• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne olabilir. ? Fotoğrafli

Benim 10 aylık oglusumdada oluyor. Atopik cilde sahip olabilirsiniz.
Belki de ama hiç yoktu bi evlendim ergenlik te çıkmayan sivilceler bacagimda lekeler ne vaarsa çıktı. .ichastaliklarina gittim troit şeker vs mi diye kan tahlilleri yapıldı hormonlara da bakıldı, demir eksikliği çıktı ilaç kullanıyorum ..ben de anlamıyorum. .vücudumu kuru bırakmam her gün duş alıp kremliyorum atoptik cilt genelde kuru ciltlerde oluyormuş ama bakalım Dr ne diycek, ,kendimi herseyi takma olan gelin gibi hissediyorum. .bekarken mis evlenince hastalıklar çıkıyor

Doktor değilim tabi ama
Sanırım pitriazis rose / gül hastalığı bu
Eşimde de çıkmıştı
Hastaneye gittik, stresten olabildiğini kendi kendine de geçtiğini ama kremle daha çabuk iyileştiğini söylediler
Kullandık geçti çok şükür

Yanılabilirim, en net bilgiyi doktordan öğrenirsin. Git bence

Annemde de olmuştu. Bi ilaç verdi doktor geçti. Önemli değilmiş. Annem de stres ve üzüntüden olmuştu benim düğünüm yakındı şehir dışına gideceğim diye üzülüyordu... tabi bi doktor tam teşhis koyacaktır.

Aynısı bendede vardı 2 sene önce gül hastaligiymis vucuduma dağıldı hep boynuma ve yüzüme dahi stresten olmuş çok ağır bi depresyon dan çıktıktan snr çıkmıştı 6 ay sürdü tedavi aksatmayin mutlaka dr gidin gerekli açıklamayı yapar dr size geçmiş olsun.

Bu ya alerjik.bisey ya da stres yaptiysaniz çıkan bişey çok önemli olduğunu sanmam. Ama ihmal etmeyin

Bende hep oluyor böyle şeyler.
Hatta daha mor. Sürekli bir yerim morariyor falan ama pek ciddiye almiyorum. İnşallah bir şey yoktur.

Sevgili kk hanımları Günaydın, bugün lütfen konumu taşımayın fikir almak istiyorum akşam taşırsiniz lütfen. Doktordan randevu aldım ama haftaya p.tesise bulabildim, o güne kadar aklımi kurcalayacak belki fikri olan vardır sorun şu ki bacagimda bir leke oluştu ağrı yok vurma yok kaşıntı yok sedef ve egzama resimlerine baktım bunlar değil peki ne olabilir belki başına gelen vardır Fotoğraf ekliyorum. Diz kapağının baya altında ..Eki Görüntüle 1693836
Bendede vardi 1 aya yakin durdu gecti sonra. Aile hekimi sıkıntidan demisti. Bisey bulamayinca hep bunu derler zaten.

Egzamanın cok çeşiti var. Bana egzama gibi geldi.

Birde ısıtıcıya fazla yakın durduysanİz ondan da olabilir. elektrikli soba vs. gibi.

Siz yine de doktora gidin.

Üniv başladığım ilk sene tüm vucudumda böyle şeyler çıkmıştı ama kaşıntı olmuştu. Teyzemin kızı doktor olduğu için direk ona gitmiştim. Stres ve skntidan vücudum mantar olmuştu. 5 gün boyunca verdiği bi sampuanla yikandim her akşam. Ve krem surdum dustan sonra 5. Günün sonunda geçti şükür. Aşırı strese vücudun verdiği bi tepki bi hastalık olacağını sanmıyorum

Aynısı bendede vardi önce bacağimda sonra vücudunun diğer bolgelerinde oldu
Önce kizariklik yayılıyor sonra orta kısmından kenarlara doğru beyazlayıp pullanma oluşuyor sonra kayboluyor bir kaç ay sürdü gecmesi dr gittim mi hayır gitmedim Hoppa
Ama siz bi gidin tabi dr ne teşhis koydu bize söyleyin :KK66:
Geçmiş olsun

Sevgili kk hanımları Günaydın, bugün lütfen konumu taşımayın fikir almak istiyorum akşam taşırsiniz lütfen. Doktordan randevu aldım ama haftaya p.tesise bulabildim, o güne kadar aklımi kurcalayacak belki fikri olan vardır sorun şu ki bacagimda bir leke oluştu ağrı yok vurma yok kaşıntı yok sedef ve egzama resimlerine baktım bunlar değil peki ne olabilir belki başına gelen vardır Fotoğraf ekliyorum. Diz kapağının baya altında ..Eki Görüntüle 1693836
Egzama başlangıcı gibi görünüyor,aynısı bende de oldu pembe lekelenme gibi başlıyor açık kahverengiye dönüşüyor kaşıntı olmadı bende dr.un verdiği kortizonlu kremi pek kullanmadım o yüzden. bikaç defa badem yağı sürdüm geçti ama ara ara yine çıkabiliyor

Kuru ve geceleri yanıyor ve de kaşınıyor ise gece yanıgıdır.Görünene görede öyle gibi duruyor.Önemsiz bir sıkıntı olacağını sanmam.

Zona ya benzettim..

Back