• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu neyin belirtisi olabilir?

falwlessone1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
1.103
-43
38
Bu dünyadan alacağım hiçbir şey kalmamış gibi davranıyorum 19 yasinda olmama rağmen.
Hicbir seyi onun için eyleme gececek kadar isteyemiyorum.Neyin belirtisi bu?

Bu dünyadan alacağım hiçbir şey kalmamış gibi davranıyorum 19 yasinda olmama rağmen.
Hicbir seyi onun için eyleme gececek kadar isteyemiyorum.Neyin belirtisi bu?
Ben de öyleyim 19 yaşında olmanla bi ilgisi yok, günümüzde her şey çok zor , ve çok fazla çaba sarf etmeliyi her şey için, düşüncesi bile zor

Bizim zamanımız da ( bunu söylediğim de kendimi 30 gibi hissediyorum ) arkadaşlık ve aile ilişkileri gerçekten kuvvetliydi. Birlikte geçirilen zamanın bile çok değerli anları oluyor. Hayaller kuruyorsun, hedeflerini belirliyorsun, arkadaş ortamında gelecek planlarından bahsederken bile heyecanlanıyorsun. Ben hiç bir günümü bile yalnız geçirdiğimi hatırlamıyorum. Hiç... Zaten ilkokulda sürekli maçlarımız olurdu, yarışmalar, kurs derken bunu eğitim hayatım boyunca devam ettirdim. Hal böyle olunca mutsuz olmaya bile vaktin kalmıyor. Demem o ki sebebi biraz yalnızlık olabilir mi?

Back