• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nedir bilemiyorum? Çok rahatsızım............

Molia

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
2.822
1.109
373
Kızlar... Benim durumum bi acayip. Dün gece çok daraldım, problemler kafama takıldı, gittim erk. ark.mla tartistim ama bu problemlerin cogu ondan kaynaklıydı. Bugun de dershaneye gitmedimmirmirmirmir, gerci Allahtan baska derste tekrarına girecegim.... Ama son zamanlarda sıkıntılarım cok artmaya, stresim katlanmaya başladı..:1no2: Yaz da geliyor, böyle giderse sınav da yalan olacak, ben ne yapacagim bilemiyorum. Ya ben kendimi cok yalnız ve gücsüz hissediyorum şu son bi kac aydır. Hicbir sey tat vermiyor... İlişkim durgunlaştı demek istemiyorum çünkü ikimiz de işsiziz... Görüşme günlerimiz bile belli, önceden her gün görüşüyorduk tabii o okuyordu ben calışıyordum, rahattık.. Şimdi ikimiz de cok gerginiz, birbirimizi dinleyemiyoruz bile artık.. Önceden telefon kapatmalar yoktu, özür dilenirdi... Şimdi ise bu zar zor oluyor....Ama bir de önceden bi sorun oluştu aramızda benim salaklıgım yüzünden ama o bunu beni cok sevdiginden kabullendi fakat ben bazen aklıma geldikce, ya bu yapılır mıydı diyorum, iliski zaten boka gitmiş, sen kalkmıssın naptın diye bazen kendimi cok yargılıyorum....senağlama Kusura bakmayın kaba konuşmam lazımdı kendim hakkında....Ben ondan hicbir sey saklamam, hep dürüsttüm ne olduysa söyledim asla gocunmadım. O da bana aynı şekilde ama Sınav stresi, iş durumları, ilişki vs derken ben cok gerildim arkadaşlar... Ve bu eminim evlenene kadar da böyle gidecek, ki evlencegimizden bile supheliyim.. Gecen burclar bolumunda arkadas yazmıs işte ikizler ile oglak anlaşamaz, zor yürür vs diye.. Ama bazıları da tam tersini yazmış.. Onları okudukca da sevindim ama ben aksini düşünüyorum kendi iliskim icin.. Ne bileyim, evlenince mutlu olur muyum vs....fisfisfisCunku benim babam da oglaktı, annem boga.. Bazen erk. arkadasıma "bana babamı hatırlatıyorsun bu cins tavırlarınla" diyorum.... İliskimizde pek saygı da kalmadı, sadakatt de.....:1no2: Sevgi tutuyor olayı şu an...Şöyle bir psikoloji de var... Ne onla ne onsuz..İçimden bi ses diyor ki "eger o giderse hayatından, onun gibisini asla bulamazsın, üzülür, pişman olursun" diyor... ben ilk defa bir erkege karsi böyle dusunuyorum, ilk defa bu kadar tolerans, fedakarlık yaptım... Her zaman da söyler o da.. Senin gibisini bulamam diye.. Ben de pek emin degilim onu sevdigimden artık,ya da bu denli agır bır sevgiyi, iliskiyi hic yasamadigim icin mi bu duygular??!!!! :çok üzgünüm: Kararsızım... İliskiyi cok bitirmeye kalktık ama her seferinde barıştık...Ailesinin de etkisi cok büyük.. Ona da söyledim bunları.. O da farkında ama yapacak birseyim yok ben suan issizim onlara bagliyim diyor.. Gözlerindeki caresizligi anlıyorum ve onu bırakmak istemiyorum bazen... Ama bazen hic umrumda bile olmuyor, terk edip gidesim geliyor :kızgın: Sıkıntıdan stresten bazen ikimiz de ne dedigimizi bilmez olduk..Önceden aman aman iki kere düşünüp konusurduk simdi ise hic düşünmeden konuşabiliyoruz.. :çok üzgünüm: Nedir sorun bana söyleyin bayanlar... Siz neler yaptınız da bu durumların üstesinden geldiniz.. Benim de suan destege ihtiyacım var, sınav falan cok gerildim..Şuan moralim yerle bir yaa çok sıkıntılıyım.. Ama erkek arkadasimla sorunlarımızı paylaşamıyorum, bana sorun istemedigini, herseyin paraya baglı oldugunu soyluyor. Sorunların hepsi para diyor. :dilcikar: Bi derdim oldugunda susuyor, yorum yapmiyor. Niye diye sorunca, hep aynı sorunlar ne diyim ki diyor. Pfffff cok zor zamanlara denk geldik diyoruz bazen... Bunlar gecicek diyoruz ama aylar gecti yıl geçecek sorunlar hala yerinde duruyor,çözülemiyor.. Ona kalırsa sorunlar konuşmadan da cozulurmus.. Bir sey dedigimde hemen sinirlenmeye, of pof etmeye baslıyor anlamadım yaa...bazen dusunuyorum da gercekten sıkıntılıyız normalda böyle degil benim aşkım diyorum ama bazen deeeee :kızgın::kızgın: off off paylaşım dedim kızlar..

Son düzenleme:
ilişkimizde saygı ve sadakat kalmadı demişsiniz.. bence bir ilişkide aşktan çok daha önemli değerler bunlar. bunları yitirdiyseniz neden hala o ilişkinin içindesiniz.. boşverin bence kendinizi önünüzdeki sınava odaklayın..geleceğinizi kazanın sevgiliniz her halukarda olursengözlerimebaksanab

canım bu bana geçici bir durummuş gibi geldi, seviyormuşsunuz birbirinizi bu sorunların da üstesinden gelirsiniz,beraber daha çok zaman geçirmeye çalışın,birbirinizi alttan almaya çalışın,böyle dönemlerde çiftler birbirini alttan almalı diye düşünüyorum,daha hoşgörülü davranabilirsiniz birbirinize,tabi bu arada sorunları da halının altına süpürmeyin tabiki,şikayet etmekten çok çözümcü olmaya olumlu olmaya çalışın pozitif düşünmeye çalışın,ve problemlerin çözümü için uğraşın,erkek arkadaşın iş baksın,sen sınavına odaklan bunlar çözülecektir emin ol bu zor zamanlarda birbirinize destek olmaya çalışın canım,sorunun çözümüne yönelik odaklanın :1hug:

ya sadakat konusuna değinmeyi unutmuşum,bu önemli bi nokta canım,sadakat kalmadı derken aldatma falan gibi bi olay olmadı dimifisfisfis

Bencede önemli olan geleceğiniz,kariyersiz iş bile bulunmuyor ...................................
Derlerinize önem vermelisiniz...........................................

o da böyle diyor, beni düşünme derslerine bak hatta egitimim icin sehır dısına cıkmamı bile goz ardı etti bazen dedim ki sen ne işler cevircen de benim uzaga gitmemi istiyorsun dedim o da egitimi önemseyen her kisi benim gibi dusunur dedi.. aslında hic istemiyorum ama mecburum kabullenmekte eger olursa dedi....

prensesim, ben yaptım öyle bir hata... ama sadece begendigimi hoslandıgımı söyledim adam da zaten benden 3-4 yaş buyuk... asla kabul etmedi, cunku sevgilim oldugunu biliyordu, ben o anda ne kadar kötülük rushuzluk ve aptallık yaptıgımın farkında bile degildim, cok yalnız kalmıştım, cok kötüydüm ve sonra düşündümde olmayan bir duyguyu gitmişim söylemişim halbuki ne begenmesi ne hoslanması, öyle birsey yokmus aslında... sevgilime de söyledim bunu ama o beni affetti ama unutmadıgının farkındayım, beni cok seviyor.. gecen gün de dedim vicdanım el vermiyor nolur kızma senin de sucun var dedim (bakın suan bile aglıyorumsenağlama) benim sucum yok, ne olursa olsun yapmamalıydın ama senin pismanlıgını gordum o bana yetti dedi ama sakın bir daha asla dedi bana.. ama yine bana güveniyor, seviyor, deger veriyor.. ama o herifin bi yerleri kalktı, gıcıklıgına benim yanımdaki insanlarla konusuyor ediyor, dersine bile girmiyorum o dereceye geldim, cok kötü hata farkındayım, cok da kızacaksınız bana eminim..... şu sınav bitsin bir nebze vicdanım rahata erecek, stresim cok birikti ders calısamiyorum, çalışın diyorsunuz ama olmuyor, o kadar cok dershane hayatım sınav hayatım oldu ki inanın icimden gelmiyor ama meslegim icin de bu şart çok daraldım yaa
:1no2:

Erkek arkadaşın doğru söylemiş bence.ışsiz,kariyersiz ne aşk oluyor ne de evlilik....................

o da böyle diyor, beni düşünme derslerine bak hatta egitimim icin sehır dısına cıkmamı bile goz ardı etti bazen dedim ki sen ne işler cevircen de benim uzaga gitmemi istiyorsun dedim o da egitimi önemseyen her kisi benim gibi dusunur dedi.. aslında hic istemiyorum ama mecburum kabullenmekte eger olursa dedi....

prensesim, ben yaptım öyle bir hata... ama sadece begendigimi hoslandıgımı söyledim adam da zaten benden 3-4 yaş buyuk... asla kabul etmedi, cunku sevgilim oldugunu biliyordu, ben o anda ne kadar kötülük rushuzluk ve aptallık yaptıgımın farkında bile degildim, cok yalnız kalmıştım, cok kötüydüm ve sonra düşündümde olmayan bir duyguyu gitmişim söylemişim halbuki ne begenmesi ne hoslanması, öyle birsey yokmus aslında... sevgilime de söyledim bunu ama o beni affetti ama unutmadıgının farkındayım, beni cok seviyor.. gecen gün de dedim vicdanım el vermiyor nolur kızma senin de sucun var dedim (bakın suan bile aglıyorumsenağlama) benim sucum yok, ne olursa olsun yapmamalıydın ama senin pismanlıgını gordum o bana yetti dedi ama sakın bir daha asla dedi bana.. ama yine bana güveniyor, seviyor, deger veriyor.. ama o herifin bi yerleri kalktı, gıcıklıgına benim yanımdaki insanlarla konusuyor ediyor, dersine bile girmiyorum o dereceye geldim, cok kötü hata farkındayım, cok da kızacaksınız bana eminim..... şu sınav bitsin bir nebze vicdanım rahata erecek, stresim cok birikti ders calısamiyorum, çalışın diyorsunuz ama olmuyor, o kadar cok dershane hayatım sınav hayatım oldu ki inanın icimden gelmiyor ama meslegim icin de bu şart çok daraldım yaa
:1no2:

valla sevgiliniz yine çok iyiymiş.
başka erkek olsa asla affetmezdi.....

canım demişsinki önceden ben çalışıyor oda okuyordu ve hergün görüşürdük demişssin..şimdi görüşmeleriniz sıkıntılı oda sende işssizsiniz ve ortada bir sınav söz konusu senin sinirlerin sınavdan dolayı gergin ve en yakınındaki nazının geçtiği kişiye patlıyorssuun, onunsa işssizlikten yana ailesinin eline bakmaktan yana sıkıntısı var oda bazen daralıyor bunalıyor oda sana patlıyor ve ortada çakışıyorsunuz.... dedim ya sorun işssizlik ve sınav başka hiçbirşey değil güzelim.. çünkü sen bu adamı seviyorsun oda seni seviyorki her halinizi çekebilip katlanabiliyorsunuz.. Eğer bunuda atlatırsanız emin ol siz herşeyi şarsınız dmektir zamana bırak güzelim olurmu?? dedimya işssizlikten dolayı görüşme günleriniz belirli gne denk geliyor oda şuan için böle olucak unutma.. bak benimde ilişki var uzun bi ilişkim var bizde kavga edip tartışabiliyoruz bizim ne sınav nede işssizlik gibi bi problemimizde yok ama bak işte biz yinede tartışacak bişi bulabiliyoruzz sizin yine elle tutulur gözle görülür sorununuz var.. untumaa şuan kriz dönemindeyiz ve biz bile hergün değil artık haftasonları görüşebiliyoruz oda bu hafta görüştük bidaki hafta görüşmeyelim ondan sonraki hafta görüşelim diye 1'er hafta arayla görüşüyoruz keseyi düşünüyoruz artık ve özlemimizi bazen net üzerinden kameralar açarak birbirimizi görerek gideriyoruzz.. umarım anlatabilmişimdir canım benim....
Hee birşey daha canımbenim şu burçlara bukadar fazla takılma, bak ben yay burcuyum erkek arkadaşımsa balık burcu ve yayla balık anlaşamaz derler ee biz 5 yıldır çok güzel anlaşıyoruz gayet güzel gidiyor birliktelik, ama kavga edip tartışıyormuşssunuz diceksin ee güzelim oda tuzu biberi diyelim :) her ilişkide kavga olur fakat birbimizi kırar derecesinde olmuyo ve sonrasında her iki tarafda özürler diliyebiliyor.. bak eğer ben burçlara göre ilişkime yön verseydim bu harika insanı kaybedicektim.. onun için lütfen burçlara göre ilişkilerin hakkında yorum yapıp burçlara göre ilişkilerini yönlendirme olurmu bebeğim?

şu sınav döneminiz bitene kadar ara verseniz..
belli ki bür sürü sıkıntı stres ikinizi de yıpratmış..

bu arada sevgiliniz sizi gerçekten çok seviyor herhalde.. benim tanıdığım hiçbir erkek affetmezdi..

sorunları kafanda kurdukça daha da çok büyümüş gibi hissediceksin.
bence şu anda sınava odaklanmalısın.
bişeyleri irdeledikçe her şey daha kötüye gider.
düşünmemeye çalış,akışına bırak biraz.
zaman ve sabır her şeyin ilacı.

Evet ben de böyle bir insanı kaybetmek istemiyorum ama bazen de hic umrumda bile olmuyor. Ben mi anormalim anlamadım. :çok üzgünüm:Sanırım bu kadar agır yükü çekemiyorum ya da yapımda ciddiyet yaşıyacak bir zaman yok şuan olabilir mi? Çünkü biliyorum ki maddiyat oldugu müddetçe sevgilim her dedigimi yapıyor ve iyi bir baba olabilir diye dusunuyorum. Ama ya evlenince sorunlar artarsa diye korkmaya basladim. Şuan sınav önemli tabi ama ilişkim de öyle az buz bir zamanda degil 2 sene olacak. Sehir disina cikarsam, acaba birbirimizden sogur muyuz dusuncesiyle istanbula yakın yerler yazmayi planlıyorum eger bu kafayla rahat bir puan alabilirsem ki hic sanmıorum, sanki yavastan yavastan seneye yine hazırlancakmışım gibi hissediyorum. Ailem de soyluyor bu son şansın olmadı çalışır kendi imkanınla gidersin dershaneye veya özel derse diyor. Onun da sıkıntısı var. İnanın kendimi yay gibi hissediyorum ve sorunlar uzerime geldikce geriliyorum..........

belinayım Allah daim etsin tatlışımm, biliyorum dediklerin de doğru ama işte uygulamaya gelince olmuyor ki, erkek arkadasim suan sorunları cozebilecek ugrascak kapasitede degil, hemen telefonu kapatmaya beni susturmaya calisiyor, gerginlik diz boyu kavgalar diz boyu stres diz boyu anlamıyorum artık... Zaman ve sabır bana gore şeyler degil ama mecburum galiba .... :bbo:

sahracım, o da öyle diyor, sorunları kafanda kuruyorsun düşünüyorsun kavga cıkarıyorsun diyor, ama işte ben önceden bu kadar iliski üzerine düşmezdim valla niye böyle oldum anlayamadım.. benneyaptımki

Son düzenleme:
belinayım Allah daim etsin tatlışımm, biliyorum dediklerin de doğru ama işte uygulamaya gelince olmuyor ki, erkek arkadasim suan sorunları cozebilecek ugrascak kapasitede degil, hemen telefonu kapatmaya beni susturmaya calisiyor, gerginlik diz boyu kavgalar diz boyu stres diz boyu anlamıyorum artık... Zaman ve sabır bana gore şeyler degil ama mecburum galiba .... :bbo:

hayatım ozaman erkek arkadaşınla buluşup karşılıklı sakince iki yetişkin bireyler gibi kırmadan anlayarak konuşmanız gerekiyor.. seni lk önce bu ilişkiden ve ondan beklentilerini söyliceksin sonrada o beklentilerini söylicek daha sonrada her ikinizde bu beklentileri karşılıyabilecekmisiniz bunlara yanıt bulucaksınız.. sen onun eksi ve artılarını oda senin eksi ve artıların söyliceksiniz karşılıklı ve ikinizde düzelebilecekmisiniz bu ilişkiyi kurtarabilecekmisiniz bunu konuşucaksnınız.. çocuklar gibi tel kapatmayla bi ilişki yürümüz ve bi sorun asla çözülmezz.. tamam sadece o anlık belki kurtulabilinir sorundan fakat ilerde daha büyük bir sorun çıktımı buda ısıtılıp önüne konur ve dahada çok büyür mevzuu işte bu yüzden önceden tedbirinizi karşılıklı ciddi manada konuşarak almalısınız...

çocuklar gibi tel kapatmayla bi ilişki yürümüz ve bi sorun asla çözülmezz.. tamam sadece o anlık belki kurtulabilinir sorundan fakat ilerde daha büyük bir sorun çıktımı buda ısıtılıp önüne konur ve dahada çok büyür mevzuu işte .

ben bunu ona çok söyledim cnmcm ama o o an konuşmak istemiyor, çünkü hep aynı sorunlar, şuan ikimizde kötü durumdayız, ailelerimize bagliyiz, sen oku kazan kurtul ben de iş bulayım sorun kalmicak, şuan konustukca bırbırımızı yıpratıyoruz cunku elimizde imkan yok....diyor.. :çok üzgünüm:

birazda haklı diyor biliyormusun?? sadece şu teli kapatma mevzusunu çözmeniz lazım okadarcık...

kızs boncuk,a.s. yavrııı ceylan. şu guzel kafana taktıgın şeylere bak. aslında yaş ıtıbarı ıle en zor dönemlerı yaşıyorsun. herkes sızın yaşınızdakılere der ki; buyu de gör bunlarda dert mı dıye. aslında en zor donem bence bu donem. gelecegınızı planladıgınız bır yaş, lıse bıtmış işsizlık kapıya dayanmış, sureklı korkular var, gerek gelecek, gerek sevgılı, gerek cınsellık. benı o yaşın dertlerını asla kuçumsemıyorum ama sonuçta herşey olacagına varıyor. ben senın yerınde olsam bu guzel yılları ıyı degerlendırır gelecek ıçın çırpınırdım. sevgılı olayını bu kadar buyutme derım. ben bu yaşta yaptıgım hataları görebılıyorum senınde bu hataları yapmanı ıstemem. :1hug:

birazda haklı diyor biliyormusun?? sadece şu teli kapatma mevzusunu çözmeniz lazım okadarcık...

onun haklı oldugunu, mantıklı davrandıgının farkındayım tatlışım, ama ben de şunu istiyorum, görüşmek konuşmak, onun eskisi gibi aramasını mesaj olayını falan geri istiyorum destek istiyorum madem ikimizde zor durumdayız. ama işte onun ne eskisi gibi aramaya imkanı var ne de mesaj cekmeye(mesaj cekmekten nefret edıyor hatta), şeytana uyma, kendine bak sorun yaratma aramızda yok yere diyor ama işte beni de pek anlayamıyoru çünkü onun da kafası meşgul, aileden gelen çalış baskısı, her şeyden uzak kaldık vallahi, ama bakalım sadece şu sınav bitsin, işe mi gireriz naparız zaman gösterecek, cunku bazen düşünüyorum da sanırım bu kadar anlayışlı birini bulamam diyorum ama gün geliyor gıcık oluyorum ona, ben de napcagımı şaşırmış durumdayım kaydirigubbakcemile4

kızs boncuk,a.s. yavrııı ceylan. şu guzel kafana taktıgın şeylere bak. aslında yaş ıtıbarı ıle en zor dönemlerı yaşıyorsun. herkes sızın yaşınızdakılere der ki; buyu de gör bunlarda dert mı dıye. aslında en zor donem bence bu donem. gelecegınızı planladıgınız bır yaş, lıse bıtmış işsizlık kapıya dayanmış, sureklı korkular var, gerek gelecek, gerek sevgılı, gerek cınsellık. benı o yaşın dertlerını asla kuçumsemıyorum ama sonuçta herşey olacagına varıyor. ben senın yerınde olsam bu guzel yılları ıyı degerlendırır gelecek ıçın çırpınırdım. sevgılı olayını bu kadar buyutme derım. ben bu yaşta yaptıgım hataları görebılıyorum senınde bu hataları yapmanı ıstemem. :1hug:

evet ablişim yaaaa senağlama çok zor dönemlerim bunlar biliyorum, sevgilimle de en zor donemlerimizz, her sey uzaklasmaya baslıyor artık, evlilik cok zor gorunuyor valla, hatta evliligi bile düşünemez oldum, kendimden bile emin degilim :1no2:

az önce aradı ve görüşelim vs falan diye konuştuk, ben arada lafı yapıştırdım napıyorsun felan dedi ben de KK da takılıyom dertlerimi yazıyom hani sana anlatamıyorum yaaaaaaaaa dedim sustu sırnaşık şey

Back
X