o da böyle diyor, beni düşünme derslerine bak hatta egitimim icin sehır dısına cıkmamı bile goz ardı etti bazen dedim ki sen ne işler cevircen de benim uzaga gitmemi istiyorsun dedim o da egitimi önemseyen her kisi benim gibi dusunur dedi.. aslında hic istemiyorum ama mecburum kabullenmekte eger olursa dedi....
prensesim, ben yaptım öyle bir hata... ama sadece begendigimi hoslandıgımı söyledim adam da zaten benden 3-4 yaş buyuk... asla kabul etmedi, cunku sevgilim oldugunu biliyordu, ben o anda ne kadar kötülük rushuzluk ve aptallık yaptıgımın farkında bile degildim, cok yalnız kalmıştım, cok kötüydüm ve sonra düşündümde olmayan bir duyguyu gitmişim söylemişim halbuki ne begenmesi ne hoslanması, öyle birsey yokmus aslında... sevgilime de söyledim bunu ama o beni affetti ama unutmadıgının farkındayım, beni cok seviyor.. gecen gün de dedim vicdanım el vermiyor nolur kızma senin de sucun var dedim (bakın suan bile aglıyorumsenağlama) benim sucum yok, ne olursa olsun yapmamalıydın ama senin pismanlıgını gordum o bana yetti dedi ama sakın bir daha asla dedi bana.. ama yine bana güveniyor, seviyor, deger veriyor.. ama o herifin bi yerleri kalktı, gıcıklıgına benim yanımdaki insanlarla konusuyor ediyor, dersine bile girmiyorum o dereceye geldim, cok kötü hata farkındayım, cok da kızacaksınız bana eminim..... şu sınav bitsin bir nebze vicdanım rahata erecek, stresim cok birikti ders calısamiyorum, çalışın diyorsunuz ama olmuyor, o kadar cok dershane hayatım sınav hayatım oldu ki inanın icimden gelmiyor ama meslegim icin de bu şart çok daraldım yaa :1no2:
çocuklar gibi tel kapatmayla bi ilişki yürümüz ve bi sorun asla çözülmezz.. tamam sadece o anlık belki kurtulabilinir sorundan fakat ilerde daha büyük bir sorun çıktımı buda ısıtılıp önüne konur ve dahada çok büyür mevzuu işte .
birazda haklı diyor biliyormusun?? sadece şu teli kapatma mevzusunu çözmeniz lazım okadarcık...
kızs boncuk,a.s. yavrııı ceylan. şu guzel kafana taktıgın şeylere bak. aslında yaş ıtıbarı ıle en zor dönemlerı yaşıyorsun. herkes sızın yaşınızdakılere der ki; buyu de gör bunlarda dert mı dıye. aslında en zor donem bence bu donem. gelecegınızı planladıgınız bır yaş, lıse bıtmış işsizlık kapıya dayanmış, sureklı korkular var, gerek gelecek, gerek sevgılı, gerek cınsellık. benı o yaşın dertlerını asla kuçumsemıyorum ama sonuçta herşey olacagına varıyor. ben senın yerınde olsam bu guzel yılları ıyı degerlendırır gelecek ıçın çırpınırdım. sevgılı olayını bu kadar buyutme derım. ben bu yaşta yaptıgım hataları görebılıyorum senınde bu hataları yapmanı ıstemem. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?