Bu ne demekti şimdi lütfen bilen birisi aydınlatsın.

Anneme instadan geçenlerde biri mesaj atmış bilmem ne konsolosluğunda çalışıyorum şu kişiyi tanıyor musunuz diye. Annem hayır demiş. Bu kişi öldü, hiç akrabası yok, şu kadar mirası var, bunu sizinle paylaşalım yarısını size göndereceğim şu bilgileri verin demiş. 😂
Annem de günahtan, hak hukuktan bahsedip hakaret etmiş, polise şikayet edeceğim deyip engellemiş. 😂
Annem kanmamış, bu ne demek sence diye de sormadı, böyle böyle bir saçmalık oldu diye anlattı.
Kiz bana yonlendireydi bari bxbxhxhx

Merhaba öncelikle konuma inanmayanlar sakın yorum yapmasın.
İnstagram da 1 ay önce birisiyle tanıştım Amerikan ordusunda doktorluk yaptığını söyledi bununla ilgili fotoğrafları da var neyse şuan Kuveyt ordusunda görevde olduğunu anne babasının öldüğünü tek çocuk olduğunu daha önce evlendiğini bir kızı olduğunu eşinin de kanserden öldüğünü söyledi 46 yaşında olduğunu söyledi bunlar ne kadar doğru bilemem.
Tabi biz her gün konuşuyoruz türkçe bilmesine şaşırdım çünkü kendisi İngiliz Amerikan ordusunda ne işi var o da muamma annesi İzmirliymiş türkçeyi o yüzden biliyormuş.
Dün bana çalıştığı yerden emekli olacağını ve yaşadığım şehirde hastane açacağını söyledi
geçen haftada geldiğimde sana ev mi araba mı alalım dedi burada bi saçmaladı zaten ne alaka yani
dün de emekli olduğunu onun için para verdiklerini son bir göreve gideceği için parayı saklayamayacağını ve bana göndermek istediğini söyledi ben tabiki kabul etmedim.
100.000 euro az para ne olacak diyor bir de
neyse benimle evlenmek istediğini hiç görüşmeden çok sevdiğini söyleyen adam kabul etmedim parayı diye dünden beri benimle konuşmuyor çok saçma ya bu parayı bana gönderip ne yapacaktı sizce ?
birkaç mesajı ekliyorum
Kara para aklama gibi bişey gibi geldi
Nerden tutsan gülünecek derecede kafa yapmış

Söyle polis kız arkadaşım var
Ona anlattım senle tanışmak istiyor o paranı güvende tutacakmış emin ol tatlım de 🤣😂🤣😂😂

Ya yalan söylenir de adama bak ya bu kadar da karşındakini beyinsiz yerine koyup kafa yapar gibi de söylenmez ki ama yazdığı her satırda gülmekten fena oldum 🤣

Ya yok, şöyle olmuyor böyle olmuyor, sen bana şu kadar para yolla bakalım olacak mı falan diyecekler. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez, bu kadar parası olan adam benim üç kurusuma mı göz dikecek düşüncesiyle o para gönderilecek ve vınnn.

para olmadığı kesin de acaba ney,hiç tanımadığın insana dolandırıcıda olsan o kadar parayı vermezsin yani,hadi alıp kaçarsa,hadi karşısındakide erkekse yada dolandırıcıysa,riske atarmı adam,çok merak ettim ne olaki,sırf meraktan polise haber verilip gidilirdi😄
Gümrüğe takıldı şu kadar ödeme gerekiyor😅 normal bir zat der ki bankaya koy paranı ne diye koli ile para gönderiyosun başka bir ülkeye? Konu sahibi her konuda burakilerden çok daha üstün zekalı bir kişi olduğu için burdaki cevapları beğenmiyor ama buraya konu açmaktan da geri kalmıyor tabi

Gumrukten gecen seyler Xray de goruntuleniyor. 100 k euroyu paketle nereye gonderiyo yani? Mumkun degil koliyle para gondermek

Güzel dalga geçmişler büyük ihtimalle de dolandırıcı başınıza bela alacaksınız gibi geldi

Cok bariz belli. Tatlim diyip siz diye devam edyor konusmalari. Ceviri kullaniyor. Ayrica sizinde baya bir bilginizi istiyor. Basiniza bela acmadan sikayet edip engelleyin, yada en azindan blok cekip dahada irtibata gecmeyin. Saka gibi.
Sanirim suu an bir bosluktasiniz ve bu yüzden fark edemiyorsunuz. Acilen kendinize baska mesgale bulun ve böyle bilmediigniz etmediginiz kisilerle aska macerasi adi altinda basiniza bela almayin

Sanırım bunlar çete lütfen numarasını engelleyin ve irtibatınızı kesin bana bu adam yargı dizisinde ceylinin ablası aylini doktorum diye kandıran adamı anımsattı

Gümrüğe takıldı şu kadar ödeme gerekiyor😅 normal bir zat der ki bankaya koy paranı ne diye koli ile para gönderiyosun başka bir ülkeye? Konu sahibi her konuda burakilerden çok daha üstün zekalı bir kişi olduğu için burdaki cevapları beğenmiyor ama buraya konu açmaktan da geri kalmıyor tabi
Söyledik herhalde hesabımda sıkıntı var dedi yeni hesap aç dedim ben de

Back