- 18 Şubat 2020
- 349
- 200
- 23
- Konu Sahibi Ciciogretmen
Arkadaşlar beni hatırlayanlar bilir uzun zamandır bi bebeğimizin olması için uğraşıyordum. En son doktor aşılama ya da tüp bebek demişti bize 3 ay önce. Eşim de ben de hemen karar vermek istemedik ve psikolojik olarak da baya yıpranmıştık o yüzden biraz ara verdik. Bu son 3 ay ne ilaç aldım ne ovülasyon günlerini takip ettim hamileliği falan tamamen unuttum. Tam da bu dönemde dün bi arkadaşımın bana sen kesin hamilesin demesiyle gittim test aldım ve evet çift çizgiyi gördüm ![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
Akşam hastanede tahlil yaptırdım ve bchg 341 çıktı. Doktorla görüştüm 2 gün sonra tekrar yaptır sonuca bi bakalım dedi. Yarın tekrar gidicem.
Şimdi size sormak istediğim asıl şey şu; ben 9 martta adet oldum. 14 martta kanamam bitti. Adetim diye de hamilelik aklımın ucunda yoktu. Neyse sonra 17 martta kahverengi leke geldi ve bu 3 gün sürdü. Sonra kanamaya döndü. Araştırdım rahim kanseri belirtilerine uyuyo baya telaşlandım. Sonra arkadaşıma bahsedince bence hamilesin dedi. Sonra işte öğrendim falan. Ama bugün 7 gün oldu hala kanamam devam ediyo. Ağrım sızım yok. Belirgin hamilelik belirtilerim de yok. Bu kadar uzun süreli bir kanama normal mi? Yarın değer düşük çıkacak diye ödüm kopuyo![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
Akşam hastanede tahlil yaptırdım ve bchg 341 çıktı. Doktorla görüştüm 2 gün sonra tekrar yaptır sonuca bi bakalım dedi. Yarın tekrar gidicem.
Şimdi size sormak istediğim asıl şey şu; ben 9 martta adet oldum. 14 martta kanamam bitti. Adetim diye de hamilelik aklımın ucunda yoktu. Neyse sonra 17 martta kahverengi leke geldi ve bu 3 gün sürdü. Sonra kanamaya döndü. Araştırdım rahim kanseri belirtilerine uyuyo baya telaşlandım. Sonra arkadaşıma bahsedince bence hamilesin dedi. Sonra işte öğrendim falan. Ama bugün 7 gün oldu hala kanamam devam ediyo. Ağrım sızım yok. Belirgin hamilelik belirtilerim de yok. Bu kadar uzun süreli bir kanama normal mi? Yarın değer düşük çıkacak diye ödüm kopuyo
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)