- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- 23
- Konu Sahibi Ciciogretmen
-
Sabahtan beri dış gebelikle kimyasal gebeliği araştırıyorum haklı olabilirsin ama bu şekilde hem çok kanaması olup hem hamile kalan olmuş mudur acaba yaAklıma kimyasal gebelik geldi ama bence doktor kontrolünü bekle ve germe kendini.
Tabii olmuştur üstüne görme diye bir şey var. Hiç gerilme ve sadece kontrolü bekle. Olacak olan oluyor zaten. Bak mucize gibi gelmiş inşallah sağlıkla tutunsun sana.Sabahtan beri dış gebelikle kimyasal gebeliği araştırıyorum haklı olabilirsin ama bu şekilde hem çok kanaması olup hem hamile kalan olmuş mudur acaba ya
Amin inşallahTabii olmuştur üstüne görme diye bir şey var. Hiç gerilme ve sadece kontrolü bekle. Olacak olan oluyor zaten. Bak mucize gibi gelmiş inşallah sağlıkla tutunsun sana.
Amin inşallahama zaten yeni adet oldum bitti,2 gün sonra bu kanamalar başladı yani bu üstüne görme mi oluyo?Yerleşme kanaması da olabilir ama uzun sürdü deyince aklıma üstüne görme geldi.
O kadar uzun yaşayanı hiç görmedim canım. Zaten yerleşme kanaması da anca peçeteye silince gelecek kadar ve pembe/ kahverengi oluyormuş. İnşallah güzel haberler alırsınPeki o zaman şunu sorayım yerleşme kanaması 1 hafta 10 gün sürebilir mi? Bu konuda gerçekten bilgim olmadığından soruyorum
Ben de hamile olduğumda kahverengi lekeler geldi sonra kanamaya dönmüştü başta ağrı sızı yoktu sonradan başlıyo o ağrılar. Kesen görünene kadar 2 günde bir git. Benim dış gebelik çıkmıştı değerlerim çok güzel artıyodu ama kese yoktu. Sol tüpte kalmış zor geçirdim. Ama arkdaşım 9 ay boyunca adet olup bebeğini kucağına da almıştı yani adet görüp hamile lik devam edende var. Herşey olablir o yüzden takibi sakın bırakma senArkadaşlar beni hatırlayanlar bilir uzun zamandır bi bebeğimizin olması için uğraşıyordum. En son doktor aşılama ya da tüp bebek demişti bize 3 ay önce. Eşim de ben de hemen karar vermek istemedik ve psikolojik olarak da baya yıpranmıştık o yüzden biraz ara verdik. Bu son 3 ay ne ilaç aldım ne ovülasyon günlerini takip ettim hamileliği falan tamamen unuttum. Tam da bu dönemde dün bi arkadaşımın bana sen kesin hamilesin demesiyle gittim test aldım ve evet çift çizgiyi gördüm
Akşam hastanede tahlil yaptırdım ve bchg 341 çıktı. Doktorla görüştüm 2 gün sonra tekrar yaptır sonuca bi bakalım dedi. Yarın tekrar gidicem.
Şimdi size sormak istediğim asıl şey şu; ben 9 martta adet oldum. 14 martta kanamam bitti. Adetim diye de hamilelik aklımın ucunda yoktu. Neyse sonra 17 martta kahverengi leke geldi ve bu 3 gün sürdü. Sonra kanamaya döndü. Araştırdım rahim kanseri belirtilerine uyuyo baya telaşlandım. Sonra arkadaşıma bahsedince bence hamilesin dedi. Sonra işte öğrendim falan. Ama bugün 7 gün oldu hala kanamam devam ediyo. Ağrım sızım yok. Belirgin hamilelik belirtilerim de yok. Bu kadar uzun süreli bir kanama normal mi? Yarın değer düşük çıkacak diye ödüm kopuyo
Merhaba, benim bilgim yok. İnşallah iyi haberler alırsınız. İyi dileklerimi bırakmaya geldim.Arkadaşlar beni hatırlayanlar bilir uzun zamandır bi bebeğimizin olması için uğraşıyordum. En son doktor aşılama ya da tüp bebek demişti bize 3 ay önce. Eşim de ben de hemen karar vermek istemedik ve psikolojik olarak da baya yıpranmıştık o yüzden biraz ara verdik. Bu son 3 ay ne ilaç aldım ne ovülasyon günlerini takip ettim hamileliği falan tamamen unuttum. Tam da bu dönemde dün bi arkadaşımın bana sen kesin hamilesin demesiyle gittim test aldım ve evet çift çizgiyi gördüm
Akşam hastanede tahlil yaptırdım ve bchg 341 çıktı. Doktorla görüştüm 2 gün sonra tekrar yaptır sonuca bi bakalım dedi. Yarın tekrar gidicem.
Şimdi size sormak istediğim asıl şey şu; ben 9 martta adet oldum. 14 martta kanamam bitti. Adetim diye de hamilelik aklımın ucunda yoktu. Neyse sonra 17 martta kahverengi leke geldi ve bu 3 gün sürdü. Sonra kanamaya döndü. Araştırdım rahim kanseri belirtilerine uyuyo baya telaşlandım. Sonra arkadaşıma bahsedince bence hamilesin dedi. Sonra işte öğrendim falan. Ama bugün 7 gün oldu hala kanamam devam ediyo. Ağrım sızım yok. Belirgin hamilelik belirtilerim de yok. Bu kadar uzun süreli bir kanama normal mi? Yarın değer düşük çıkacak diye ödüm kopuyo
İnşallah çok teşekkür ederimO kadar uzun yaşayanı hiç görmedim canım. Zaten yerleşme kanaması da anca peçeteye silince gelecek kadar ve pembe/ kahverengi oluyormuş. İnşallah güzel haberler alırsın
YaaBen de hamile olduğumda kahverengi lekeler geldi sonra kanamaya dönmüştü başta ağrı sızı yoktu sonradan başlıyo o ağrılar. Kesen görünene kadar 2 günde bir git. Benim dış gebelik çıkmıştı değerlerim çok güzel artıyodu ama kese yoktu. Sol tüpte kalmış zor geçirdim. Ama arkdaşım 9 ay boyunca adet olup bebeğini kucağına da almıştı yani adet görüp hamile lik devam edende var. Herşey olablir o yüzden takibi sakın bırakma sen
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunMerhaba, benim bilgim yok. İnşallah iyi haberler alırsınız. İyi dileklerimi bırakmaya geldim.
İki günde pek sağlıklı artmamis canım moralini bozmak istemem tabiki. Bu şekilde olup düzgün artan var mı sonradan bilmiyorum. Allah yardımcın olsun inşallahArkadaşlar bugünkü sonucum 410 çıktı,sizce nasıl
Doktorla görüştüm şimdi düşük olabilir yarın gel bi bakalım dediİki günde pek sağlıklı artmamis canım moralini bozmak istemem tabiki. Bu şekilde olup düzgün artan var mı sonradan bilmiyorum. Allah yardımcın olsun inşallah
Benimde 10 gündür kanamam devam ediyor sonucu buraya da yazın merak ettimDoktorla görüştüm şimdi düşük olabilir yarın gel bi bakalım dedi
Umarım yarın güzel haber alırım sonra size haberi veririm sonrasında da sizden güzel bir haber alırım ben de inşallah,hakkımızda en hayırlısı olsunBenimde 10 gündür kanamam devam ediyor sonucu buraya da yazın merak ettim
Aminn inşallah canımUmarım yarın güzel haber alırım sonra size haberi veririm sonrasında da sizden güzel bir haber alırım ben de inşallah,hakkımızda en hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?