Siz niye çocuklarınızla günü birlik denize - havuza gidemiyorsunuz ? Eşiniz gelmiyorsa gelmesin. Çocuklar çok mu küçük ?Merhabalar ..Uzun süredir bir konuya aşırı sinir Malum yaz geldi bakıyorum insanlara herkes bir yerde tatillerde.. Bakıyorum kendime ya evin icinde temizlikle meşgulüm ya da isteyim.Uzun yıllardır evliyim ve çalışıyorum iki çocuğum var ..Daha söyle adam akıllı bir tatil yapmış biri değilim.İnsanlarla konuşuyorum yok suraya tatile gideceğiz yok buraya.Donup kendimize bakıyorum benim eşimin hiç böyle bir planı olmadı.Olmasi da genelde şöyle olur ortaya iki laf atar örneğin kısa süreli yurt dışı turları gibi ama asla onu eyleme dökmez asla..İki gün sonra gelir bu çocuklar rahat durmuyor gibi iki gün sonra gelir çok da mantıklı değil der ..Ben bir yere gitmek isterim ooo der bu mevsimde oraya gidilir mi çok sıcak olur der hem de çocuk rahat vermiyor der..Başka bir plan yaparım iznim kısıtlı bu sene memleketine gitme ya ora ya başka yer der ..Sonuç olarak her ikisi de olmaz..Yurt dışında akrabalarım var aslında gitsek mi der ..Sonuç olarak çocukları da beni de heveslendirir.Sonuc asla gitmez ..Bunları da bırakalım küçük bir piknik veya bir günlük denize gidelim dersin.Bugun orası çok kalabalık olmaz mı der..Hiç bir yere gidemiyoruz diyince de ben sana parka çıkalım dedim ama sen hep temizlik yapıyorsun gelmiyorsun der..Amaç ne çok anlamadım..
Buna asla müsaade etmezSiz niye çocuklarınızla günü birlik denize - havuza gidemiyorsunuz ? Eşiniz gelmiyorsa gelmesin. Çocuklar çok mu küçük ?
Maddi durumum fena değil.Kendinin de pek yokbu saydıklarınız için maddi durumunuz var da mı yapmıyorsunuz? eşinizin kendi gezme, eğlenme, sosyallik gibi bir hayatı da mı yok, yoksa sadece size gelince mi böyle?
O biraz zor izin durumu pek olmuyorEşiniz gelmesin siz çıkın gidin. Veya tur vs demişsiniz ya siz alın emrivaki yapın olmaz mı?
O zaman defolsun gitsin ya Alla allaaaa. Kaçıncı yüzyıldayız. Yeter ya.Bun
Buna asla müsaade etmez
Siz çalışırken sorun yokta, çocuklarınızla havuza, denize gidince mi sorun ediyor beyfendi? Söz dinleyip çoluk çocuk evde duruyorsunuz yani. Parka da mı eşsiz gidemiyorsunuz?Bun
Buna asla müsaade etmez
Sizin cocuklarla tek gitmenize de izin vermiyormuş başka cevaba yazmışsınız. sorunuza gelirsek normal değil tabiki ama sizin de normaliniz bu olacak belli ki kocanızla. paranız vs olmasa anlarım ama sizin mutlu olacağınızı istediğinizi bile isteye kaçınıyor tatilden ve size de tek izin vermiyor. boğucu ve zor bir durum maalesef.Maddi durumum fena değil.Kendinin de pek yok
Niye bütün planları yapması için eşinizi bekliyorsunuz?Merhabalar ..Uzun süredir bir konuya aşırı sinir Malum yaz geldi bakıyorum insanlara herkes bir yerde tatillerde.. Bakıyorum kendime ya evin icinde temizlikle meşgulüm ya da isteyim.Uzun yıllardır evliyim ve çalışıyorum iki çocuğum var ..Daha söyle adam akıllı bir tatil yapmış biri değilim.İnsanlarla konuşuyorum yok suraya tatile gideceğiz yok buraya.Donup kendimize bakıyorum benim eşimin hiç böyle bir planı olmadı.Olmasi da genelde şöyle olur ortaya iki laf atar örneğin kısa süreli yurt dışı turları gibi ama asla onu eyleme dökmez asla..İki gün sonra gelir bu çocuklar rahat durmuyor gibi iki gün sonra gelir çok da mantıklı değil der ..Ben bir yere gitmek isterim ooo der bu mevsimde oraya gidilir mi çok sıcak olur der hem de çocuk rahat vermiyor der..Başka bir plan yaparım iznim kısıtlı bu sene memleketine gitme ya ora ya başka yer der ..Sonuç olarak her ikisi de olmaz..Yurt dışında akrabalarım var aslında gitsek mi der ..Sonuç olarak çocukları da beni de heveslendirir.Sonuc asla gitmez ..Bunları da bırakalım küçük bir piknik veya bir günlük denize gidelim dersin.Bugun orası çok kalabalık olmaz mı der..Hiç bir yere gidemiyoruz diyince de ben sana parka çıkalım dedim ama sen hep temizlik yapıyorsun gelmiyorsun der..Amaç ne çok anlamadım..
Parka gidiyoruz tura vs gondermezSiz çalışırken sorun yokta, çocuklarınızla havuza, denize gidince mi sorun ediyor beyfendi? Söz dinleyip çoluk çocuk evde duruyorsunuz yani. Parka da mı eşsiz gidemiyorsunuz?
Yetişkin insanın kocam göndermez sözünü gerçekten aklım almıyor benim ya. Ne demek göndermez? Siz yetişkin bir insansınız. Sizin ne yapacağınıza biri karar veremez.Parka gidiyoruz tura vs gondermez
Benim eşimde öyle, konuşurken ülke ülke geziyoruz ama iş eyleme dökmeye gelince şehir dışına bile bün tane mazeret bulur.Merhabalar ..Uzun süredir bir konuya aşırı sinir Malum yaz geldi bakıyorum insanlara herkes bir yerde tatillerde.. Bakıyorum kendime ya evin icinde temizlikle meşgulüm ya da isteyim.Uzun yıllardır evliyim ve çalışıyorum iki çocuğum var ..Daha söyle adam akıllı bir tatil yapmış biri değilim.İnsanlarla konuşuyorum yok suraya tatile gideceğiz yok buraya.Donup kendimize bakıyorum benim eşimin hiç böyle bir planı olmadı.Olmasi da genelde şöyle olur ortaya iki laf atar örneğin kısa süreli yurt dışı turları gibi ama asla onu eyleme dökmez asla..İki gün sonra gelir bu çocuklar rahat durmuyor gibi iki gün sonra gelir çok da mantıklı değil der ..Ben bir yere gitmek isterim ooo der bu mevsimde oraya gidilir mi çok sıcak olur der hem de çocuk rahat vermiyor der..Başka bir plan yaparım iznim kısıtlı bu sene memleketine gitme ya ora ya başka yer der ..Sonuç olarak her ikisi de olmaz..Yurt dışında akrabalarım var aslında gitsek mi der ..Sonuç olarak çocukları da beni de heveslendirir.Sonuc asla gitmez ..Bunları da bırakalım küçük bir piknik veya bir günlük denize gidelim dersin.Bugun orası çok kalabalık olmaz mı der..Hiç bir yere gidemiyoruz diyince de ben sana parka çıkalım dedim ama sen hep temizlik yapıyorsun gelmiyorsun der..Amaç ne çok anlamadım..
Sebep?Parka gidiyoruz tura vs gondermez
Parka gidiyoruz tura vs gondermez
Bahanemiz çok canım en başta çocuklar rahat vermiyormusKendi gelmiyor diye siz çocuklarınızı imkanlarının ölçüsünde bir tatile de götüremeyecek misiniz?
Bahanemiz çok canım en başta çocuklar rahat vermiyormus