- Konu Sahibi Ciciogretmen
Bende aynı durumu yaşıyorum regli bitti 4 gün sonra kanama başladı ama sildikçe geliyor devamlı degil çamasırım kirlenecek kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı durumu yaşıyorum regli bitti 4 gün sonra kanama başladı ama sildikçe geliyor devamlı degil çamasırım kirlenecek kadar
4 gün sürdüMerhaba kanama sorununuz gectimi kaç gün surdu
1 hafta sonra yeniden yaptığım test 374 çıktı bugün,ne düşüneceğimi şaşırdım valla,yarın doktora gidicem ben deBugün yaptırdığım testin sonucuna göre düşüşe geçmiş bhcg,334 olmuş.. kısmet değilmiş
1 hafta sonra yeniden yaptığım test 374 çıktı bugün,ne düşüneceğimi şaşırdım valla,yarın doktora gidicem ben de
Evet gebeliği ilk öğrendiğim günden bugüne kadar aralıksız kanamam var bugün 20. GünüKanamaniz varmi
hiç hamilelik hiç kimyasal bile yaşamadım ama acını derinden hissettim, bu durumlarda ne desen boş oluyor, senin için duam Allah sana bu üzüldüklerini unutturacak kadar mutlululuklar yaşatsın inşallah, en kısa zamanda çifter çifter gelsin hayırlı sağlıklı bebeklerin sanaBugün doktora gittim ultrasonla baktı ne dış gebelik ne normal ne kimyasal diyemiyorum burdan hiç görünmedi en iyisi parça alıp inceletmeye göndereyim daha net anlaşılır ne olacağı dedi. Bayılttı beni,parça aldılar patolojiye gönderdiler yarın belli olurmuş sonuç,sonrasında duruma göre ilerleriz dedi.
Bugün bayıltmadan önce orda gerginlikten panik atak geçirdim tam hamileyim dedim sevindim sonra düşük oldu üzüldüm sonra toparladım kendimi normal hayata döndüm sonra test yapınca değerin yeniden arttığını görünce bi daha ümitlendim sonra bugün yeniden umutlarım bitti.. tüm bunlar panik atağımı tetikledi sonra da baya ağladım orda ben bu 2 haftada böyle yıprandıysam uzun yıllar çocuk isteyen aileleri düşündüm gerçekten çok zormuş,beklemesi ayrı zormuş gelip kaybetmesi ayrı zormuş minicik bir ümide tutunmak zormuş onu da kaybettiğini görmek zormuş..
Allah herkesin yardımcısı olsun..
Bugün doktora gittim ultrasonla baktı ne dış gebelik ne normal ne kimyasal diyemiyorum burdan hiç görünmedi en iyisi parça alıp inceletmeye göndereyim daha net anlaşılır ne olacağı dedi. Bayılttı beni,parça aldılar patolojiye gönderdiler yarın belli olurmuş sonuç,sonrasında duruma göre ilerleriz dedi.
Bugün bayıltmadan önce orda gerginlikten panik atak geçirdim tam hamileyim dedim sevindim sonra düşük oldu üzüldüm sonra toparladım kendimi normal hayata döndüm sonra test yapınca değerin yeniden arttığını görünce bi daha ümitlendim sonra bugün yeniden umutlarım bitti.. tüm bunlar panik atağımı tetikledi sonra da baya ağladım orda ben bu 2 haftada böyle yıprandıysam uzun yıllar çocuk isteyen aileleri düşündüm gerçekten çok zormuş,beklemesi ayrı zormuş gelip kaybetmesi ayrı zormuş minicik bir ümide tutunmak zormuş onu da kaybettiğini görmek zormuş..
Allah herkesin yardımcısı olsun..
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize en kısa zamanda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinhiç hamilelik hiç kimyasal bile yaşamadım ama acını derinden hissettim, bu durumlarda ne desen boş oluyor, senin için duam Allah sana bu üzüldüklerini unutturacak kadar mutlululuklar yaşatsın inşallah, en kısa zamanda çifter çifter gelsin hayırlı sağlıklı bebeklerin sana
Benim adetim oldu bitti,2 gün geçti üstünden kanamam falan bitmişti,2 gün geçtikten sonra kahverengi leke geldi önemsemedim sonra 3 gün geldi o kahverengi lekeler ama çok az değildi. Sonra kırmızıya döndü rengi kanama başladı hergün azar azar. Biraz araştırdım rahim kanseri belirtisi olabilirmiş baya korkmuştum,aklımda hiç gebelik yok çünkü adetim yeni bitmişti. Ben öğretmenim,okulda arkadaşlarıma anlattım sizin de oluyo mu böyle diye onlar da kesin hamilesin dediler. İnanmadım ama eve gelirken test aldım yaptım saniyesinde çift çizgi çıktı. Akşam tahlile gittik 341 çıktı. Çok sevindim havalara uçtum. Ama kanamam da devam ediyo hala. 2 gün sonra yeniden test yaptım 410 çıktı doktor sağlıklı gebelik değil dedi. Sonra 422 çıktı doktora gittim muayene etti kimyasal dedi. Sonra 334 çıktı ve düşük yapacaksın dedi. O zamandan beri hala kanamam devam ediyo bugün 20. Gün hala devam ediyo. 1 hafta sonra yani dün test yaptım 374e çıkmış. Bu sefer dış gebelikten şüphelendi muayene etti yine bişey göremedi parça aldı benden patolojiye gönderdi. Yarın saba öğrenicem bakalım ne olacağınıOzelemi gittin?dr.alttan baktimi?kist ve miyom gibi bı şeyin yok o zman.yada hormonel mi.brnimde kanamam var.kullandigim ilaç ve fitilden sonra oldu.hayatimda ilk defa başıma geldi.kahve akıntı kan görünümde başladı.az a14gun sürdü.simdide adet zamanım eklendi.gecmezse giderim.daha doğrusu önceden gittim.devlete hapi yazan Dr.a.alttan baktı ultrasonsuz.karnima baktı.hormonel dedi yolladi.yasmin verdi.(ama kullanmicam)yine fiitl verdi.kan girmekten psikolojim bozuldu
Ve evet özel bi muayenehane tek doktorun olduğu,öyle zarar verici boyutta kist miyom yokmuşOzelemi gittin?dr.alttan baktimi?kist ve miyom gibi bı şeyin yok o zman.yada hormonel mi.brnimde kanamam var.kullandigim ilaç ve fitilden sonra oldu.hayatimda ilk defa başıma geldi.kahve akıntı kan görünümde başladı.az a14gun sürdü.simdide adet zamanım eklendi.gecmezse giderim.daha doğrusu önceden gittim.devlete hapi yazan Dr.a.alttan baktı ultrasonsuz.karnima baktı.hormonel dedi yolladi.yasmin verdi.(ama kullanmicam)yine fiitl verdi.kan girmekten psikolojim bozuldu
Benim adetim oldu bitti,2 gün geçti üstünden kanamam falan bitmişti,2 gün geçtikten sonra kahverengi leke geldi önemsemedim sonra 3 gün geldi o kahverengi lekeler ama çok az değildi. Sonra kırmızıya döndü rengi kanama başladı hergün azar azar. Biraz araştırdım rahim kanseri belirtisi olabilirmiş baya korkmuştum,aklımda hiç gebelik yok çünkü adetim yeni bitmişti. Ben öğretmenim,okulda arkadaşlarıma anlattım sizin de oluyo mu böyle diye onlar da kesin hamilesin dediler. İnanmadım ama eve gelirken test aldım yaptım saniyesinde çift çizgi çıktı. Akşam tahlile gittik 341 çıktı. Çok sevindim havalara uçtum. Ama kanamam da devam ediyo hala. 2 gün sonra yeniden test yaptım 410 çıktı doktor sağlıklı gebelik değil dedi. Sonra 422 çıktı doktora gittim muayene etti kimyasal dedi. Sonra 334 çıktı ve düşük yapacaksın dedi. O zamandan beri hala kanamam devam ediyo bugün 20. Gün hala devam ediyo. 1 hafta sonra yani dün test yaptım 374e çıkmış. Bu sefer dış gebelikten şüphelendi muayene etti yine bişey göremedi parça aldı benden patolojiye gönderdi. Yarın saba öğrenicem bakalım ne olacağını