...

mutluluklar dilerim

İnsanlar seni parfumunle özleştirmiş yani uzun süredir kullanıyorsun..

VBu herifle 10 aydır birliktesin. Adam 10 ay sonunda parfumunu daha yeni algılıyor...Bu birinci ilginçlik...İkincisi de cebinde ex sevgilisinin parfümünü taşıyor(!!) ara ara cıkarıp koklamak için...Üçüncü ilginçlik ise otururken bunu aniden cıkarıp o parfüm bu diyor yani senden gelen koku...

Hadi adam kafayı sıyırmış ta sen şunu soruyorsun; ben bu parfümü kullanmaya devam etsem mi etmesem mi? Yani sen yukarda yazdıklarımda tuaflıklar görmüyor musun hiç? Yani cebinde ex'in parfum şişesini taşıyan biriyle 10 aydır berabermişsin sen

Çok itici. Saplantılı mıdır nedir? Bence adam hala kızı unutamamış yoksa neden onun parfümünü yıllarca çantasında taşısın? Siz neden parfümünüzü değiştireceksiniz ayrıca? Bu sizin sorununuz değil. Sırf bu yüzden kendinizden ödün vermeyin.

Kızlar böyle vurmalı kırmalı tüfekli kuru sıkılı öldürme değil yahu. Yani hayatımdaki her şeyi yok ederim manasın da dedi. Yani bunu izah etmişti. Ama var takıntılık.
Duyguların hoşlantı aşamasındayken ayrıl lütfen canını seviyorsan. İlk başta her şey böyle toz pembe geliyor sonra çok ağır bedeller ödeme

Back
X