Bu nedir?

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.595
Bu nedir hanımlar? :)
Bir kac ay önce sag mememde ağrı aci ve yanma oldu. Doktora gittim. Adet döngüsünde meme dokusunun sertlestigini ve hormonal olduğunu söyledi. (Yillardir ilk kez boyle bir durumla karsilasmistim.) Ultrasyon ile baktilar adet döngüsünden sonra.. iki ayri doktora gittim yani.. ikisi de herhangi bir sey yok dediler.
Ancak o acı ara ara oluyor hala. Adet dongusunun olmadigi zamanlarda dahi.. Kızarıklık oluyor meme ucunda..
Kitle görünmüyor gayet sağlıklı dedi doktorlar.

Peki simdi ne yapmak gerekiyor?
Memede baska rahatsizliklar olur mu hic bilgi vermediler de..
Ama yaniyor ucu baya baya.. tedirgin oluyorum. Tedirgin olacak bir sey yok rahat ol dediler de.. kadinlarin halinden kadinlar anlar hele bir yardim edin :)

Bende de oldu bende gittim ultrason çektiler banada öyle dediler nasıl yani birşey yok mu dedim doktor bana "iyi birşey söyledim mutlu olmadın mı" dedi

Cok şükür gercekten :) ama bu aci ne bir bana bunu anlatsiiin

Üşüttüğün zaman oluyor canm kendimden biliyorum
Gaz sıkıntn varsa oda etkiler sıcak tutmaya çalış hatta sıcak su torbası iyi gelir

Demir destekli sütyenler yapabiliyor kullanmayın çok rahatsız edici ayrıca sağlıksız.
Kumaşı %100 pamuk olan rahat sütyenler kullanın.
Bende de olmuştu bu sıkıntı geçti çok şükür

hormonlarla başınız belada aldığınız herhangi bir ilaç stres beslenmeye bağlı değişiklikler neden olabilir firekt meme dokusu ile ilgili bir problem değildir

Bende bugün gidicektim perşembeye sarktı sızlama falan oluyor bazen hem 35 yaşında oldum bi çektirmek lazım, bide annemde ufak kist var kontrol altinda olan risk var bende de o yüzden çektirelim bakalım.
Ama o kadar gitmişsin boşuna evham yapiyorsun

bende 35 oldum en son 32 yaşında talep etmiştim doktorumdan gerek yok demişti

Nasıl gerek yok dedi 30 yaşından sonra senede 1 çektirin diyorlar heryerde bas bas
ultrason değil memografi istemiştim
40 yaş üstü bayanlarda tavsiye edilir demişti doktor
eeee şunun şurasında kırka ne kaldı 5 adım

ultrason değil memografi istemiştim
40 yaş üstü bayanlarda tavsiye edilir demişti doktor
eeee şunun şurasında kırka ne kaldı 5 adım
Ultrasonda oluyor birşey görülürse mamografi cekiliyor diye biliyorum canim ama 40 değil yahu 30

Bende de oluyo ama nasıl söyleyim bilemedim ilişkiden sonraki bikaç gün falan meme ucu acıyo böyle bi durumda olabilir

Hormon tahlili yaptırdınızmı prolaktınınız yuksek olabilir bendede prolaktın yuksek sol gogsum agrıyo ucunda yanma oluyo sizinki gıbı bence bi prolaktın hormonunuza baktırın

Hormon tahlili yaptırdınızmı prolaktınınız yuksek olabilir bendede prolaktın yuksek sol gogsum agrıyo ucunda yanma oluyo sizinki gıbı bence bi prolaktın hormonunuza baktırın

Cok teşekkür ederim. Hormon testi yapmışti doktor ama herhangi bir sorun yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…