Bu neden öyle oluyor gerçekten anlamıyorum neden öyle yapıyor?

nejlasonmez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
1.089
43
48
25
Eşim evlndiğimizden beri adam akıllı sohbet etmedik yemin ederim biz evleneli 8 ay oldu
Annesi de bizim ile yaşıyor ben ağzından laf almak ağzının içine bakıyorum uğraşıyorum yok serbest meslek PVC aslında işi öyle olduğundan nerede çalıştın diyorum bilmesen nerede olduğunu söylüyor kaç defa oldu bu dün fark ettim bunu
annesi oturup sorular sorunca her soruyu cevaplayıp konuşuyor muhabbet ediyor sonra espirisinden iyi ağzını açılmış dedim
Ben Soru sordumda hı ha diye karşılık alıyorum
Benle ne muhabbet var nede başka bir şey var ben nişanlıyken ben susuyordum konuşmamı istiyordu bu sefer tam tersi oldu anlamadım niye böyle yemin ederim canımı sıktı ya birde ilk iki ay kadar yanlız kaldığımızda nişanlık süresi de öyleydi adam başkayıdı evliğimizin ikinci ayından sonra annesi gelince bir tuhaf oldu neden anlamadım ?
Birde benim canımı sıkan şey Geçen sefer bana gelip sen bizi parmağında oynatmak istiyorsun herşeyin senin istediğin gibi olsun istiyorsun diyor benim tanıdığım adam bunu söylemez eşimi savunduğum için değil ama gerçekten iki yıl kadar beraberdik tanıyorum tanıdığım adam bunu söylemez

Son düzenleme:
Kayınvalide hep sizinle birlikte mi yaşayacak?
Yazdıklarınızdan eşiniz sizi sevmiyor gibi.
Bu şekilde ömür geçmez, mantıklı düşünün ve kararınızı verin.

Annesi yokken surat asıyor, annesi varken yüzünde güller açıyor diye kendiniz yazmışsınız. Bu mu evlenmeden önce çok iyi tanıdığınız adam? Israrla da çocuk yapmak uğraşındasınız.
evliğimizin ikinci ayından sonra annesi gelince bir tuhaf oldu neden anlamadım ?
Niye size geldi çünkü eşiniz istemiş. Annem ne acılar ne yokluklar çekti, 5 çocuk büyüttü, ben de annneme bakıcam demiş. Pardon ben eve alıcam sen bakacaksın demiş. Hepsini bile isteye kabul ediyorsunuz, biz ne diyelim ne yapalım? Bu evliliğe çocuk yapmayın sakın, kayınvalide gitsin düzeniniz otursun önce desek dinleyecek misiniz?

Daha once de kendin dedin zaten annesine güller açıyor bana yok diye, ve ısrarla her ay gebelik diye çildiriyordun, böyle aşk sevgi olmaz, tanıdığını zannetmişsin o kadar, sen sakin kafayla bı düşün bı ömür böyle devam mi edeceksin, bir de zorla adama evlat vereceğim diye uğraşıyorsun...

Iki secenek var ya evi ayircaksiniz ki yine kayinvalidenle her gorustugunuzde esiniz boyle olacak ya da bosancaksiniz. Adam sizi sevmiyor evlenmis olmak icin evlenmis annesinide yanina almis keyfi yerinde.

Daha 24 yaşındasın, Evde oturuyosun hizmetçilik yapıyosun işi yok gücün yok, anama ben bakıcam diye tutturmuş kabul etmişsin bir de anasının bakıcılığıyla hizmetçiliğini yapıyosun, evde suratına bakmıyo adam, kuvvetle muhtemel suratına baktığı başkaları da vardır, 1000 tane konu açmışsın çocuk çocuk diye yırtınıyosun.
Allah sana akıl fikir versin inşallah

Esiniz annesine "erkekim ben anne bak errrrkeeeekkk" şovu yapiyordur. Annesinin buyuyememis oglusu sendromu yasayanlardan biri daha diye dusunuyorum.

Annesi neden sizinle yaşıyor şuan? 2 yıl tanışma süreci nasıl olmuştu peki uzaktan mı aynı şehirde mi? Annesiyle konuşkan ama söz konusu siz olunca ağzını bıçak açmıyor. Aranızda büyük bir tartışma mı geçti? "Sen bizi parmağında oynatmak istiyorsun her şey senin istediğin gibi olsun istiyorsun " demiş size. Acaba annesi dolduruyor olabilir mi ? Kayınvalidenizle aranız nasıl?

Sakın çocuk yapmayın bu evlilikte, sakın sakın aman diyim korunun.

Sorun yok kaynıvaldemle kendi halinde bir kadın bir kere işte ben bir şey anlatmak istedim eşimde kayınvalidem de duydu annesini istemediğimi düşündü ozaman kavga ettik

Sorun yok kaynıvaldemle kendi halinde bir kadın bir kere işte ben bir şey anlatmak istedim eşime kayınvalidem duydu işte istemediğimi düşündü ozaman kavga ettik annesini mi dolduruyor bilemiyorum ama yemin ederim şimdi burada herkes bilmiyor tanımıyor bazı şeyleri herkes bir şey diyor ben burada ne kadar anlatsam ya eksik ya fazla olur belki ben abartıyorum bazı şeyleri benim eşim ve ailesi uzak akrabayız yakın akraba evliliği değil uzak akraba tanıdık yani bu bir ikincisi zaten evlilik dayımın aracıyla oldu ve dayımın arkadaşı olduğundan üç yıl boyunca adamın her hareketini huyunu suyunu dikkat ederek izlemiş o yüzden anneme bize böyle bir var diye kader işte
Ama işte geçen en son seferde kavga etmemiz nedeni? Ben şunu anlatmak istedim
Ben evde rahat edemiyorum bu sürü mini mini kıyafetlerim hiç birini giyemiyorum tadını çıkarmıyorum evde dışarıda giymem zaten annesinin önün de bile giyemem gecelikler var yine hiç birini giyemdim adam akıllı ben bu konularda utangaç biriyim ve bana tapsız geliyor bir de kadınlar gördüklerini hiç bir şey unutmazlar ister bunun yaşı 70 olsun
Giyemiyorum diyecektim giyememinin bir diğer nedeni misafir çok geliyor diyecektim ne zaman mesela O ZAMANLARDA HAMİLE KALMAYA NİYETLENSEM EVDE MİSAFİR DOLUYOR DİYECEKTİM BİRDE BEN BÖYLE ÇOCUK MUCUK BEBEK FİLAN GETİREMEM DİYECEKTİM O GÜN
ama eşime anlatmadan direk şunu anladı kendisinin annesinin istemediğimi anladı annem benim kırmızı çizgim dedi bunu böyle kabul et dedi yukardaki büyük harflerle yazdım daha söylemden o zaman büyük kavga olmuştu kaynanam da evde eşimde şöyle bir sorun var beni sonuna kadar dinlemeden kesiyor çok şükür onu anlattım bir daha yapınca o zaman bak gördün mu dedim yine lafım bitmeden kestin sonra kavga çıkıyor çünkü yanlış anlıyorsun dedim sonra bir hafta böyle sürdü sonra yanıma gelip yeni bir sayfa açalım olan biten herşeyi unutalım dedi
Birde tek bana öyle misafir geldi zaman konuşuyor muhabet ediyor annesi olunca yine konuşuyor muhabet ediyor
Bilmiyorum bir şey söyleyip yanlış anlamayayım diye mi böyle anlamadım kafama allak pullak ramazan ramazan bende
Çünkü şöyle bir şey var söyledi hiç bir şey unutmuyorum ufacık şeyi yanlış anlasam bir zaman sonra yüzüne vurduğumda yine böyle bir didişme oluyor
Birde eşimin en büyük abisinin eşi yine sürekli karsını ne derse onu yapıyor kayınvalidem de bunundan hazzetmiyor ikinci abisinin eşi de izin vermiyorlar vermemişler zamanın da zaten büyük ihtimalle sanıyorlar ki bende onlar gibi olacağım
Birde kayınvalidem kısakanıçlığından yapıyor bence geçen sefer mum filan yaktım hayırdır bayram değil şeyden değil sevgililer günün de değil doğum günü de yok niye yaktınız diyor

Son düzenleme:
Sizi sevmiyor. Vaktim geldi, evde bir kadın olsun çocuk doğursun, evin işini görsün, el içine çıkarken sap kalmayayım, anama da baksın diye evlenmiş. Kaynana iyi en azından, o da oğlunun sâyesinde inşallah azıtmaz.

Yani siz kayınvalidenizle yaşamaktan memnunsunuz ve her zaman sizinle yaşayacak doğru mu anladım?
Memnun değilim zaten çok sürmeyecek inşallah en fazla iki yıl sonra ayrılırız evler ayrılır
evet ben kabul etmiştim o zaman bendeki salaklık işte iyi bir kadın ama evi bırakıp bir yere gidemem gitsem de benim yatak odamın kapısını kitliyorum bir şey çalar diye değil ama ben yokken biri geldiği zaman girdiriyor ben varken yapmıyor bir kere yakladım eve geldim evde misafir var üstün üstün yatak odası kapısı sonun kadar açık
Bazı durumlarda rahat değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…