BU NE DEMEK ŞİMDİ ?

merisina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
2.292
1.509
248
38
Arkadaşlar günüm geçeli 10-11 gün oldu, üzerimde anormal bir bitkinlik hissi var , baş dönmelerim mevcut, canım yaş pasta tarzı şeyler çekiyor, etten tiksinir gibi oluyorum, özetle hamilelik belirtileri mevcuttu doktora gittim beta hcg testi diye bir test yaptılar ve netice 0,1 çıktı, doktor ş,mdi belli olmayabilir 10 gün içinde regl olmazsan testi tekrarla ama hamileymişsin gibi dikkat et dedi böyle bir durumu yaşayıp sonradan gebeliği netleşen arkadaşlar var mı ? Sistemik kronik hastalığımdan dolayı hemen gerekli tedbirleri almayım (kişisel tedbirlerimi aldım ama doktorlarıma durumumu bildirmeliyim) eşimi yine geçici göreve g.doğuya çağırdılar tek başıma ne yapacağımı bilmiyorum ????

Ben kan testinden bir haftalik bile cikiyo diye biliyorum. Kendin de evde test yap. Bence hamile olsan cikardi. Bazi adet donemlerinde de tatli krizleri olabiliyo

Ben kan testinden bir haftalik bile cikiyo diye biliyorum. Kendin de evde test yap. Bence hamile olsan cikardi. Bazi adet donemlerinde de tatli krizleri olabiliyo
ama günüm geçeli çok oldu evde de yaptım test bozuk çıktı, hamileysem de içimdeki hayalet olmalı diyorum artık, doktor da öyle konuşunca işkillendim korkudan evde moron gibi oturuyorum

Stresli bi donem gecirip gecirmedigini dusun regl donemini erteleye bilir. Icindeki hayalet de olsa cok fazla tatliya yuklenme iki sekilde de şipşisko olursun :)

Kanda çıkması gerekirdi 10 gün geçmiş hamile olsanız bile bitkinlik ve bulantı için henüz erken

E yok daha neler nasıl doktormuş öyle o
10 gün geçmiş adet gününden tabii ki çıkardı

Stresli bi donem gecirip gecirmedigini dusun regl donemini erteleye bilir. Icindeki hayalet de olsa cok fazla tatliya yuklenme iki sekilde de şipşisko olursun :)
2-3 ay önce olsa doğrudur belki anca tepmiştir ama canım sadece sütlü yani zararsız tatlılar çekiyor olsa da yesem gidip almaya sonra onu tabağa koyup yemeye de üşeniyorum ya neyse

E yok daha neler nasıl doktormuş öyle o
10 gün geçmiş adet gününden tabii ki çıkardı
bazen tahlillerde sıkıntı çıkabiliyor arkadaşımda hepatit C çıknıştı ama çok şükür laboratuvar hatası çıktı analiz malzemeleri eskiymiş neyse olmadı özele giderim artık

Bence sız biokımyasal gebelık yaşıyor olabılırsınız suan yanı adet olma olasıgınız yüksek beta o kadar düşük çıktıysa. Bu kadar adet gecıkmesıne beta değeri com yüksek çıkması lazımdı

şu döllenen yumurtanın bozulması ya da rahime tutunamama olayı mı

Düne kadar aynı şeyi bende yaşadım bugün adet oldum. Psikolojik oluyor sanırım

şu döllenen yumurtanın bozulması ya da rahime tutunamama olayı mı
Aynen canım onu yaşıyorsun yüksek ıhtımal ben aynısı oldum hatta doktorum bana bunu bır cok kadın yasar ama farkına bıle varmaz ortalama duzenli ilişkisi olan bır kadın yılda ıkı kere bunu yasar ancak senın gıbı gebelık düşünüp kendını bırebir takıp edenler anlar o ay gebe kaldığını ama gebelık tutmaz hatta kürtaj falan gerek kalmaz demişti

3 ay önceki reglimde stresten ve üzüntüden 2 hafta aralıklarla az az kanamam olmuştu sonra düzene girdi şimdi de bu çıktı sanırım ama anormal bir durum yaşamadım sadece eşimin göreve çağrılması biraz sıktı canımı ama artık ona da alıştım sayılır

şimdi netten detaylı okudum bu durum gebelik açısından da olumluymuş, korunmayı bırakalı 5-6 ay oldu eğer durum buysa normal değil mi ha deyince bebek olmaz

Sanirim siz çocuk istiyorsunuz allah gönlünüze göre versin :)
Benim için adet olmadığım her gün kabus gibiydi
istiyorum ama önce sağlığımı stabil duruma getirseydim daha iyi olurdu şimdi ister istemez panik oldum ama iyi oldu sanırım daha dikkat ediyorum şimdi deneme sürümü gibi bir şey olacak sanırım

Adetinden 1 hafta gectikte bile kan testinde cikiyor. Psikolojik ola bilir mi belirtiler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…