Valla hastalık hastası olmadığımdan hiç bunu önemseyip doktora gitmezdim..
Benim vucudum biraz salak tepkiler verdiğinden buda sıradan gelirdi..
Suan dizimde 3 tane deniz manzaralı tepecik oluşumu var ama öldürmeyen hastalık beni güçlendirir..
Bence siz de Dr gidin hastalık hastası olmuyum derken donulmez yola girmeyin
Siz doktora gidin tabiki bana uymayın..
Gece yanigi..
Onemsemedim önce ama 20 gündür varÖnemsiz birsey..vücudun belli yerlerinde oluyor genelde beyaz tenli yada sarışın larda daha cok oluyor. .etrafinda morarma acima yoksa pekde ehemmiyet vermeyin bir kac güne kaybolur
Cizemiyorum tablette ama belirgin ya kırmızı halkaGöremedim ki doğru düzgün.
Hayır yokaynısından benimde boynumda var ciğerlerinizle ilgili bir probleminiz varmıydı ?
Cilt yüzeyin de leke sadice ne kuruma ne kabuk ..ama alt kısımlarda da nokta nokta belirtmiş 20 gün önce yoktu ,hormonlar a yeni baktirdim. .Giderek büyüyor mu ve üstü kabuklu mu yoksa böyle cilt yüzeyinde leke mi?
Peki Dr ne dei adı neymiş bunun gece yanığı mi?eşimde olur ara ara kendiliğinden geçer.kızkardeşimnde oldu senin bacağındakinin aynısının tüm vucudnda çıktı ilaç kullanıyor dr bi kaç aya geçer demişti.
Hayır yok
inşallah çıkmazda benim lekelerimin sebebi ciğerlerimdeki sorunlar çünkü.Geçmiş olsun tekrar
Valla hastalık hastası olmadığımdan hiç bunu önemseyip doktora gitmezdim..
Benim vucudum biraz salak tepkiler verdiğinden buda sıradan gelirdi..
Suan dizimde 3 tane deniz manzaralı tepecik oluşumu var ama öldürmeyen hastalık beni güçlendirir..
Siz doktora gidin tabiki bana uymayın..
gece yanığı evetPeki Dr ne dei adı neymiş bunun gece yanığı mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?