• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu oğlan beni öldürecek!

caycan

İbrahim Deniz'im
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
933
6
96
41
Ankara
arkadaşlar,benim 19 günlük bi oğlum var.doğduğundan beri altını her açtığımda çişini yapıyo,heryer batıyo.hem kendini hem beni sırılsıklam ediyo.sürekli üstünü değiştirmekten,onu banyoya sokmaktan bıktım.ya bi rahatsızlıkmı bu bilmiyorum.bilen varsa yardım lütfen.

açar açmaz pipisine bez mendil gibi bişey kapatırsan en azından sadece o ıslanır. bebeklerin hoşuna gidiyor sanırım altı açılınca çiş yapmak :)

oyyyy kuzum ya annesi oyun oynuyo senle beziniüstüne doğru kapatarak açki yaptığında ıslanmasın bebekler altı açılınca çiş yapmaya bayılıyolar

rmektenbenim oğlanda ilk doğduğunda çok yapıyodu ama şimdi 4 aylık nedense yapmıyor artık bende bıkmıştım üzerini değişti

şimdi annem var onla beraber değiştiriyorum,o pipisinin üzerine kağıt havlu koyuyo ben temizliyorum.zaten çok hareketli başa çıkamaıyorum.yakındada annem gidecek suratıma yapar artık.ne yapacam bilmiyorum.

aahhh ahh canım bende aynı dertten müzdaribim :))) çişi geçtim artık üstüme eesini bile yapıyor zaman zaman.ve nedense çoğu eesi üstüne sırtına geçmiş oluyor anlamadım gittiiii !!!!

Canim benim kizim da yeni dogdugu siralarda hep oyle yapardi hatta cisini yapsa cok sukur kakasini yapardi bekler bekler ben acinca artaligi mok goturur herdefasinda tam poposunu silerken elime yapiyodu ve ben deli oluyodumm anneme bu kizin altini acinca yapmak aklina geliyo herhalde derdim oda yok kizim alti acilinca bagirirsaklarinda dolasim dahada hizlaniyo ondan yapiyoo diyoduu ama gecici merak etme

inşallah geçicidir.elbise dayandıramıyorum,her dakka üstünü batırıyo.benimde eli yüzüm berbat oluyo.ama allahtan benimki kakasını yapmıyo.gerçi kaka sadece alt tarafı batırır.çişi tanzikli,heran suratıma yapabilir yani..

ayn ı benim oğlan da öyleydi aynı şekil annem peçete tutuyodu ben açıyodum erkek bebeklere çok oluyo şimdi 6 aylık hiç kalmadı o durum bir kaç ay sürüyo sadece hasta bezleri var ya yatağa sermelik olan onlardan ser altına benimki suratına bile yapmıştı valla :)))

:roflol: valla benım oglan da ılk başlarda her altını açtıgımızda fıskıye gıbı her yerı batırıyodu. yatak yorgan kalmıyodu. bez bağladıgımızda da bez sızdırıyodu her defasında gıysılerı ıslanıyodu. sonradan farkettım gevsek baglıyomusum o da sızdırıyomus. ama bıraz sıkınca işe yaradı. ayrıca altını degıstırırken pipisine ıslak mendil koyuyorum sadece mendil ıslanıyo. kızma bebişine:teselli:

emdikten sonra açınca benimkide yapıyordu.bi kaç defa nasibimi alınca uyandımsırnaşık şeyşimdi önce altını değiştiriyorum,sonra mamasını veriyorum:lepi:bayaadır yakalanmadım:nazar::roflol:

Back