- 15 Şubat 2013
- 25.017
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.522
- 798
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Kiz bana yonlendireydi bari bxbxhxhxAnneme instadan geçenlerde biri mesaj atmış bilmem ne konsolosluğunda çalışıyorum şu kişiyi tanıyor musunuz diye. Annem hayır demiş. Bu kişi öldü, hiç akrabası yok, şu kadar mirası var, bunu sizinle paylaşalım yarısını size göndereceğim şu bilgileri verin demiş.
Annem de günahtan, hak hukuktan bahsedip hakaret etmiş, polise şikayet edeceğim deyip engellemiş.
Annem kanmamış, bu ne demek sence diye de sormadı, böyle böyle bir saçmalık oldu diye anlattı.
Kara para aklama gibi bişey gibi geldiMerhaba öncelikle konuma inanmayanlar sakın yorum yapmasın.
İnstagram da 1 ay önce birisiyle tanıştım Amerikan ordusunda doktorluk yaptığını söyledi bununla ilgili fotoğrafları da var neyse şuan Kuveyt ordusunda görevde olduğunu anne babasının öldüğünü tek çocuk olduğunu daha önce evlendiğini bir kızı olduğunu eşinin de kanserden öldüğünü söyledi 46 yaşında olduğunu söyledi bunlar ne kadar doğru bilemem.
Tabi biz her gün konuşuyoruz türkçe bilmesine şaşırdım çünkü kendisi İngiliz Amerikan ordusunda ne işi var o da muamma annesi İzmirliymiş türkçeyi o yüzden biliyormuş.
Dün bana çalıştığı yerden emekli olacağını ve yaşadığım şehirde hastane açacağını söyledi
geçen haftada geldiğimde sana ev mi araba mı alalım dedi burada bi saçmaladı zaten ne alaka yani
dün de emekli olduğunu onun için para verdiklerini son bir göreve gideceği için parayı saklayamayacağını ve bana göndermek istediğini söyledi ben tabiki kabul etmedim.
100.000 euro az para ne olacak diyor bir de
neyse benimle evlenmek istediğini hiç görüşmeden çok sevdiğini söyleyen adam kabul etmedim parayı diye dünden beri benimle konuşmuyor çok saçma ya bu parayı bana gönderip ne yapacaktı sizce ?
birkaç mesajı ekliyorum
Ya yok, şöyle olmuyor böyle olmuyor, sen bana şu kadar para yolla bakalım olacak mı falan diyecekler. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez, bu kadar parası olan adam benim üç kurusuma mı göz dikecek düşüncesiyle o para gönderilecek ve vınnn.
Gümrüğe takıldı şu kadar ödeme gerekiyorpara olmadığı kesin de acaba ney,hiç tanımadığın insana dolandırıcıda olsan o kadar parayı vermezsin yani,hadi alıp kaçarsa,hadi karşısındakide erkekse yada dolandırıcıysa,riske atarmı adam,çok merak ettim ne olaki,sırf meraktan polise haber verilip gidilirdi
Daha hala acaban mi var dı da cidden diyorsun. Resmen translate kulanmış.Elin Nijeryalısı işte.Allah Allah bunlar dolandırıcı cidden neyse engelledim
Ahaha ama böyle dolandırıyorlar ben ne yapayımBen sana beş vereyim, sen beni boşver karikatürü gibi olmuş yorumun
Sevgili yazismasi değil uzun uzun cümleler kuruyor karşıdakini ikna içincevap bile vermedi son mesajıma
Söyledik herhalde hesabımda sıkıntı var dedi yeni hesap aç dedim ben deGümrüğe takıldı şu kadar ödeme gerekiyornormal bir zat der ki bankaya koy paranı ne diye koli ile para gönderiyosun başka bir ülkeye? Konu sahibi her konuda burakilerden çok daha üstün zekalı bir kişi olduğu için burdaki cevapları beğenmiyor ama buraya konu açmaktan da geri kalmıyor tabi
hahah hiçbir erkeğe para göndermedim bu şekildeBurda bi uye vardi. Yabanci bi dizi oyuncusuyla netten tanisip adama guzel guzel para yollayip durmustu. Hic sorgulamak yok ama o adam benle ne alaka diye
seçici olmasam evlenmiştim çoktan kriterlerim var bu adamla da evlenecek değildim herhaldeSiz hala ısınamadı ay pardon evlenemediniz mi yahu bir gün başınıza iş açacaksınız bu sevdanız yüzünden
Kiz ne isin var elin Ugandalisiyla zatenseçici olmasam evlenmiştim çoktan kriterlerim var bu adamla da evlenecek değildim herhalde
Allah’tan kriterleriniz var. Varken böyleyse…seçici olmasam evlenmiştim çoktan kriterlerim var bu adamla da evlenecek değildim herhalde
Ugandalı mıKiz ne isin var elin Ugandalisiyla zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?