Gebeliğe Hazırlık BU NE ŞIMDI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Kizlar adetim günü gününe dakikasi dakikasina olur en son asilama yaptirdigimda erken adet olmuştum..

Hicbirsey kullanmiyorum ilac kür vs..

Bu ay 4 gun erken oldum ya da daha olmadim bilmiyorum.

5 gibi gunluk pedimde pembe bir akinti gbi birsey vardi. Sancim da yok bu arada. Cok sasirdim adet olamam heralde dedim. Sonra cok agrili gectigi icin agri kesici ictim. Uzerinden kac saat gecti simdi daha wcye girdim.

Kahverengi pembe gibi avuç ici kadar camura benzer bisey gelmis..

Başima ilk defa geliyor. Bunu yaşayan varmi? Aksi gibi 1 haziran a randevu almistim doktorumdan 3 gunume denk geliyor diye ama erken adet oldum. Randevumu da degistiremiyorum. Bu adetten sayilirmi onuda bilmiyorum.

Korkmalimiyim ?

O kadar çok olmasa yerleşme kanaması olabilir diycem ama büyük ihtimalle adetin erken gelecek. Yine de her ihtimale karşı ilaç kullanmamaya çalış. Adetse sökülür zaten değilse doktora gidince nedenini öğrenmiş olursun. Eğer adetse lekelenmenin başladığı gün adette başlamış sayıyor doktorlar tam sökülmese de yani.

Mukozero diye bi ilac var ona baslamistim ondan olabilirmi diye dusundum ama hep kullanirim hic boyle bisey olmadi. Cok cok saskinim
Yerlesme kanamasi aklima gelmedi degil ama sanmiyorum bende peceteye silincede kahverengi bazen pembe geliyor.

Şimdi ben 3 gun sonra mi gideyim hastaneye adetimin 3.gunumu oluyor yoksa kirmizilari goruncemi gideyim

3 gün sonra git. Kırmızıya dönmesi önemli değil. Adetin başladı. En geç yarına kadar durum da belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…