Bu neydi şimdi?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.733
Puanlar
333
Yer
Sakarya
Kızlar meraba ya bi konu açmıştım biriyle tanıştım karşı taraf çok istedi tanışmak ben bi süre istemiyordum aslinda neyse kabul ettim birkaç kez görüştük yüz yüze görüşemedik çünkü o bazen gece çalışıyor denk gelmedi ama oda istedi bende görüşmek ama işte görüşmedik.ilginç olan şu ki bana nasılsın iymisin demeden öteye geçmedi muhabbet pek telefonda konuşurken gayet aslında eğlenceli konuştuk kendisinede söyledim hani iletişim konusunda oda bi yüz yüze görüşelim netlik olsun ona göre hareket edelim dedi yani ona göre birbirimize birşeyler soralim dedi peki dedim .Bu arada telefonda konuşurken oda bana birkaç birşey sordu bende ona niyetimi düşüncelerimi söyledim derken bu beyfendi 4 gündür bana hiçbir şekilde yazmadi bende inat ettim bende yazmadim yani onca biseler olmamis olabilir beklentilerim düşüncelerim sevmemiş olabilir bunu sonuçta söylemesi gerekmezmiydi ya sanki yazdı çizdi bitirdi .Size sorum şu telefonunu silsem ki daha sanmıyorum da iletişimimiz olcağini saçma bi daavranişmi olur aslında niye yazmadığınida çok merak ediyorum ama sormakta istemiyorum meraklı gibi sizce napmaliyim

Bence sorma , silme de çok beklentiye girdiğini düşünmesin. Bence kafana da takma , çoook isteseydi 4 gün beklemezdi
Başka biriyle tanışırsın çok üzerinde durma
Silmek çocukcami olur saçma bir konuma düşmek istemiyorum açıkçası benim için önemli olan bu :)

Silmek çocukcami olur saçma bir konuma düşmek istemiyorum açıkçası benim için önemli olan bu :)
Silme , kafaya taktığını düşünür , bir de çok önemsemezsen karşı taraf peşinde oluyor benim gördüğüm bu çevremden tecrübemden

Silme , kafaya taktığını düşünür , bir de çok önemsemezsen karşı taraf peşinde oluyor benim gördüğüm bu çevremden tecrübemden
Tamam teşekkür ederim.Bide canımı şu sıktı ya burda hiç alakam olmayan biriyle dedikodumu çıkardılar onumu duyduda böyle yapti bilmiyorum ama bana sorması gerekmezmiydi ya

Bas engeli geç ne silmesi...

beklentiler ona uymamış ama beyefendi bunu dile getirmeye tenezzül etmeyecek kadar saygısız bir insan. Böyle bir insanın da senin hakkında ne düşündüğü neden önemli ki? Bas engeli tekmeyi gitsin mal gibi kalsın salak.

Taktikleri boşver canını sıkıyorsa engelle gitsin veya sil numarasını ne düşüneceğini önemseme :)

Ay çok sinirlendim anlatamam size sonuçta ne oldu bilmek hakkim diye düşünüyorum çok saygisizca yapilan

Bazen hiçbir şey yapmadan durmak gerekir.

aranızdaki soru ve cevaplar nasıldı? neyle ilgiliydi?
O bana ailemle ilgili sordu bikaç yüzeysel bişeler bana evlilik hiç düşünmedinmi dedi düşündüm zaten geneli öyle oldu dedim görüşmelerim ama olmadi dedim peki dedi burda eski görüştüklerinden burda biri varmi dedi yok dedim gerçektende yok bu konuda takintiliyim dedi .kısaca bana dediği seni çok beğendim tanimak istiyorum dedi sonrasinda zaten karar veririz dedik bu yani ne oldu anlamadmki ne değişti

burda eski görüştüklerinden biri derken nereyi kastediyo? Şehir mi?

burda eski görüştüklerinden biri derken nereyi kastediyo? Şehir mi?
Burda hiç alakam olmadığı halde birisiyle adımı çıkardılar kötü anlamda değil sevgiliymişiz güya ama adamla selamlaşmam bile olmadi onu muduydu desem bana sorabilirdi

Burda hiç alakam olmadığı halde birisiyle adımı çıkardılar kötü anlamda değil sevgiliymişiz güya ama adamla selamlaşmam bile olmadi onu muduydu desem bana sorabilirdi
aynen yargısız infaz yapmış muhtemelen. Çok düşünme bence artık sil engelle gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…