- merhaba kk üyeleri
- 7 senedir tanıdığım lise arkadaşım ve 2 senedir evli olduğum adamdan bahsetmekdeyim.
- Eşim (lise mezunu,babasının ona açtığı dükkanın patronu bekar erkek kardeşi ile ortak..kasa benim eşim. babası vefat etti 1.5 sene oldu annesi kız kardeşine de eşim bakıyor. kısacası iki ev sorumluluğu var
- Ben: üniv mezunumuyum evli iken iki senelik laborantlık okudum . birinci sınıfta kızıma hamile kaldım. mezun olup 9 ay calıştıkdan sonra oğluma hamile kaldım.
- Ortak olarak eşimin anneannesinden piyasası 200 bin olan bir evi 90 bin lira vererek satın aldık.(onun ailesine yakın)
- Özetle kariyerimin başında işime veda yaşadım. eşim efendiliği ile okuldaki hocaların ve ailemin gözbebeğiydi.
- fakat sanayide çalışması babasının vefatı iki ev sorumluluğu onu agresif bir insan yaptı. önce evindekine saygısını kaybetti (evet hiç bir şeyi eksik etmiyor) ama artık hem bana ve benım aileme hemde kendi ailesine oldukça umursamaz ve ilgisiz.
- Konuşurken açıklama yaparken küfür etmeler, eve gelip çocukları sevip telefondan 101 okey oynamalar sonra da iki çift laf edemeden uyumalar. işine geldiğinde cilve yapıp benımle uyuma çabaları (ama aksi halde kızı ile uyuyor bende herkez gece rahar yatsın dıye oğlum ile)
- yani 4*4 lük bir ev hanımı asla değilim ama 4*4 lük bir anne sayılabilirim.
- eş olarak oldukça sakin ve sorumluluğu fazla diye uyumlu davranıyorum ama nankörlük karsısında canavara dönuşüyorum. amacım vazgeçmek asla değil tek istediğim maddi desteği ailesinden çekmesin fakat bizi onlardan uzak tutsun.
- yeniden aşık olmalı bana (bakımlı ve güzel kategorisinde ilk 20 ye rahat girerim) Eşim tam aksi sadece karizma ama bakımını bile ben hatırlatırım.
- yani olaylara karşı tutumum ve çirkef çenem yüzünden süt gibi adamı çileden çıkarmak istemiyorum. NE YAPMALIYIMMM ????
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu olaylar karşısında Eşim'e nasıl davranmalıyım ? Yardım edin
- Konu Sahibi medilimom
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
acemiyim kusura bakmayın
Ilk önce yazı stilinizi duzeltebilirsiniz bence. Gözüm ağrıdı. .
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
acemiyim kusura bakmayın
Yok estagfurullah ne kusuru.
Esiniz sanirim fazla yukten dolayi bikmis gibi geldi bana. Sonucta iki ailenin yuku var omuzlarinda. Kolay degildir eminim.
Ama sizden ayri uyumasi cok alakasiz ve cok kirici. Ayri uyumasinun sebebi nedir?
Hic guzelce oturup konustunuz mu?
söyledir ki 2+1 evde oturuyoruz bebek ile kızım aynı odada yatarsa uyanır kızım ayakda sallanmak istiyor uyanırsa ki bu yükü eşim üstleniyor bende gece hiç ağlamasına fırsat vermeden oğlum ile uyuyorum böylece gece çıt çıkmadan dinleniyoruz ama her gçen gun bızı uzaklatırıyor gibi ...Yok estagfurullah ne kusuru.
Esiniz sanirim fazla yukten dolayi bikmis gibi geldi bana. Sonucta iki ailenin yuku var omuzlarinda. Kolay degildir eminim.
Ama sizden ayri uyumasi cok alakasiz ve cok kirici. Ayri uyumasinun sebebi nedir?
Hic guzelce oturup konustunuz mu?
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
söyledir ki 2+1 evde oturuyoruz bebek ile kızım aynı odada yatarsa uyanır kızım ayakda sallanmak istiyor uyanırsa ki bu yükü eşim üstleniyor bende gece hiç ağlamasına fırsat vermeden oğlum ile uyuyorum böylece gece çıt çıkmadan dinleniyoruz ama her gçen gun bızı uzaklatırıyor gibi ...
Tabiki de bu sizi uzaklastirir. Biran once buna bir cozum bulun. Birini salonda birini odasinda yatirin. Siz de kendi odanizda yatin..
Yani bir sekilde buna çözüm bulmaya çalışın. .
- 18 Eylül 2006
- 161
- 176
- 303
Gayet acık ve net yazmışsınız,gözüm falan ağrımadı okurken..öncelikle kadın veya erkek her daim aynı modda olamayabiliyoruz,hayat bize yaşatmış olduğu eksi ve artılarla şekil veriyor..hepimiz bir dönem olmadığımız kadar agresif yada farklı bşr kişiliğe bürünmüş oluyoruz..size tavsiye edebileceğim tek şey sabırla,cok fazla tartısma ortamı yaratmadan,kısaca yüz göz olmadan bu işin üstesinden gelmeniz..tepkiniz her daim ölcülü olsun,agzınızdan cıkan kelımelere dıkkat edın..aksi halde eşiniz daha cok agresifleşip daha cok sorun yaratabılır..
- 20 Ağustos 2015
- 460
- 384
- 33
- merhaba kk üyeleri
- 7 senedir tanıdığım lise arkadaşım ve 2 senedir evli olduğum adamdan bahsetmekdeyim.
- Eşim (lise mezunu,babasının ona açtığı dükkanın patronu bekar erkek kardeşi ile ortak..kasa benim eşim. babası vefat etti 1.5 sene oldu annesi kız kardeşine de eşim bakıyor. kısacası iki ev sorumluluğu var
- Ben: üniv mezunumuyum evli iken iki senelik laborantlık okudum . birinci sınıfta kızıma hamile kaldım. mezun olup 9 ay calıştıkdan sonra oğluma hamile kaldım.
- Ortak olarak eşimin anneannesinden piyasası 200 bin olan bir evi 90 bin lira vererek satın aldık.(onun ailesine yakın)
- Özetle kariyerimin başında işime veda yaşadım. eşim efendiliği ile okuldaki hocaların ve ailemin gözbebeğiydi.
- fakat sanayide çalışması babasının vefatı iki ev sorumluluğu onu agresif bir insan yaptı. önce evindekine saygısını kaybetti (evet hiç bir şeyi eksik etmiyor) ama artık hem bana ve benım aileme hemde kendi ailesine oldukça umursamaz ve ilgisiz.
- Konuşurken açıklama yaparken küfür etmeler, eve gelip çocukları sevip telefondan 101 okey oynamalar sonra da iki çift laf edemeden uyumalar. işine geldiğinde cilve yapıp benımle uyuma çabaları (ama aksi halde kızı ile uyuyor bende herkez gece rahar yatsın dıye oğlum ile)
- yani 4*4 lük bir ev hanımı asla değilim ama 4*4 lük bir anne sayılabilirim.
- eş olarak oldukça sakin ve sorumluluğu fazla diye uyumlu davranıyorum ama nankörlük karsısında canavara dönuşüyorum. amacım vazgeçmek asla değil tek istediğim maddi desteği ailesinden çekmesin fakat bizi onlardan uzak tutsun.
- yeniden aşık olmalı bana (bakımlı ve güzel kategorisinde ilk 20 ye rahat girerim) Eşim tam aksi sadece karizma ama bakımını bile ben hatırlatırım.
- yani olaylara karşı tutumum ve çirkef çenem yüzünden süt gibi adamı çileden çıkarmak istemiyorum. NE YAPMALIYIMMM ????
Eşinizin değişimi hiç normal bir değişim değil...
Her şeye tamam denir de eğer eşinizle birlikte aynı yatakta yatamıyorsanız kesinlikle bir problem var.
Bence biraz eşinizle önce doğru bir şekilde iletişim kurmayı başarmalısınız,birbirinizden beklentilerinizi,rahatsızlık duyduğunuz konular konuşup,beraber vakit geçirmelisiniz.Buna ihtiyacınız var kesinlikle...Eşinizle beraber tatile gitme şansınız yok mu?
İki ayrı ev geçindirmek kolay değil fakat ben bunun insanı huy ve davranış bakımından değiştireceğini hiç düşünmüyorum.
Bence probleminiz doğru iletişim kuramamakta..Bunu aşarsanız her şey yoluna girer diye düşünüyorum.
- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- 1 Ekim 2013
- 7.946
- 16.106
- 448
- 34
siz eşinize bir şey yapmayacaksınız. adam bunalmış. doğal olarak.
ben de tam sizin dediğinizi yazacaktım. ilk öncelik yatak mevzusu olmalı bence de. onu halledince zaten araya bir yakınlık girer.
işteee beyonce, kim kardashian vs biz yokuz.Ilk 20 ye girerim derken listede başka kimler var :)
Ben şu çocuk için ayrı yatma olayını kesinlikle kabullenmiyorum ya. Yani anne baba bir yatar çocuklar ayrı bir yerde yatar. Ayrı yataklarda uyumak kesinlikle evliliğe çok ciddi zarar veriyor
ben de tam sizin dediğinizi yazacaktım. ilk öncelik yatak mevzusu olmalı bence de. onu halledince zaten araya bir yakınlık girer.
bakımlı sıradan armut vücuda sahip 90-60-90 değide 100-80-100 olan tipler ayrıca iki çocuğu olanlar arasından yani kategori oyy maaşallah değilde --- iki çocuk annesimi aa aaa şaka cinsindenIlk 20 ye girerim derken listede başka kimler var :)
Ben şu çocuk için ayrı yatma olayını kesinlikle kabullenmiyorum ya. Yani anne baba bir yatar çocuklar ayrı bir yerde yatar. Ayrı yataklarda uyumak kesinlikle evliliğe çok ciddi zarar veriyor
estağfurullah o kadar özguven bu bünyeye fazla :):)siz eşinize bir şey yapmayacaksınız. adam bunalmış. doğal olarak.
işteee beyonce, kim kardashian vs biz yokuz.
aslında yatağımda yatmak istiyorum fakat kız uyanmasın gibi bahaneler bulmuyor değil sorun ciddi mi dersiniz? ( oadam beni nası beğenmez benden güzelini mi buldu o kim yaa ) gibi seyler geçiyor kafamın içinden şimdi
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
eşinizin ve sizin yaşı çok genç sanırım okurken evlendiğinize göre, çok genç yaşta iki çocuk iki evin sorumluluğunu almak kolay değil. Bu konuyu onunla konuşmayı denediniz mi? Önce şu yatak olayına çözüm bulun bence çocukları yalnız uyumaya alıştırın. Bu şekilde uzaklaşırsınız tabi.
ha siz beyefendiye gel beraber yatalım dediniz o reddetti? bu durumla ilgili naçizane fikrim biraz ucundan ısrar etmeniz. sadece teklif etmeyin. gerekirse soğuk odaları açın bangır bangır. ne demek gelmiyor.estağfurullah o kadar özguven bu bünyeye fazla :):)
aslında yatağımda yatmak istiyorum fakat kız uyanmasın gibi bahaneler bulmuyor değil sorun ciddi mi dersiniz? ( oadam beni nası beğenmez benden güzelini mi buldu o kim yaa ) gibi seyler geçiyor kafamın içinden şimdi
eşim 24 ben 23 yasındayım ... severek güle oynaya hatta evcilik tadındaydı ta ki çocuklara karışana kadar ...eşinizin ve sizin yaşı çok genç sanırım okurken evlendiğinize göre, çok genç yaşta iki çocuk iki evin sorumluluğunu almak kolay değil. Bu konuyu onunla konuşmayı denediniz mi? Önce şu yatak olayına çözüm bulun bence çocukları yalnız uyumaya alıştırın. Bu şekilde uzaklaşırsınız tabi.
- 1 Ekim 2013
- 7.946
- 16.106
- 448
- 34
Ya açıkcası artık bakımlı olmak çok kriter değil. Yani beniö çevremde kuzenlerim eşimin kuzenleri falan var evli çocuklu hepsi cillop gibi maşallah. Eşler aynı yatmalı. Kocamı bıraksam oda terasta salıncakta uyur ama kesinlikle izin vermem. Ikincisi belli ki adam baya bi yorulmuş mesela adam işten gelince çoluk öocuk uyuyunca guzel kokulu bi masaj yağıyla masaj yapın. Çok yakınlaştırıcıbakımlı sıradan armut vücuda sahip 90-60-90 değide 100-80-100 olan tipler ayrıca iki çocuğu olanlar arasından yani kategori oyy maaşallah değilde --- iki çocuk annesimi aa aaa şaka cinsinden
- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
soğuk odaları açın derken... az önce uyuyordu konuşalım mı dedim tartısıp uyudu .. kalkıyım sen yat kızın yanına dedi. çözüm bulmak yerine gel kızı yatağına koyaım yanıma gel bakalım noldu anlat dese ... keşke dese suan uyuyor olurduk. forumda değilha siz beyefendiye gel beraber yatalım dediniz o reddetti? bu durumla ilgili naçizane fikrim biraz ucundan ısrar etmeniz. sadece teklif etmeyin. gerekirse soğuk odaları açın bangır bangır. ne demek gelmiyor.