• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu parayı ne yapsam bilmiyorum

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
34
konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama nereye yazsam bilemedim. kusuruma bakmayın. daha yeni nişanlandım. bir hafta oldu. babaanne ve anneanneye el öpmeye gittik. yani normalde el öpme olmaz nişanlanınca kapı kapı biliyorum ama müstakbel eşimin babaannesi yatalak olduğu için nişanımıza gelemedi. o yüzden gittik nişan günü. anneannesi de yemeğe davet etti. ikisi de 100er tl verdi. 200tl oldu ama bu para ne yapılır bilemiyorum. harca gitsin diyo şeytan :21::ssz::51::34:

ama en doğrusu ne olur sizce, size de verilmiştir mutlaka oynarken nişan takıldığında böyle küçük miktarlar siz ne yaptınız

Bence harcama canim bana nisanda takilanlari yatirim yaptim ben 200 tlb200tldir. Altin bile yapsan dugun zamani karli cikarain ama yinede sen bilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

madem iki arkadaşın da tavsiyesiyle harca,düğün için harca ne biliyim nevrsim falan alabilrsin:28:

Cuzdaninin kosesine sakla. Evlenince cikar. Hem o zaman esinle daha guzel harcarsiniz hemde para konusunda erkekler kizlara ilk basta pek guvenmezler. Biraz guvenini kazanirsin. Hem de evlendikten sonra daha fazla lazim olabilir

Ceyiz alışverişinde bisey alirken degerlendirebilirsin ben nisan paralarimla ceyizimin bi kismini aldim nisanlima hediye alacagim zaman veya bi dugunde taki goturecegim zaman kullandim iki aya kalmadi tukendi:))

Back