Nişan Bu nişanlık aiçin bir takı takabilirim..lütfen yardım..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Peki nişanlık güzel mi sizce :):)hep hayalimdeki renk arkadaşım (fotodaki bayan)kendi kınasında giydi çıldırdım rengi görünce hep bu rengi istemişimdir. Nişanım için..

ayyy canım çok teşekkür ederim :):) tamam böyle yaparım o halde altını iyi seçeyim :):)he he

seç tabi şekerim ..bi kere aldırıyosun en güzeli en şıkı olsun ..hiç acımaa pahalı fln dıyıp içine sınenı aldır ...ben ucuz olsun v.s dedım cok pişmanım sonra ev eşyası alırken bu sefer ucuz kısmından bakmaya calısıyolar ..buda benden sana bı tavsiye şekerım

ayyy canım çok teşekkür ederim :):) tamam böyle yaparım o halde altını iyi seçeyim :):)he he

seç tabi şekerim ..bi kere aldırıyosun en güzeli en şıkı olsun ..hiç acımaa pahalı fln dıyıp içine sınenı aldır ...ben ucuz olsun v.s dedım cok pişmanım sonra ev eşyası alırken bu sefer ucuz kısmından bakmaya calısıyolar ..buda benden sana bı tavsiye şekerım

canım gümüş yada beyaz altından kolye ucundada kıyafetiin engine uygun bir taş olabilir çok ufakda deil çok iride deil

peki nişanlık güzel mi sizce :):)hep hayalimdeki renk arkadaşım (fotodaki bayan)kendi kınasında giydi çıldırdım rengi görünce hep bu rengi istemişimdir. Nişanım için..

benım nişanlıgım mercan rengıydı..kuzenım bal köpüğü rengı yaptırmıstı oda cok güzel duruyodu ..ınsanın kafası cok karısıyo bu zamanlarda ..kılon boyun kac canım..

konu değişecek evet ama maalesef öyle bir şansım hiç yok ..damat tarafı çekilmiş bir drurumda şöyle anlatayım nişanlımın babası vefat ettikten sonra herkes kendi başına evlenmiş..9 kardeşler ve hepsi kendi imkanlarıyla evlenmiş ve nişanlımın aldığı maaş 1200 tl ne kadar iyi seçebilirim ki bende çalışıyorum ama işte benim ailem olmasa hiç olmazdı zaten galiba..ama yine de mutluyum :)evlenene kadar sıkıntı çekcez memur olacam sonra rahatız :)

canım övmüş gibi olmak istemiyorum ama çok şükür güzelimdir..boyum 172 kilom 60..esmerim..saçlarım kıvırcık şekerim..

nie sordum bılıyomusun ..ben aysirada dan aldım nısanlıgımı bu arada kg 97 dım.asrın hatasını yapmısım kabarık bı model.. Du hatta modelını sölım bakim netten sımdı tam bıb fıyaskıOYDU kıloluyum gıttım nıe aldıysam ama cok yaksımıstıı rengı tenıme sacım makyajım süperdi, aysira koleksıyondan nişanlık bölümü mrb0053 tepesi tüylü :)..sen ne guzel zayıfsın bulursun gönlunce guzel modeller ..hangı sehırde oturuyosun canım

Son düzenleme:

kısa ve balık etli olanlar bence kabarık giymemeli kuzum sende öyle yapmışsın..bana her tarz olur ama ben gelinliğimi kalça altından kabaran bir model alcam ..belimin kıvırımıda iyi yakışır yani...ben mersin de oturuyorum canım..

canim oncelikle hayirli olsun, allah bi devamini getirir ins.

bende kinamda bu rengi giymistim, gercekten muhtesem bir reng. herkes cok begenmisti kiyafetimi. ben taki falan takmadim sadece gumus ve tasli kucucuk bir tac takmistim birde sade ve yine kucuk tas kupe takmistim. inan bana boyle bir renkte taki hic belli olmuyo ustelik taki takilinca cok gozde yorabiliyo. elbise zaten altin gibi parliyo...

istersen benim kiyafetimede bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/467882-evrenimin-prenses-oldugu-anlar.html

canım çok güzel sen de çok güzelsin maşallah...gelinliğinde çok güzel kaderinde güzel olsun...ben de bu rengin hastasıyım yaaaa :)bnce insanın kendi özel gününde giymesi gerekn renklerden biri kesinlikle..saç modelini de beğendim..çalabirilim :)

cok tsk ederim canim. walla elbisemi tesaduffen almistim, bi anda karsimda gordum isteee buuuuu dedim
elbisemin modeli aslinda cok guzeli barbi bebekler gibiydi ama resimde guzel cikmamis. canim sac seklimde aslinda cok basit bi model ama gel gorki kuafor anlamamisti bu modeli istedigimi o yuzden baya ugrasti
cumlemizin kaderi guzel olur ins, umarim sende cok guzel bi gelin olursun.

amin canım benim herkesin istediği olur inşaşşah her konuda..teşekkür ederim tatlım

ince zincirde inci tak canım yada hani beyaz altından inci setleri oluyo ya ucunda denli incili falan onlardan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…