Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O başka bir şey benim abimde yıllarca hepatitliyim diye gezdi ama hiçbirşeyi yokmuş çok şükürbazen tahlillerde sıkıntı çıkabiliyor arkadaşımda hepatit C çıknıştı ama çok şükür laboratuvar hatası çıktı analiz malzemeleri eskiymiş neyse olmadı özele giderim artık
Ordu mensubuO başka bir şey benim abimde yıllarca hepatitliyim diye gezdi ama hiçbirşeyi yokmuş çok şükür
bunda değere bakılıyor yanılma payı olmaz çünkü 10 gün geçmiş
evde test yapsan bile çıkar
eşin polis mi g.doğuya gitti diyorsun belki ona stres yapmışsındır
Yalnızsan o yüzden stres yapmış olabilirsinOrdu mensubu
10 gün gecikmişsin, hcg testin 0.1 çıkmış ve doktor hamile olabilirsin mi dedi Nerenin doktoru bu ya. Kan testi çok hassas birşeydir. Gecikme yaşanmadan dahi kan testinde hamilelik belirlendiği olabiliyor. Gecikmeden 1 hafta yada 10 gün sonra yapılan idrar testi bile %80-90 doğru cevabıı verir, kan testinin yanılacağını hiç düşünemiyorum. Ki bu doktor ultrasona sokmadımı sizi? Bebek kesesi falan gördümü ? Boşuna ümitlenmenizi istemem..Arkadaşlar günüm geçeli 10-11 gün oldu, üzerimde anormal bir bitkinlik hissi var , baş dönmelerim mevcut, canım yaş pasta tarzı şeyler çekiyor, etten tiksinir gibi oluyorum, özetle hamilelik belirtileri mevcuttu doktora gittim beta hcg testi diye bir test yaptılar ve netice 0,1 çıktı, doktor ş,mdi belli olmayabilir 10 gün içinde regl olmazsan testi tekrarla ama hamileymişsin gibi dikkat et dedi böyle bir durumu yaşayıp sonradan gebeliği netleşen arkadaşlar var mı ? Sistemik kronik hastalığımdan dolayı hemen gerekli tedbirleri almayım (kişisel tedbirlerimi aldım ama doktorlarıma durumumu bildirmeliyim) eşimi yine geçici göreve g.doğuya çağırdılar tek başıma ne yapacağımı bilmiyorum ????
yok ultrasona sokmadı çünkü sağlık ocağına gittim iş yerime yakın diye rica minnet tahlil yaptı, bu gece de sağ kasığıma inanılmaz bir ağrı saplandı 1-2 saat boyunca şiddetli bir şekilde devam etti, açıkçası ben de doktora güvenmedim haftaya adam akıllı bir jinekoloğa görüneceğim10 gün gecikmişsin, hcg testin 0.1 çıkmış ve doktor hamile olabilirsin mi dedi Nerenin doktoru bu ya. Kan testi çok hassas birşeydir. Gecikme yaşanmadan dahi kan testinde hamilelik belirlendiği olabiliyor. Gecikmeden 1 hafta yada 10 gün sonra yapılan idrar testi bile %80-90 doğru cevabıı verir, kan testinin yanılacağını hiç düşünemiyorum. Ki bu doktor ultrasona sokmadımı sizi? Bebek kesesi falan gördümü ? Boşuna ümitlenmenizi istemem..
1o günlük gecikmenin kanda çıkmaması pek mümkün değil.Arkadaşlar günüm geçeli 10-11 gün oldu, üzerimde anormal bir bitkinlik hissi var , baş dönmelerim mevcut, canım yaş pasta tarzı şeyler çekiyor, etten tiksinir gibi oluyorum, özetle hamilelik belirtileri mevcuttu doktora gittim beta hcg testi diye bir test yaptılar ve netice 0,1 çıktı, doktor ş,mdi belli olmayabilir 10 gün içinde regl olmazsan testi tekrarla ama hamileymişsin gibi dikkat et dedi böyle bir durumu yaşayıp sonradan gebeliği netleşen arkadaşlar var mı ? Sistemik kronik hastalığımdan dolayı hemen gerekli tedbirleri almayım (kişisel tedbirlerimi aldım ama doktorlarıma durumumu bildirmeliyim) eşimi yine geçici göreve g.doğuya çağırdılar tek başıma ne yapacağımı bilmiyorum ????
evet doğru diyorsunuz dün nette araştırırken gördüm geç döllenmeyi, adet dönemim yaklaştığında da bu belirtiler oluyordu ama bu kadar yoğun olmuyordu sanırım geciktim diye sıklaştı, bugün de reglimden tık yok ama geceki kadar şiddetli olmasa da sağ kasığım hala ağrıyor1o günlük gecikmenin kanda çıkmaması pek mümkün değil.
bir iki günlük geçikme bile idrarda çıkar.
tecrübeliyimdir bu konuda.:))
geç yumurtlama ve dolayısı ile geç döllenme durumlarında kanda tespit edilmesi uzun sürebiliyor bu olabilir ancak
o zaman da şu hissettiğin fizyolojik etkiler için çok erken..
açıkcası mide bulantısı tiksinme vs. gebeliğin ilk dönenmlerinde değil kanda beta-hcg epey bir yükseldiğinde ortaya çıkıyor.
genelde 6.7. hafta hatta 8. hafta lar gibi.
psikolojik olarak gebelik beklentin var ise kendini etkiliyorsun muhtemelen.
değilse bile de bu tür şeyler oluyor ben de çok yaşadım.eminim gebelik bekleyen her kadın da aylarca yaşıyor.
testi tekrarlat istersen 10 gün beklemeden.
muhtemelen kısa süre içinde başlayacaktır adetin.evet doğru diyorsunuz dün nette araştırırken gördüm geç döllenmeyi, adet dönemim yaklaştığında da bu belirtiler oluyordu ama bu kadar yoğun olmuyordu sanırım geciktim diye sıklaştı, bugün de reglimden tık yok ama geceki kadar şiddetli olmasa da sağ kasığım hala ağrıyor
teşekkürler.arkadaşımın başına geldi bir benzeri.
tarihi 1 hafta geçti kan testi yaptırdı ve çok düşük bir değer çıktı 10.un altında bir değer.
doktor hamilesin ama bekleyelim çok ümitlenme dedi.
neticede kese oluştu ama bebek oluşmadı ve düşük başladı zaten, kalanı da kürtajla aldılar
sizi üzmek istemem ama kan testi çok hassastır. 10 gün geçtikten sonra çok daha yüksek bir değer çıkması gerekirdi.
tabii gene de Allah bilir.
hayırlısı olsun :)
3-4 hafta önce kullandımantibiyotik kullanımı adeti geciktirir bu arada. kullandınız mı?
hamilelikten ziyade aksi bir şey çıkmasından korkuyorumarkadaşımın başına geldi bir benzeri.
tarihi 1 hafta geçti kan testi yaptırdı ve çok düşük bir değer çıktı 10.un altında bir değer.
doktor hamilesin ama bekleyelim çok ümitlenme dedi.
neticede kese oluştu ama bebek oluşmadı ve düşük başladı zaten, kalanı da kürtajla aldılar
sizi üzmek istemem ama kan testi çok hassastır. 10 gün geçtikten sonra çok daha yüksek bir değer çıkması gerekirdi.
tabii gene de Allah bilir.
hayırlısı olsun :)
hamilelikten ziyade aksi bir şey çıkmasından korkuyorum
teşekkürler...çıkmaz inşallah..
mevsim geçişlerinde düzensizlik olabiliyor. ilaç kullanımında olabiliyor.
ama tabii ki doktora görünün, hem kan testini tekrarlasın, hem de muayene olun.
geçmiş olsun :)