Bu oturma grubuna hangi halı?

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
Resimdeki iki oturma grubuna ne model ve renklerde halı uyar?Halının içinde pembe renk bulunmamalı ve tek renk beyaz yada krem olmamalı.Bunların haricinde nasıl bir halı uygun olur?Tavsiyelerinizi bekliyorum.
$pembe-oturma-grubu-1.webp$pembe-oturma-grubu-3.webp

Resimler üzerine tıklandığında büyüyor

Son düzenleme:
2. si güzelmiş oturma gruplarının.
benmde bu renklerde oturma odam ve ben krem üzerine pembe çiçekli halı tercih ettim
pembe desenli de bi perde
seçenek olarak düşündüğün halı modelleri varsa onların içinden düşünmek daha kolayolur sana

bu renk oturma grubu bir arkadaşımda var o gri renk ile kombine etmiş.. çok da şık durmuş.. düz gri halı ve gri kırlentler ile uyum sağlayabilirsin.

Resimdeki iki oturma grubuna ne model ve renklerde halı uyar?Halının içinde pembe renk bulunmamalı ve tek renk beyaz yada krem olmamalı.Bunların haricinde nasıl bir halı uygun olur?Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 370316 Eki Görüntüle 370317

Resimler üzerine tıklandığında büyüyor

bence koyu gri syh ağırlıklı bir halı olabilir çnkü yine pembe ağırlıklı bir halı seçerseniz her yerı boğar koltukların modeli güzel koltuk kendini göstermez halı da pembe olursa bence en güzeli 2. si . şu tarz birşey olabilir tam olarak da anlatmak istediğim tarzda bulamadım ama gri koyu füme ve az pembe tonlarının bulunduğu bir halı olabilir.

$halı1.webp

bence koyu gri syh ağırlıklı bir halı olabilir çnkü yine pembe ağırlıklı bir halı seçerseniz her yerı boğar koltukların modeli güzel koltuk kendini göstermez halı da pembe olursa bence en güzeli 2. si . şu tarz birşey olabilir tam olarak da anlatmak istediğim tarzda bulamadım ama gri koyu füme ve az pembe tonlarının bulunduğu bir halı olabilir.

Eki Görüntüle 370333

esranın koyduğu halı resmi çok uygun bencede..zaten pembeye fazla renk eklenmez..en fazla gri krem füme beyaz gibi renkler uyabilir.. pembe desenli istemiyorum demişsin ama tamamen koltuklardan bağımsız bi halı alırsan kombini sağlayamazsın..

2. si güzelmiş oturma gruplarının.
benmde bu renklerde oturma odam ve ben krem üzerine pembe çiçekli halı tercih ettim
pembe desenli de bi perde
seçenek olarak düşündüğün halı modelleri varsa onların içinden düşünmek daha kolayolur sana
Benim oturma odamda bu ikisinin arası birşey.
Resim eklemek istemedim.Ama bunlara çok benziyor.
Bende şuan krem üzerine pembe büyüklü küçüklü daireler olan bir halı kullanıyorum.
Ama halımdan sıkıldım.Değişiklik istediğim içinde pembe krem düşünmüyorum.
Fikir için çok teşekkür ederim:54:
bu renk oturma grubu bir arkadaşımda var o gri renk ile kombine etmiş.. çok da şık durmuş.. düz gri halı ve gri kırlentler ile uyum sağlayabilirsin.
Bu iyi bir fikir düşünebilirim:13:

Eki Görüntüle 370333
Evet bende işte bu boğmadan sıkıldım.Şuan ki halım pembeli kremli ve boğuyor sanırım sıkıldım halıdan.Ben anladım anlatmak istediğini :34:teşekkür ederim:38:
esranın koyduğu halı resmi çok uygun bencede..zaten pembeye fazla renk eklenmez..en fazla gri krem füme beyaz gibi renkler uyabilir.. pembe desenli istemiyorum demişsin ama tamamen koltuklardan bağımsız bi halı alırsan kombini sağlayamazsın..
Anladım.O halde füme üzerine az pembe desenli bir halı bakıcam:31:

Hepinize çok çok teşekkür ederim fikir verdiğiniz için.

Back
X