Belki de ama hiç yoktu bi evlendim ergenlik te çıkmayan sivilceler bacagimda lekeler ne vaarsa çıktı. .ichastaliklarina gittim troit şeker vs mi diye kan tahlilleri yapıldı hormonlara da bakıldı, demir eksikliği çıktı ilaç kullanıyorum ..ben de anlamıyorum. .vücudumu kuru bırakmam her gün duş alıp kremliyorum atoptik cilt genelde kuru ciltlerde oluyormuş ama bakalım Dr ne diycek, ,kendimi herseyi takma olan gelin gibi hissediyorum. .bekarken mis evlenince hastalıklar çıkıyorBenim 10 aylık oglusumdada oluyor. Atopik cilde sahip olabilirsiniz.
Gül yada numuler dermatit olabilir çok benziyo
Bendede vardi 1 aya yakin durdu gecti sonra. Aile hekimi sıkıntidan demisti. Bisey bulamayinca hep bunu derler zaten.Sevgili kk hanımları Günaydın, bugün lütfen konumu taşımayın fikir almak istiyorum akşam taşırsiniz lütfen. Doktordan randevu aldım ama haftaya p.tesise bulabildim, o güne kadar aklımi kurcalayacak belki fikri olan vardır sorun şu ki bacagimda bir leke oluştu ağrı yok vurma yok kaşıntı yok sedef ve egzama resimlerine baktım bunlar değil peki ne olabilir belki başına gelen vardır Fotoğraf ekliyorum. Diz kapağının baya altında ..Eki Görüntüle 1693836
Egzama başlangıcı gibi görünüyor,aynısı bende de oldu pembe lekelenme gibi başlıyor açık kahverengiye dönüşüyor kaşıntı olmadı bende dr.un verdiği kortizonlu kremi pek kullanmadım o yüzden. bikaç defa badem yağı sürdüm geçti ama ara ara yine çıkabiliyorSevgili kk hanımları Günaydın, bugün lütfen konumu taşımayın fikir almak istiyorum akşam taşırsiniz lütfen. Doktordan randevu aldım ama haftaya p.tesise bulabildim, o güne kadar aklımi kurcalayacak belki fikri olan vardır sorun şu ki bacagimda bir leke oluştu ağrı yok vurma yok kaşıntı yok sedef ve egzama resimlerine baktım bunlar değil peki ne olabilir belki başına gelen vardır Fotoğraf ekliyorum. Diz kapağının baya altında ..Eki Görüntüle 1693836
Zona ya benzettim..Sevgili kk hanımları Günaydın, bugün lütfen konumu taşımayın fikir almak istiyorum akşam taşırsiniz lütfen. Doktordan randevu aldım ama haftaya p.tesise bulabildim, o güne kadar aklımi kurcalayacak belki fikri olan vardır sorun şu ki bacagimda bir leke oluştu ağrı yok vurma yok kaşıntı yok sedef ve egzama resimlerine baktım bunlar değil peki ne olabilir belki başına gelen vardır Fotoğraf ekliyorum. Diz kapağının baya altında ..Eki Görüntüle 1693836
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?