Bu ne demekti şimdi lütfen bilen birisi aydınlatsın.

Hesabınızı kullanmak için yapıyorlar. Yasal, legal, kısıtlama olmayan, takip edilmeyen temiz bir hesap. Telefonla aranıp dolandırılanların paralarını sizin hesap üzerinden transfer ediyorlar. Suç sizin üstünüze kalıyor, onlar parayı sıyırıp alıyorlar. 100 bin $ göz boyamak sizi kandırmak için söylemişlerdir. Bir kere hesabı kullanmaya erişince parça parça yatırıyorlar parayı. Yani oltaya takılanın parasını çalıp sizin hesaptan transfer edip yeni olta atıyorlar. Benim yaşadığım yerde "bilmiyordum haberim yoktu" diyemiyorsunuz. Onlar paralarla oynuyor hapse siz giriyorsunuz.

Bunların ustaları da Adana İncirlik üssünde çalışan sözde Amerikan askerleriydi. Ya anneleri ya da babaları Türk olduğu için Türkçe'yi çok iyi bildiklerini söylerlerdi, evrim geçirmişler. Düşünsene sosyal medyada hiç tanımadığın birine 100.000 $ veriyorsun.
Bu kişi tekrar sizinle iletişim kuramasın bloke edin numarayı hesabı.

Aynısını arkadaşıma yazdı dolandırıcı kendisi

Uzak dur bu kişiden konuşma şekli bile değişik sanki

Okurken adamın translate uygulamasına "i swear to God" yazdığını ve bu yüzden Allaha yemin edip durduğunu düşündüm. Çok tercüme kokuyor bu arada Afrikalı olduğunu neden düşündünüz kızlar? belkide Hindistanda kaval çalarak sepetten kobra çıkaran kara kuru adamın biridir

Geçen gün spam mesajlara düşmüştü, Amerikan ordusunda askermiş,tanışmak istemiş,fotoğraf falan da vardı, ingilizce yazıyordu, adına dikkat etmeden sildim.Muhtemelen aynı ekipten bu dolandırıcılar.

haha gözümde canlandı

Hesabında sorun varmış… Böyle bir şey olabilir mi? Varsa banka düzeltsin burdan bile belli yalan olduğu

Mesele seymiş para gümrükte takıldı. Para yollar mısın
Uyuşturucu felan değilmiş ortada öyle bi parada yokmuş yani
Tamamen para tırtıklama
Aynen daha dün akşam haberlerinde gördüm,çete çökertilmis, ortada para filan yok,insanlardan para istiyorlar işte gümrüğe takıldı vs diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…