- 10 Aralık 2022
- 2.812
- 1.450
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Merhaba sordum doktora nemlendirici sür dedi mustela kullanıyorum uygunmuş onu sürüyorum simdiKaştada olur konak. Banyo öncesi zeytinyağla. Banyodan sonra pamukla sil geçer
Musteladan daha doğal ve hızlı etkili zeytinyağı tek seferde geçer :)Merhaba sordum doktora nemlendirici sür dedi mustela kullanıyorum uygunmuş onu sürüyorum simdi
Evet bu bu bilgi doktorda yok sende varMusteladan daha doğal ve hızlı etkili zeytinyağı tek seferde geçer :)
3 çocuk deneyimi var.. ardı ötesi küçücük yerde konak :) aynı sorunu bende yaşadım 1 hafta nemlendirici ile geçmeyen konak 1 banyo sonrası zeytinyağ ile silince geçti. Ayrıca bu bilgiyi konak yazsan her yerde görürsün. Zeytinyağ pamuk ardı ötesi.Evet bu bu bilgi doktorda yok sende var
Ardı ötesileri 3 parantezine alasım geldi.3 çocuk deneyimi var.. ardı ötesi küçücük yerde konak :) aynı sorunu bende yaşadım 1 hafta nemlendirici ile geçmeyen konak 1 banyo sonrası zeytinyağ ile silince geçti. Ayrıca bu bilgiyi konak yazsan her yerde görürsün. Zeytinyağ pamuk ardı ötesi.
Ayrıca evet bu bilgi her doktorda yok :)
Al alasın geldiyseArdı ötesileri 3 parantezine alasım geldi.
Ayrıca yukarda okadar kişi yağ yazmış sadece benimkini görmende tuhafEvet bu bu bilgi doktorda yok sende var
Konak'sb'Kızlar merhaba,
2 aylık bebeğim var. Kaşlarının ortası böyle pul pul nedense anlayamıyorum.
Sizde de olmuş muydu?
Aşıya götürdüğümüzde bir hemşire zeytinyağı sür dedi ama kadina d vit ile ilgili bir şey sordum net yanıt vermedi probiyotikli gaz damlası sordum yanıt alamadım ondan güven vermedi siz tecrübeli annelere danışayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?