Kızlar meraba ya bi konu açmıştım biriyle tanıştım karşı taraf çok istedi tanışmak ben bi süre istemiyordum aslinda neyse kabul ettim birkaç kez görüştük yüz yüze görüşemedik çünkü o bazen gece çalışıyor denk gelmedi ama oda istedi bende görüşmek ama işte görüşmedik.ilginç olan şu ki bana nasılsın iymisin demeden öteye geçmedi muhabbet pek telefonda konuşurken gayet aslında eğlenceli konuştuk kendisinede söyledim hani iletişim konusunda oda bi yüz yüze görüşelim netlik olsun ona göre hareket edelim dedi yani ona göre birbirimize birşeyler soralim dedi peki dedim .Bu arada telefonda konuşurken oda bana birkaç birşey sordu bende ona niyetimi düşüncelerimi söyledim derken bu beyfendi 4 gündür bana hiçbir şekilde yazmadi bende inat ettim bende yazmadim yani onca biseler olmamis olabilir beklentilerim düşüncelerim sevmemiş olabilir bunu sonuçta söylemesi gerekmezmiydi ya sanki yazdı çizdi bitirdi .Size sorum şu telefonunu silsem ki daha sanmıyorum da iletişimimiz olcağini saçma bi daavranişmi olur aslında niye yazmadığınida çok merak ediyorum ama sormakta istemiyorum meraklı gibi sizce napmaliyim