• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nedir?

Sanki biraz gevseme var gibi de bu akşam eşim araba kullanırken arabanın kapı koluna öyle bir yapışmışım ki göstergeye bir baktım adam 90 ile gidiyor dedim kız kendine gel!! 90'a da kol tutamazsınnn 🤭 beynimi yönlendirmeye çalışıyorum şuan düşünceler konusunda inşallah sükunet ile atlattığımı anlattığım günlerde gelir meğer ne kadar huzurluymuşum.

Rüyalar yüzünden 6 ay zombi gibi gezdim 😂😂😂
Tahmin edebiliyorum 🤣aman diyim rüya tabirlerinden uzak dur hastalık adlarına ve belirtilerine bakma ınternetten araştırma yapma bir gece Ms belirtilerine bakıp Ms olduğuma inanıp sabah erkenden özel hastane Nöroloji polikliniğine randevu alıp gidip doktor muayenesine inanmayip kendimi emar çektirmek için doktora zorlamıştım

Obsesiflik ve kaygı bozukluğu var galıba. Arasıra gıdıyor sonra yıne yokluyor ama bende hıc bıtmedı.
Oncelerı mezarlık oldugu yerden kacardım yanından gecemezdim
Şimd onları aştım mezarlıgada gırıyorum
Takıntı ve kaygılar bende devamlı degısıyor
Doktora gıttıgınde antıdepresan verip yolluyor
Iyı bır psıkologla gorus derim

Tahmin edebiliyorum 🤣aman diyim rüya tabirlerinden uzak dur hastalık adlarına ve belirtilerine bakma ınternetten araştırma yapma bir gece Ms belirtilerine bakıp Ms olduğuma inanıp sabah erkenden özel hastane Nöroloji polikliniğine randevu alıp gidip doktor muayenesine inanmayip kendimi emar çektirmek için doktora zorlamıştım
Vallahi kendi zihnimi tutsam yada hareketimi engellesem elalemin diline sahip çıkamıyorum onlarda şaka vs yapıyorlar altında art niyet yok ama iş şakadan bile etkilenmek boyutuna geldiği için soluğu psikiyatride aldım.

Regl sonrasında bazı sorunlar yaşadım belirtilere bir baktım rahim ağzı kanseri diyor 😂 tövbe estağfirullah deyip kapattım. Yeterince takıntılıyım gerek yok bunlara dedim

Gerçekten şurup iyi geldi mide bulantısı yapmasa dahada iyi olur iki haftaya geçermiş bulantı bakalım.

Vallahi kendi zihnimi tutsam yada hareketimi engellesem elalemin diline sahip çıkamıyorum onlarda şaka vs yapıyorlar altında art niyet yok ama iş şakadan bile etkilenmek boyutuna geldiği için soluğu psikiyatride aldım.

Regl sonrasında bazı sorunlar yaşadım belirtilere bir baktım rahim ağzı kanseri diyor 😂 tövbe estağfirullah deyip kapattım. Yeterince takıntılıyım gerek yok bunlara dedim

Gerçekten şurup iyi geldi mide bulantısı yapmasa dahada iyi olur iki haftaya geçermiş bulantı bakalım.
Hamıleyım panık atak ve yogun kaygıyla ölüm korkusunun had safasınsayken
Annem arıyor ee haberde bilmem kim hamileymiş
Kalp krızı gecırmıs ölmüş..
Sen kafayımı yedin diyip bagırıp telefonu kapatıryordum.
Kac kere boyle sacma sapan seyler soyledı..
Neymıs bunlar normal seylermıs neden kendıme baglıyormusum herseyı..
Daha neler neler 😅

Hamıleyım panık atak ve yogun kaygıyla ölüm korkusunun had safasınsayken
Annem arıyor ee haberde bilmem kim hamileymiş
Kalp krızı gecırmıs ölmüş..
Sen kafayımı yedin diyip bagırıp telefonu kapatıryordum.
Kac kere boyle sacma sapan seyler soyledı..
Neymıs bunlar normal seylermıs neden kendıme baglıyormusum herseyı..
Daha neler neler 😅

Evet işte başkalarının dilini baglayamiyoruz ki 🤭 bunlardan da etkilenip benle alakası varmış evrenin mesajıymıs hep bana mı denk gelirmiş kesin anlami varmış diye kendimi korkutup duruyorum sonra 🙄

Evet işte başkalarının dilini baglayamiyoruz ki 🤭 bunlardan da etkilenip benle alakası varmış evrenin mesajıymıs hep bana mı denk gelirmiş kesin anlami varmış diye kendimi korkutup duruyorum sonra 🙄
Ben bi süre tv izleyemiyordum
Şimdi haberde o gün kalp krizi gecirmiş olsun birisi
Kalbım agrımıstı ,kesın bendede bısey var ..
Ya bunu yaşarsam diye kendımı doktor doktor gezerken buluyordum
Cocukla ılgılı bır haber olur
Benımde cocugumun basına bu gelır . Bu bana bir işaret demekki diye kafayı yerdım
Şimdi neysekı onlar gectı ..
Nasıl gectıgını bılemıyorum ama
Benım genelde vücutta yada evhamlarda başka biyere kayarsa artık beyın o soruna kıtlenıyor dogerını unutuyor galıba ..
Ikı senedor
De uğraştığım ..bir kac gun ictıgım antıdepresan yuzunden mıdeden rahatsızlık gecırdım sımdı onla ugrasıyorum
Yaptırmadıgım endoskopı gıtmedıgım doktor kalmadı bısey yok dıyorlar.
Her hastalıkta tamam buldum bu benım hastalıgım dıyorum . Gidiyorum bişey cıkmıyor
Busefer doktorlar bılemıyor doye baska doktpra gıdıyoruö .. kısır döngü

Benımde cocugumun basına bu gelır . Bu bana bir işaret demekki diye kafayı yerdım
Benım genelde vücutta yada evhamlarda başka biyere kayarsa artık beyın o soruna kıtlenıyor dogerını unutuyor galıba ..
Ikı senedor
De uğraştığım ..bir kac gun ictıgım antıdepresan yuzunden mıdeden rahatsızlık gecırdım sımdı onla ugrasıyorum
Her hastalıkta tamam buldum bu benım hastalıgım dıyorum . Gidiyorum bişey cıkmıyor

Bende de fizyolojik hiç bir korku yok aslında. Yani hastalık korkusu değil de felaket tellallığı korkusu bendeki. X binada yangın Y otobüsünde kaza vs bu şekilde bu tarz haberlerden uzak durmaya çalışıyorum beynim bu tarz şeylerden senaryo üretiyor.

Bende neyden korksam uzaklaştım rüyalardan korktum kimse yanımda rüyasını anlatmıyor artık. Kendimde anlatmam.

Astrolojik bir seyler okurdum artık sayfaları engelledim. O kadar yani düşünün.

Korkumu tetikleyen şeyleri kendimden uzaklaştırdım. En azından iyileşene ve sağlıklı düşünene kadar. Spor çok iyi geliyor belki yeniden dönerim.

Psikiyatriyi 1 aylık kontrol sonrası psikolog ile desteklemek istiyorum. Hayırlısı bakalım.

Yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirse de topluca şifalanırız inşallah 💙

Ikı senedor
Bu durumu yaşadım ben vücudumda baktirmadigim yerim kalmamisti en son terapistte aldım soluğu arkası gelmiyor çünkü doktorlara da inanmamaya başlamıştım ultrason çeken kişi goremedi gibi gibi sonra psikolojik hastalıklara taktım şizofren miyim psikoz muyum gibi haberleri izlemeyi bıraktım onlar da kötü etkilemişti

Güncelleme: 15 gün oldu doktora gideli ve düzenli ilaç kullanımı ilk hafta mide ağrısı çektim. 2. Hafta gayet normal tamamlandı.
Şuan mide ağrısı yok sadece bir şeye çok uzun süre adapte kalamıyorum hemen odağım kayıyor. Kafamda konular değişiyor vs. 3 Eylül için randevu bakınıyorum bu konuda doktora soracağım. Korkularım saniyelik geliyor ve geçiyor 10 saniyeden uzun kalmıyor aklımda şükürler olsun bu duruma🤍❤️

Ölüm korkusu bende hiç olmadi umarım da hiç olmaz zor bir durum yaşadığınız.
Sizin bence kaygı kaynaklı bir durum.. bende 2 çocuğum olduktan sonra sürekli onların başına gelecek felaketleri düşünüp sanki o felaketler gelmiş gibi panikliyordum. Sonra bir nefes darlığı ben de yaşadım ve artık bu kaygılar ile baş edemeyeceğimi anlayıp psikolojik destek aldım.
İyi ki aldım... meğer altında bam başka travmalar yatiyormuş ben farkında değilmişim.
Netice olarak artık çok daha iyiyim. Size tavsiyem en kısa zamanda psikolojik destek almanız. Tek başınıza üstesinden gelebileceğiniz ve başkasının telkinleri ile asabileceginiz birsey değil. Kendimden biliyorum. Muhakkak bir destek alın.
Geçmiş olsun.

İlacın 27. Gününden merhaba
Kaygılar gelmiyor artık evet ama başka birine dönüşmeye başladım sanki.
Dikkat bozukluğu yaşıyorum bir kaç saniye maksimum on beş saniyeden daha uzun bir konu hakkında düşünmüyorum kendimi zorlarsam sadece düşünebiliyorum o konu hakkında.
İlacı içtiğim ilk üç saat sinirliyim. Cidden sinirli ama bir kaç kez küfür bile ettim ki asla huyum değil.
Ve sürekli aynı insanların çevremde olmasına tahammülsüz oldum sanki ben kaçtıkca onlar bana daha çok yaklaşıyorlar bu da ekstra gerip bunaltıyor.
Kaygı olmaması güzel ama ortalıkta Rambo gibi dolaşıyorum.🤣

İlacın 27. Gününden merhaba
Kaygılar gelmiyor artık evet ama başka birine dönüşmeye başladım sanki.
Dikkat bozukluğu yaşıyorum bir kaç saniye maksimum on beş saniyeden daha uzun bir konu hakkında düşünmüyorum kendimi zorlarsam sadece düşünebiliyorum o konu hakkında.
İlacı içtiğim ilk üç saat sinirliyim. Cidden sinirli ama bir kaç kez küfür bile ettim ki asla huyum değil.
Ve sürekli aynı insanların çevremde olmasına tahammülsüz oldum sanki ben kaçtıkca onlar bana daha çok yaklaşıyorlar bu da ekstra gerip bunaltıyor.
Kaygı olmaması güzel ama ortalıkta Rambo gibi dolaşıyorum.🤣
Sizin ilacınız neydi

Bende de anksiyete ve OKB var. Bu sebeple bir psikoterapiste gidiyorum. Bana çok iyi geldi. Psikoterapi yapıyor ödevler veriyor.

Back