- 9 Eylül 2024
- 8
- 2
- 23
-
- Konu Sahibi gecemavisi3
3 yıllık ilişkim var ve hiç çiçek buketi almadım . Yıldönümü de dahil. Sevgilim genelde kullanışlı hediyeler alıyor. Ama bir kere yoldan geçerken bile çiçek kopartıp vermedi . İlk buketimi de bir arkadaşımdan aldığım için üzülmüştüm, o olayın ardından bir gül almıştı bana . Bilmiyorum abartıyor muyum , arkadaşlarımın sevgilileri sürekli alıyor. Bakınca onların adına seviniyorum ama üzülüyorum da. Bunu dile getirmeli miyim sizce ? İleride istemeye bile çiçeksiz gelir diye korkuyorum
3 yıllık ilişkim var ve hiç çiçek buketi almadım . Yıldönümü de dahil. Sevgilim genelde kullanışlı hediyeler alıyor. Ama bir kere yoldan geçerken bile çiçek kopartıp vermedi . İlk buketimi de bir arkadaşımdan aldığım için üzülmüştüm, o olayın ardından bir gül almıştı bana . Bilmiyorum abartıyor muyum , arkadaşlarımın sevgilileri sürekli alıyor. Bakınca onların adına seviniyorum ama üzülüyorum da. Bunu dile getirmeli miyim sizce ? İleride istemeye bile çiçeksiz gelir diye korkuyorum
Allah razı olsun ya içimi okumuşsunuz. Çiçek dalında güzeldir dediğiniz gibi. Yoldan geçerken görülen bir çiçeğin koparılmasını (hele de saklama amacı yoksa) tamamen vandallık buluyorum.allah aşkına neden adam dalında kendi halinde büyümeye çalışan bir çiçeği koparıp sana versin ki?
doğaya saygılı olmak lazım. doğaya zarar vermemek lazım
doğada her şeyin kendi içinde bir dengesi var. bırakın o çiçek dalında kalsın ve olduğu ortamı güzelleştirsin
arılar, diğer böcekler faydalansın, onlar da yaşamlarını sürdürsün
Çiçek bana israf geliyor.Sizi seviyor, önceliği sizseniz,iyi kötü günde yanınızda , kısıtlamayan,destekleyen bir ise çiçek eksik kalsın.Ben eşimden bunca yıl toplasan 2 kere çiçek almıştır.İşime yarayan hediye beni daha çok mutlu etmiştir ....3 yıllık ilişkim var ve hiç çiçek buketi almadım . Yıldönümü de dahil. Sevgilim genelde kullanışlı hediyeler alıyor. Ama bir kere yoldan geçerken bile çiçek kopartıp vermedi . İlk buketimi de bir arkadaşımdan aldığım için üzülmüştüm, o olayın ardından bir gül almıştı bana . Bilmiyorum abartıyor muyum , arkadaşlarımın sevgilileri sürekli alıyor. Bakınca onların adına seviniyorum ama üzülüyorum da. Bunu dile getirmeli miyim sizce ? İleride istemeye bile çiçeksiz gelir diye korkuyorum