• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu normal mi sizce?

Arkadaşlar doktora gittim dış gebelik yok ama muhtemelen düşükle sonuçlanacak dedi yarın bi daha bchg yaptır bakalım sonucuna dedi 😔

Arkadaşlar bugün doktora progestan kullansam olmaz mı dedim o da yine düşük olur sen sadece süreci uzatırsın dedi. Sizce kullanayım mı olumlu etki eder mi kanamayı durdurur mu bendeki?

Arkadaşlar bugün doktora progestan kullansam olmaz mı dedim o da yine düşük olur sen sadece süreci uzatırsın dedi. Sizce kullanayım mı olumlu etki eder mi kanamayı durdurur mu bendeki?
Kanamayı durdurur ama dusugun geç olur. Geçen yıl yaşadım bunu malesef. Hem de bebeğim 7 haftalıkti. O kadar zor düştü ki, kalbi atmiyordu ama düşmüyordu da.. Çok zor çok kanamali bir düşük geçirdim.

Kanamayı durdurur ama dusugun geç olur. Geçen yıl yaşadım bunu malesef. Hem de bebeğim 7 haftalıkti. O kadar zor düştü ki, kalbi atmiyordu ama düşmüyordu da.. Çok zor çok kanamali bir düşük geçirdim.
Hmm anladım,ya çok kararsız kaldım sanki kamamam dursa herşey yoluna girecek gibi hissediyorum ama bu anlattığına göre pek öyle olmuyo ☹ tamam o zaman çok teşekkür ederim

Hmm anladım,ya çok kararsız kaldım sanki kamamam dursa herşey yoluna girecek gibi hissediyorum ama bu anlattığına göre pek öyle olmuyo ☹ tamam o zaman çok teşekkür ederim
Canım yine de yanlış yönlendirmek istemem, için nasıl rahat edecekse öyle yap. Ben kendi deneyimimi yazdım sadece

Canım yine de yanlış yönlendirmek istemem, için nasıl rahat edecekse öyle yap. Ben kendi deneyimimi yazdım sadece
Doktor da bana öyle söylemişti yine düşük yaparsın sadece süreci uzatmış olursun demişti ama işte bi umuttu benimki,ama sanırım haklı en iyisi bu duruma kendimi alıştırmalıyım 😔 çok teşekkür ederim 🌷

Arkadaşlar beni hatırlayanlar bilir uzun zamandır bi bebeğimizin olması için uğraşıyordum. En son doktor aşılama ya da tüp bebek demişti bize 3 ay önce. Eşim de ben de hemen karar vermek istemedik ve psikolojik olarak da baya yıpranmıştık o yüzden biraz ara verdik. Bu son 3 ay ne ilaç aldım ne ovülasyon günlerini takip ettim hamileliği falan tamamen unuttum. Tam da bu dönemde dün bi arkadaşımın bana sen kesin hamilesin demesiyle gittim test aldım ve evet çift çizgiyi gördüm :oops:
Akşam hastanede tahlil yaptırdım ve bchg 341 çıktı. Doktorla görüştüm 2 gün sonra tekrar yaptır sonuca bi bakalım dedi. Yarın tekrar gidicem.
Şimdi size sormak istediğim asıl şey şu; ben 9 martta adet oldum. 14 martta kanamam bitti. Adetim diye de hamilelik aklımın ucunda yoktu. Neyse sonra 17 martta kahverengi leke geldi ve bu 3 gün sürdü. Sonra kanamaya döndü. Araştırdım rahim kanseri belirtilerine uyuyo baya telaşlandım. Sonra arkadaşıma bahsedince bence hamilesin dedi. Sonra işte öğrendim falan. Ama bugün 7 gün oldu hala kanamam devam ediyo. Ağrım sızım yok. Belirgin hamilelik belirtilerim de yok. Bu kadar uzun süreli bir kanama normal mi? Yarın değer düşük çıkacak diye ödüm kopuyo :KK42:
Bende aynı durumu yaşıyorum regli bitti 4 gün sonra kanama başladı ama sildikçe geliyor devamlı degil çamasırım kirlenecek kadar

Bende aynı durumu yaşıyorum regli bitti 4 gün sonra kanama başladı ama sildikçe geliyor devamlı degil çamasırım kirlenecek kadar
Test yapmadıysanız bi test yaptırın bence,ben erken farketseydim belki herşey daha farklı olurdu,kanamam varken gebe olduğumu bilmiyodum çalışmaya devam etmiştim kanamam artınca öğrendim hamileliği.. şu anda hala çok kanamam var,yarın bi daha bhcg testi yaptırıcam bakalım değer azalmaya başlamış mı

Test yapmadıysanız bi test yaptırın bence,ben erken farketseydim belki herşey daha farklı olurdu,kanamam varken gebe olduğumu bilmiyodum çalışmaya devam etmiştim kanamam artınca öğrendim hamileliği.. şu anda hala çok kanamam var,yarın bi daha bhcg testi yaptırıcam bakalım değer azalmaya başlamış mı
Hakkında hayırlısı olsun canım inş ben test yaptım dün ama tek çizgiydi bugun. De Bi kaç damla daha Kan gördüm

Bugün yaptırdığım testin sonucuna göre düşüşe geçmiş bhcg,334 olmuş.. kısmet değilmiş

Back