Bebek Beslenmesi Bu nedir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

specialx

Hayat seninle güzel
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
662
3
96
Diğer
bebeğim iki gün sonra 4 aylık olacak.son üç gündür ara ara şapurtatarak üst damağını diliyle emiyor.bir de sürekli eli ağzında.hadi elini ağzına sokması normalmiş emme refleksi ama niye diliyle damağını emmeye çalışıyor anlamadım.acaba diş olabilir mi dedim ama daha erken değil mi diş için? bilmiyorumkismile sizde de oldu mu böyle birşey?

canım damakları sertleşiyor bi iki ay sonrada dişleri için kaşınmaya başlıcak benimkide aynı şekilde başladı:)

benim bebişim de öyle. bir de ağzından salyaları akmaya başladı. dün doktora gitmiştik. dişlerine baktı ve henüz dişlerinin çıkmadığını söyledi. bebekler sürekli yeni bir huy ediniyor sanırım.

teşekkür ederim arkadaşlar. öyle bir iştahlı emiyor ki gördükçe gülesim geliyor. :roflol:

aynen benimkide 2 hafta sonra 4 aylık olacak elini yumruk şeklinde yapıp saldırıyo şapur şupur:)

Aynen benim oğlumda öyle. Emecek şey arıyor. Elini emiyor, alt dudağını, üst dudağını, yeleklerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…