Bu ne demekti şimdi lütfen bilen birisi aydınlatsın.

Kiz bana yonlendireydi bari bxbxhxhx

Kara para aklama gibi bişey gibi geldi
Nerden tutsan gülünecek derecede kafa yapmış

Söyle polis kız arkadaşım var
Ona anlattım senle tanışmak istiyor o paranı güvende tutacakmış emin ol tatlım de

Ya yalan söylenir de adama bak ya bu kadar da karşındakini beyinsiz yerine koyup kafa yapar gibi de söylenmez ki ama yazdığı her satırda gülmekten fena oldum

Gümrüğe takıldı şu kadar ödeme gerekiyor normal bir zat der ki bankaya koy paranı ne diye koli ile para gönderiyosun başka bir ülkeye? Konu sahibi her konuda burakilerden çok daha üstün zekalı bir kişi olduğu için burdaki cevapları beğenmiyor ama buraya konu açmaktan da geri kalmıyor tabi

Gumrukten gecen seyler Xray de goruntuleniyor. 100 k euroyu paketle nereye gonderiyo yani? Mumkun degil koliyle para gondermek

Güzel dalga geçmişler büyük ihtimalle de dolandırıcı başınıza bela alacaksınız gibi geldi

Cok bariz belli. Tatlim diyip siz diye devam edyor konusmalari. Ceviri kullaniyor. Ayrica sizinde baya bir bilginizi istiyor. Basiniza bela acmadan sikayet edip engelleyin, yada en azindan blok cekip dahada irtibata gecmeyin. Saka gibi.
Sanirim suu an bir bosluktasiniz ve bu yüzden fark edemiyorsunuz. Acilen kendinize baska mesgale bulun ve böyle bilmediigniz etmediginiz kisilerle aska macerasi adi altinda basiniza bela almayin

Sanırım bunlar çete lütfen numarasını engelleyin ve irtibatınızı kesin bana bu adam yargı dizisinde ceylinin ablası aylini doktorum diye kandıran adamı anımsattı

Söyledik herhalde hesabımda sıkıntı var dedi yeni hesap aç dedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…