Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Feelingo7

Çoğu gitti azı kaldı ~
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
464
8
68
Kızlar ben 17 yaşındayım. Hasta olamıyorum ne zaman hap kullanıyorum o zaman olabiliyorum. Geçenlerde özele gittim doktora anlattım aynen böyle bana dediki senin daha yaşın kaç doğum kontrol hapı kullanıyosun hormonlarını alt üst eder o falan dedi.. Kan tahlili istedi yaptırdım sonuçlarını götürdüm bana dediki '' bi hap vericem sana günde 3 kere kullancaksın hasta olduğunun 3. günü falan gelceksin'' dedi. Ve hapı aldım hap önceki kullandığım doğum kontrol hapı çıktı? Farlutal. Bana o kadar şey söyledi şuan kullanmıyorum korkuyorum.. Bunun hakkında bilgisi olan varmı bu adam bana kızarken yaptığı şeye bakın. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Kızlar hiçmi yok bilgisi olan? Korkuyorum hapın zararı olur diye napmalıyım

Geçmiş olsun.Benim bilgim yok malesef..

Sormadınız mı kendisine ? Başak bir doktora danışma imkanınız yok mu ?

Geçmiş olsun.Benim bilgim yok malesef..

Sormadınız mı kendisine ? Başak bir doktora danışma imkanınız yok mu ?

Teşekkür ederim canım. Bidaha gidicem ama napmam lazım hiç bilmiyorum. Başka bi doktora gidiyim dicem ama bu adam alanında en iyisi o yüzden gitmiştim. Daha bi sürü hastaneye gittim onlar ultrasona bile almıyolar..

Farlutal adet geciktirici bi ilaç değil mi
doğum kontrol hapı mı
yanlış biliyosam afedersin canım cahilliğime ver ama benim bildiğim kadarıyla 6 gün kullanılan adetini geciktiren bi ilaç
daha doğrusu bünye o ilacı adeti geçiktirici bi etken olarak görüyor bittiği zamanda adet başlıyor

Son düzenleme:
17 yaşında doğum kontrol hapı kullanmanın ne zararı olacakmış ki?
Ben de adet düzensizliği vardı. 1 yıl adet olmadığımı bilirim...
18 yaşında iken ben de bu şikayetlerle doğum kontrol hapına başladım dr tavsiyesi ile...
Hiçbir sorun yaşamadım...
Mümkünse başka bir dr'a görün derim...

ben farlutalı adet söktürücü olarak biliyorum doğum kontrol hapı değil bildiğim kadarıyla düzensiz adeti düzenliyor yada adet göremeyenin adetini söktürüyor bekarken uzun süre kullandığım bi ilaç ve yan etkisini de hiç görmedim gayette güzel söktürüyor ama bazı insanlarda işe yaramadığıda olabiliyor o zaman daha güçlü söktürücülere başvurabilir doktorun bence vakit kaybetme ve kullan adet olduktan sonra 3. günü git testlerini yaptır zaten tedavine ona göre karar verir doktorun.

Canım estağfurullah. Bende araştırdım doğum kontrol hapı diye bişey yazmıyo.. Komşumuza söledim oda dedi bu adet için kullan bişey olmaz dedi. Ama bu hapı kullanırken hamile kalınmıyo diye biliyorum bende o yüzden korkuyorum ilerde bi zararı olursa diye :44:

Canım verdiğin bilgi için teşekkür ederim başlıyım en iisi. Korkuyorum sadece evlendikten sonra bi zararı olur diye ondan tereddüt etmiştim. İnşallah bi zararı olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…