- 26 Ağustos 2023
- 1.487
- 2.705
- 53
- Konu Sahibi gecemavisi3
-
Benim koca sevgiliyken alırdı şimdi imkani yokk maydonoz aldırıyorum en azından yeniyor3 yıllık ilişkim var ve hiç çiçek buketi almadım . Yıldönümü de dahil. Sevgilim genelde kullanışlı hediyeler alıyor. Ama bir kere yoldan geçerken bile çiçek kopartıp vermedi . İlk buketimi de bir arkadaşımdan aldığım için üzülmüştüm, o olayın ardından bir gül almıştı bana . Bilmiyorum abartıyor muyum , arkadaşlarımın sevgilileri sürekli alıyor. Bakınca onların adına seviniyorum ama üzülüyorum da. Bunu dile getirmeli miyim sizce ? İleride istemeye bile çiçeksiz gelir diye korkuyorum
Benimki de zeytin alıyor kavanoz kavanoz ben çok seviyordum diyeBenimki ben seviyorum diye hurma alıyo süreklionu düşünüp teselli edeyim kendimi bi köşede
Halbuki altını da çok seviyorumBenimki de zeytin alıyor kavanoz kavanoz ben çok seviyordum diye
Gözümde canlandı kapıyı bir açıyorsun adamin elinde maydanoz, sana uzatıyor al canım diyeBenim koca sevgiliyken alırdı şimdi imkani yokk maydonoz aldırıyorum en azından yeniyorkız çiçeği napcan kuruyup gidecek zaten kullanışlı hediye daha iyi
Ben de çok seviyorum Almalı ama yaaa!!! madem çok seviyor göstersin sevgisini çiçek diye başının etini yemiyoruz bir karşılığı olmalı dimiHalbuki altını da çok seviyorum
Gözümde canlandı kapıyı bir açıyorsun adamin elinde maydanoz, sana uzatıyor al canım diye
Yani. O israf bu ziyan diye diye iyice maydanoza rokaya bağladılar. Senede bir takı iki çiçek bile alınmaz mıBen de çok seviyorum Almalı ama yaaa!!! madem çok seviyor göstersin sevgisini çiçek diye başının etini yemiyoruz bir karşılığı olmalı dimi
Devamlı devamlı alınsın ben de istemem. Çiçek ziyan oluyor gerçekten. Ama bir kere de alınır yahu..3 yıllık ilişkim var ve hiç çiçek buketi almadım . Yıldönümü de dahil. Sevgilim genelde kullanışlı hediyeler alıyor. Ama bir kere yoldan geçerken bile çiçek kopartıp vermedi . İlk buketimi de bir arkadaşımdan aldığım için üzülmüştüm, o olayın ardından bir gül almıştı bana . Bilmiyorum abartıyor muyum , arkadaşlarımın sevgilileri sürekli alıyor. Bakınca onların adına seviniyorum ama üzülüyorum da. Bunu dile getirmeli miyim sizce ? İleride istemeye bile çiçeksiz gelir diye korkuyorum
İşlerine gelmiyor,haa birde ellerinde çiçek taşımaya utaniyorlar.Benim ki gül almıştı milattan önce, onuda ceketin iç cebine saklamış üstüne mont zavallı güller hayatın sillesini yemiş şekilde geldiler ....Yani. O israf bu ziyan diye diye iyice maydanoza rokaya bağladılar. Senede bir takı iki çiçek bile alınmaz mı
Kız güller hayatın silsilesini mi yemişİşlerine gelmiyor,haa birde ellerinde çiçek taşımaya utaniyorlar.Benim ki gül almıştı milattan önce, onuda ceketin iç cebine saklamış üstüne mont zavallı güller hayatın sillesini yemiş şekilde geldiler ....
Adamlar tuhaf anacim bana ped alır poşette sallaya sallaya getirir hiç rahatsız olmaz ama çiçek olunca bilmiyorum ne oluyor bunlara???Kız güller hayatın silsilesini mi yemiş
Çok güldüm buna ben. Aman her türlü ayılığı yaparken utanmazlar eline al bi çiçek gel ne var utanacak millet koca görsün dimi
Çiçeğe verilen paraya acıyorum. Çiçek alacağına gram alsa daha çok mutlu olurum.3 yıllık ilişkim var ve hiç çiçek buketi almadım . Yıldönümü de dahil. Sevgilim genelde kullanışlı hediyeler alıyor. Ama bir kere yoldan geçerken bile çiçek kopartıp vermedi . İlk buketimi de bir arkadaşımdan aldığım için üzülmüştüm, o olayın ardından bir gül almıştı bana . Bilmiyorum abartıyor muyum , arkadaşlarımın sevgilileri sürekli alıyor. Bakınca onların adına seviniyorum ama üzülüyorum da. Bunu dile getirmeli miyim sizce ? İleride istemeye bile çiçeksiz gelir diye korkuyorum
Bence haklısınız istemekle. Çiçek almak iyi hissettiriyor. Erkek arkadaşımken, nişanlıyken, yemi evliyken eşim çok alırdı. Şimdi mesela ona bana çiçek alma diyorum.3 yıllık ilişkim var ve hiç çiçek buketi almadım . Yıldönümü de dahil. Sevgilim genelde kullanışlı hediyeler alıyor. Ama bir kere yoldan geçerken bile çiçek kopartıp vermedi . İlk buketimi de bir arkadaşımdan aldığım için üzülmüştüm, o olayın ardından bir gül almıştı bana . Bilmiyorum abartıyor muyum , arkadaşlarımın sevgilileri sürekli alıyor. Bakınca onların adına seviniyorum ama üzülüyorum da. Bunu dile getirmeli miyim sizce ? İleride istemeye bile çiçeksiz gelir diye korkuyorum
Çiçek yenmez bacım. Ama kullanışlı hediye iyidir3 yıllık ilişkim var ve hiç çiçek buketi almadım . Yıldönümü de dahil. Sevgilim genelde kullanışlı hediyeler alıyor. Ama bir kere yoldan geçerken bile çiçek kopartıp vermedi . İlk buketimi de bir arkadaşımdan aldığım için üzülmüştüm, o olayın ardından bir gül almıştı bana . Bilmiyorum abartıyor muyum , arkadaşlarımın sevgilileri sürekli alıyor. Bakınca onların adına seviniyorum ama üzülüyorum da. Bunu dile getirmeli miyim sizce ? İleride istemeye bile çiçeksiz gelir diye korkuyorum
Ahhh anılar3 yıllık ilişkim var ve hiç çiçek buketi almadım . Yıldönümü de dahil. Sevgilim genelde kullanışlı hediyeler alıyor. Ama bir kere yoldan geçerken bile çiçek kopartıp vermedi . İlk buketimi de bir arkadaşımdan aldığım için üzülmüştüm, o olayın ardından bir gül almıştı bana . Bilmiyorum abartıyor muyum , arkadaşlarımın sevgilileri sürekli alıyor. Bakınca onların adına seviniyorum ama üzülüyorum da. Bunu dile getirmeli miyim sizce ? İleride istemeye bile çiçeksiz gelir diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?