• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne olabilir. ? Fotoğrafli

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
398
Sevgili kk hanımları Günaydın, bugün lütfen konumu taşımayın fikir almak istiyorum akşam taşırsiniz lütfen. Doktordan randevu aldım ama haftaya p.tesise bulabildim, o güne kadar aklımi kurcalayacak belki fikri olan vardır sorun şu ki bacagimda bir leke oluştu ağrı yok vurma yok kaşıntı yok sedef ve egzama resimlerine baktım bunlar değil peki ne olabilir belki başına gelen vardır Fotoğraf ekliyorum. Diz kapağının baya altında .. 20151119_071949.jpg

Valla hastalık hastası olmadığımdan hiç bunu önemseyip doktora gitmezdim..

Benim vucudum biraz salak tepkiler verdiğinden buda sıradan gelirdi..

Suan dizimde 3 tane deniz manzaralı tepecik oluşumu var ama öldürmeyen hastalık beni güçlendirir..

Siz doktora gidin tabiki bana uymayın..

Önemsiz birsey..vücudun belli yerlerinde oluyor genelde beyaz tenli yada sarışın larda daha cok oluyor. .etrafinda morarma acima yoksa pekde ehemmiyet vermeyin bir kac güne kaybolur

Suan dizimde 3 tane deniz manzaralı tepecik oluşumu var ama öldürmeyen hastalık beni güçlendirir..
Bence siz de Dr gidin hastalık hastası olmuyum derken donulmez yola girmeyin

Önemsiz birsey..vücudun belli yerlerinde oluyor genelde beyaz tenli yada sarışın larda daha cok oluyor. .etrafinda morarma acima yoksa pekde ehemmiyet vermeyin bir kac güne kaybolur
Onemsemedim önce ama 20 gündür var

siz farkında olmadan bir yere çarpmış olabilirsiniz. ya da alerjik bir reaksiyondur orda çıkmıştır ortaya. çok önemli bişey olduğunu sanmam. ama nasılsa randevu almışsınız gidince öğrenirsiniz.

aynısından benimde boynumda var ciğerlerinizle ilgili bir probleminiz varmıydı ?

Giderek büyüyor mu ve üstü kabuklu mu yoksa böyle cilt yüzeyinde leke mi?

eşimde olur ara ara kendiliğinden geçer.kızkardeşimnde oldu senin bacağındakinin aynısının tüm vucudnda çıktı ilaç kullanıyor dr bi kaç aya geçer demişti.

aynısından benimde boynumda var ciğerlerinizle ilgili bir probleminiz varmıydı ?
Hayır yok
Giderek büyüyor mu ve üstü kabuklu mu yoksa böyle cilt yüzeyinde leke mi?
Cilt yüzeyin de leke sadice ne kuruma ne kabuk ..ama alt kısımlarda da nokta nokta belirtmiş 20 gün önce yoktu ,hormonlar a yeni baktirdim. .

Hani seni gıcık etmek istemem o niyetle söylemiyorum ama son safhada teşhis edilen kanserlerin hepsi senin gibi(Allah korusun) insanlardan çıkıyor.Doktorlar vücudunuz tepki verdiğinde önemseyin diyorlar.Tabiki hipokondriazis (hastalık hastalığı) olmak iyi değil ama en azından o tümör oluşumları bir göster.3 tane olması tuhaf geldi..psikolojik olarak bu tür oluşumlar oluyor ,bende de var ,tanıdığım birinde de var ama birer tane..bilemedim

Stres kaynaklı birşey olabilir,basit bir kremle geçiyor,bende de yıllar önce vardı,dr bir komşumuzun verdiği kremle geçmişti bir kaç güne..dr gitmeniz şart,kremin ismini hatırlayamıyorum suan ,agrı yok,kaşıntı yok sadece leke vardı bende de

Back