• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu olaylar karşısında Eşim'e nasıl davranmalıyım ? Yardım edin

soğuk odaları açın derken... az önce uyuyordu konuşalım mı dedim tartısıp uyudu .. kalkıyım sen yat kızın yanına dedi. çözüm bulmak yerine gel kızı yatağına koyaım yanıma gel bakalım noldu anlat dese ... keşke dese suan uyuyor olurduk. forumda değil :KK43:
ya benim konuşma tarzım bu. cidden dalga geçmek maksatlı demedim ve ben muhtemelen de dediğim gibi davranırdım. yanlış anlayıp üzüldüyseniz affola.

uyurken ellemeyin. ben de uyandırıldığımda çok sinirli olurum. yarın işten gelsin, yemekti şuydu buydu dinlendikten sonra söyleyin. çocukları birine veremez misiniz bir iki günlük? kokulu yağlı masajlı erotica bir mesaj vardı o fena fikir değildi hani.

ya benim konuşma tarzım bu. cidden dalga geçmek maksatlı demedim ve ben muhtemelen de dediğim gibi davranırdım. yanlış anlayıp üzüldüyseniz affola.

uyurken ellemeyin. ben de uyandırıldığımda çok sinirli olurum. yarın işten gelsin, yemekti şuydu buydu dinlendikten sonra söyleyin. çocukları birine veremez misiniz bir iki günlük? kokulu yağlı masajlı erotica bir mesaj vardı o fena fikir değildi hani.

biraz uyuycam yarın hiç bir şey olmamış gibi eve yeni bir düzen getiricem. çocukların uyku yerlerinden mutfakdaki bardakların yerine kadar. güzel bir yemek hazırlıycam. evi huzurlu bir ortama dönüştürücem ve yatağıma giricem beni asla kovmaz ama uykuya düşkünlüğünü baz alarak uyanmamak uğruna yaptığını düşünüyorum. buna kesin sonuç yarın varıcaz kız uyanırsa ya derse... o zaman konuşup mesafemi koyarım. öyle bi koyarım ki ağzı ile kaplan tutsa bu da benım aslan kocam demem.. uygun mudur ?

biraz uyuycam yarın hiç bir şey olmamış gibi eve yeni bir düzen getiricem. çocukların uyku yerlerinden mutfakdaki bardakların yerine kadar. güzel bir yemek hazırlıycam. evi huzurlu bir ortama dönüştürücem ve yatağıma giricem beni asla kovmaz ama uykuya düşkünlüğünü baz alarak uyanmamak uğruna yaptığını düşünüyorum. buna kesin sonuç yarın varıcaz kız uyanırsa ya derse... o zaman konuşup mesafemi koyarım. öyle bi koyarım ki ağzı ile kaplan tutsa bu da benım aslan kocam demem.. uygun mudur ?
hell yeah!! uygundur tabi. ama sadece konuşurken yapıcı olun, sakin kalın ki sinirlendiğinizi anlamasın ve içinkedileri tamamen döksün. eğer öfkenizi anlarsa özür dilerim aşkım uyku sersemiyim gel yatalım der. sonra sil baştan..

muhakkak sonuç neticeye varana dek sakin kalın.

Evin sorumluluklarindan kocaniz kendisini baska seylere vermis desteginizi esirgemeyin dertlerine ortak olun bence dediklerinizi yapin ve ayni odada ayni yatakta yatin. Bence yarin size bahane bulursada tamam diyene kadar israrci olun

eşim 24 ben 23 yasındayım ... severek güle oynaya hatta evcilik tadındaydı ta ki çocuklara karışana kadar ...

Ooo çok gençsiniz canım ya. Bebek için çok acele etmişsiniz özellikle 2. çocuk için tamam onlar hayatınız neşe kaynağınız ama evliliğin tadını çıkaramamışsınız ki. Eşinin o yaşta aldığı sorumluluk kolay değil. Ona da hak vermen lazım. Ya ben evli arkadaşlarımın çoğunda grüyorum bunu çocuk olayından sonra hep bundan şikayetçiler özellikle çocukların bebeklik zamanlarında. Bence sen bebeklerini ayrı uyutmaya alıştır ve yatakları birleştir.

Ooo çok gençsiniz canım ya. Bebek için çok acele etmişsiniz özellikle 2. çocuk için tamam onlar hayatınız neşe kaynağınız ama evliliğin tadını çıkaramamışsınız ki. Eşinin o yaşta aldığı sorumluluk kolay değil. Ona da hak vermen lazım. Ya ben evli arkadaşlarımın çoğunda grüyorum bunu çocuk olayından sonra hep bundan şikayetçiler özellikle çocukların bebeklik zamanlarında. Bence sen bebeklerini ayrı uyutmaya alıştır ve yatakları birleştir.

Napıcam bilmiyorum düzenim uykum kaçtı Buda psikolojik mi yansıyor dersin

24 yaş erkek için çocuk denecek bir yaş neredeyse. 2 evin sorumluluğu, 2 evin babasi ve 2 çocuk.. Bunalmasi kadar doğal hiçbir şey olamaz. Sen ve eşin şu an ne gençliğinizi yaşayabiliyorsunuz, ne de evliliğinizin tadini çikarabiliyorsunuz..

Tartişilacak bir şey zaten yok. İkinizin de rahatlamaya ve nefes almaya ihtiyaci var. O dediğin değişiklikleri, tazelenmeyi yap. Ama en önemlisi eşine omuzlarindaki yükü gördüğünü, ne kadar bunaldiğini anladiğini soyle. Her zaman yaninda olduğunu belirt. Yaşinizin çok genç olduğunu, evliliğinizin şimdiden bu kadar boşvermiş, tekdüze olmamasi gerektiğini hatirlat. Bu tarz şeylerden bahset ki, bi ön rahatlama gelsin adama..

Son olarak, herkesin dediği gibi, bi daha asla ayri yatmayin.

Katılıyorum...
Ama bazen bayanlar ne yaparsa yapsin eşler umursamaz oluyo ve bu kadinlari daha da psikolojik olarak çòkertiyo

Çocuklarınızı bir iki günlüğüne kayınvalidenize veyahut annenize bırakabilir misiniz siz de bu sırada dediğiniz gibi en güzel yemeklerinizden yapar baş başa konuşma fırsatı bulabilirsiniz

Esim sevgiliyken benimde ailesininde bir dedigini iki etmiyordu.simdi evlendik ailesine bakmak zprunda bnm esimde sanayide calisiyor.muhabesecilik yapiyor.ilesiyle beraber yasiyoruz onlarla yasadigimiz ve evde tek calisan esim olunca oda ayni oldu .agresif oldu bilgisayar basindab kalkmaz oldu kimseyle ilgilenmez oldu .ama ne zaman kaynanamlar evden gitti (1 aydir memleketteler ) kafamiz ikimizinde rahat.esim eski haline geri dondu valla .bence esinde iki evi idare etmekten yorulmus .ve galiba senin esinde bnm ki gibi skntilarini icine atip kendi kendine uzulen biri.bence sen hep iyimser olmalisin.esinin ne olursa olsn arkasnda pldugunu belli etmelisin ki guc alsin senden .ona hep guleryuzlu davran ki icinden sana haksizlik ettigini anlasin .sen pna ters davranirsan evliliginizi skntilara suruklersin.ben hep oyle davrandigim icin simdi kendi evimize cikacaz :D

bu değişim altında başka bişey olabilir mi?

Ilk 20 ye girerim derken listede başka kimler var :)
Ben şu çocuk için ayrı yatma olayını kesinlikle kabullenmiyorum ya. Yani anne baba bir yatar çocuklar ayrı bir yerde yatar. Ayrı yataklarda uyumak kesinlikle evliliğe çok ciddi zarar veriyor
Ilk sirada ben varim :KK76:olurmu

ilk 20 ye girerim ne ya ?
herkesin güzellik anlayışı farklıdır . sana güzel gelen bana çirkin gelebilir mesela .
bu işler güzelliklede olmuyor ben sana söyleyeyim .
çocuklarla uyuma fikri yanlış bence . hem çocukların yalnız uyumaya alışması lazım .
siz birlikte uuyuyamıyorsunuz bile . bu evlilikte birşeyler çoktan bitmiş bence .
adam ihtiyacını gidermek için senle oluyor sarılıp uyumuyor bile .

Back
X