• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne olabilir. ? Fotoğrafli

Egzama diye biliyorum .
Benim kolumda çıkmıştı buna benzer .
Ama arada çok kaşınırdı özellikle stresli dönemlerimde elim hep ordaydı .
Önemsemedim pek gitmedim doktora kendi kendine geçti benim .
Geçmiş olsun .

mantar gibi duruyor.
başkasının giysilerini giymekten vs bulaşırmış.

Uzaktan mantar gibi gozukuyor. Halka halka buyume izi de varsa buyuk ihtimal mantardir. korkmayin krem ve hapla 1-2 aya geciyor. En kisa zamanda ciddiye uzmanina gozukup tedavi olmanizi tavsiye ediyorum. Gecmis olsun.

Sevgili kk hanımları Günaydın, bugün lütfen konumu taşımayın fikir almak istiyorum akşam taşırsiniz lütfen. Doktordan randevu aldım ama haftaya p.tesise bulabildim, o güne kadar aklımi kurcalayacak belki fikri olan vardır sorun şu ki bacagimda bir leke oluştu ağrı yok vurma yok kaşıntı yok sedef ve egzama resimlerine baktım bunlar değil peki ne olabilir belki başına gelen vardır Fotoğraf ekliyorum. Diz kapağının baya altında ..Eki Görüntüle 1693836
Net bir şekilde Mantar diyorum. Bendede var dün gittim doktora mantar dedi. Zalain yazdı bugğn geçti hemen geçiyor:KK73:

Benim de sirtimda olmuştu 6 7 ay önce.. Bir kaç taneydi. Bir çeşit mantar oldugunu söylemişti doktor. Ayak tirnaklarima falan da bakmıştı bir şey varmi diye.. Bağışıklıgin zayıflaması, üzüntüler... Merhem ve vitamin takviyesiyle geçti. Geçmiş olsun.

Back