Kızlar... Benim durumum bi acayip. Dün gece çok daraldım, problemler kafama takıldı, gittim erk. ark.mla tartistim ama bu problemlerin cogu ondan kaynaklıydı. Bugun de dershaneye gitmedimmirmirmirmir, gerci Allahtan baska derste tekrarına girecegim.... Ama son zamanlarda sıkıntılarım cok artmaya, stresim katlanmaya başladı..:1no2: Yaz da geliyor, böyle giderse sınav da yalan olacak, ben ne yapacagim bilemiyorum. Ya ben kendimi cok yalnız ve gücsüz hissediyorum şu son bi kac aydır. Hicbir sey tat vermiyor... İlişkim durgunlaştı demek istemiyorum çünkü ikimiz de işsiziz... Görüşme günlerimiz bile belli, önceden her gün görüşüyorduk tabii o okuyordu ben calışıyordum, rahattık.. Şimdi ikimiz de cok gerginiz, birbirimizi dinleyemiyoruz bile artık.. Önceden telefon kapatmalar yoktu, özür dilenirdi... Şimdi ise bu zar zor oluyor....Ama bir de önceden bi sorun oluştu aramızda benim salaklıgım yüzünden ama o bunu beni cok sevdiginden kabullendi fakat ben bazen aklıma geldikce, ya bu yapılır mıydı diyorum, iliski zaten boka gitmiş, sen kalkmıssın naptın diye bazen kendimi cok yargılıyorum....senağlama Kusura bakmayın kaba konuşmam lazımdı kendim hakkında....Ben ondan hicbir sey saklamam, hep dürüsttüm ne olduysa söyledim asla gocunmadım. O da bana aynı şekilde ama Sınav stresi, iş durumları, ilişki vs derken ben cok gerildim arkadaşlar... Ve bu eminim evlenene kadar da böyle gidecek, ki evlencegimizden bile supheliyim.. Gecen burclar bolumunda arkadas yazmıs işte ikizler ile oglak anlaşamaz, zor yürür vs diye.. Ama bazıları da tam tersini yazmış.. Onları okudukca da sevindim ama ben aksini düşünüyorum kendi iliskim icin.. Ne bileyim, evlenince mutlu olur muyum vs....fisfisfisCunku benim babam da oglaktı, annem boga.. Bazen erk. arkadasıma "bana babamı hatırlatıyorsun bu cins tavırlarınla" diyorum.... İliskimizde pek saygı da kalmadı, sadakatt de.....:1no2: Sevgi tutuyor olayı şu an...Şöyle bir psikoloji de var... Ne onla ne onsuz..İçimden bi ses diyor ki "eger o giderse hayatından, onun gibisini asla bulamazsın, üzülür, pişman olursun" diyor... ben ilk defa bir erkege karsi böyle dusunuyorum, ilk defa bu kadar tolerans, fedakarlık yaptım... Her zaman da söyler o da.. Senin gibisini bulamam diye.. Ben de pek emin degilim onu sevdigimden artık,ya da bu denli agır bır sevgiyi, iliskiyi hic yasamadigim icin mi bu duygular??!!!! :çok üzgünüm: Kararsızım... İliskiyi cok bitirmeye kalktık ama her seferinde barıştık...Ailesinin de etkisi cok büyük.. Ona da söyledim bunları.. O da farkında ama yapacak birseyim yok ben suan issizim onlara bagliyim diyor.. Gözlerindeki caresizligi anlıyorum ve onu bırakmak istemiyorum bazen... Ama bazen hic umrumda bile olmuyor, terk edip gidesim geliyor Sıkıntıdan stresten bazen ikimiz de ne dedigimizi bilmez olduk..Önceden aman aman iki kere düşünüp konusurduk simdi ise hic düşünmeden konuşabiliyoruz.. :çok üzgünüm: Nedir sorun bana söyleyin bayanlar... Siz neler yaptınız da bu durumların üstesinden geldiniz.. Benim de suan destege ihtiyacım var, sınav falan cok gerildim..Şuan moralim yerle bir yaa çok sıkıntılıyım.. Ama erkek arkadasimla sorunlarımızı paylaşamıyorum, bana sorun istemedigini, herseyin paraya baglı oldugunu soyluyor. Sorunların hepsi para diyor. :dilcikar: Bi derdim oldugunda susuyor, yorum yapmiyor. Niye diye sorunca, hep aynı sorunlar ne diyim ki diyor. Pfffff cok zor zamanlara denk geldik diyoruz bazen... Bunlar gecicek diyoruz ama aylar gecti yıl geçecek sorunlar hala yerinde duruyor,çözülemiyor.. Ona kalırsa sorunlar konuşmadan da cozulurmus.. Bir sey dedigimde hemen sinirlenmeye, of pof etmeye baslıyor anlamadım yaa...bazen dusunuyorum da gercekten sıkıntılıyız normalda böyle degil benim aşkım diyorum ama bazen deeeee off off paylaşım dedim kızlar..
Son düzenleme: