• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu normal miiii???????????

berra34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
27
0
86
Diğer
iyi günler meltem hanım. yeni bir işe girdim bugün daha ilk günüm sayılır ve ben çok gerginim. oturup ağlamak geliyor hatta içimden. bir odam bir masam olmaması bir yana ne yapacağımı bilmiyorum. ne yapmalıyım nerden başlamalıyım. nasıl davranmalıyım bunları düşünmek beni yoruyor. bunlar ilk gün için normal şeyler mi yoksa ben mi abartıyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

iyi çalışmalar...

iyi günler meltem hanım. yeni bir işe girdim bugün daha ilk günüm sayılır ve ben çok gerginim. oturup ağlamak geliyor hatta içimden. bir odam bir masam olmaması bir yana ne yapacağımı bilmiyorum. ne yapmalıyım nerden başlamalıyım. nasıl davranmalıyım bunları düşünmek beni yoruyor. bunlar ilk gün için normal şeyler mi yoksa ben mi abartıyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

iyi çalışmalar...

Bazılarımız ilk iş günümüzü böyle yaşıyoruz Berra. Hatta bu durum birkaç gün azalarak devam ediyor. Sonra iş yeri, iş arkadaşları, yapacağımız iş ile tanıştıkça, yapacaklarımızı kavradıkça, bu duygu ve tepkilerden kurtuluyoruz. Birazcık sabır göstermeniz yeterli olacaktır.
İyilikler olsun

Back