BU Ne BUYUK BİR HUZUN

hayalgemisii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
69
17
3
27
Merhabalar degerli ablalarim gecen actigim konuda bu durumdan bahsetmedim cok uzun olmasin diye onunla gecen yil eylulde wp sinav gruplarinda tanismistik zaman icinde baya samimi olduk yasadigimiz sehirlerde yakin idi birbirine kendini cok iyi daha once hic sevgilim olmadi diyordu eylul gibi cikmaya basladik o istiyor diye ders calismaz hergun telefonda saatlerce konusurdum baski da yapardi sunu giyme sununla konusma diye herseyi okeylerdim.15 tatilde ise aniden pat diye birakti brni sebebi ise bu iliski yurumuyor ben sana tesetture gir diyorum girmiyorsun dedi.dun imstagrana baktim tarih yazmis sevgilisi varmis sabaha kadar uyuyamadim.Onu hala seviyorum bir daha kimseyi onu sevdigim gibi sevecegimi dusunmuyorum dun o tarihi gorunce yikildim.ayrildiktan sonra hep ben medaj attim ama hic orali olmadi oluyorum dedim umrunda olmadi bu aciya dayanamiyorum artik sizce ne yapmaliyim?

Onu sevmemekle başlayabilirsin.
Seni ders çalıştırmayan (en berbat kısmı bu!), senin kıyafetlerine karışan, seni zorla tesettüre sokmaya çalışan özgüvensiz bir büyükbaş için üzülmene değmez.
Ya lütfen böylelerine üzülecek enerjiyi nereden buluyorsunuz? Yolda görsem "deh" derim bu kişiye.

o istiyor diye ders calismaz hergun telefonda saatlerce konusurdum baski da yapardi sunu giyme sununla konusma diye herseyi okeylerdim.
Bu kadar tavizi kime verseniz, yer çekimine karşı koymayı başaran bir totosu olur tabi.

21 yaşındasınız ve gelip birinin sizin hayatınıza müdahale etmesini kabullenebiliyorsunuz. Yapmayın şunu kendinize.

Bu kadar tavizi kime verseniz, yer çekimine karşı koymayı başaran bir totosu olur tabi.

21 yaşındasınız ve gelip birinin sizin hayatınıza müdahale etmesini kabullenebiliyorsunuz. Yapmayın şunu kendinize.
Evet haklisiniz ben hep kendimden taviz verdim

Onu sevmemekle başlayabilirsin.
Seni ders çalıştırmayan (en berbat kısmı bu!), senin kıyafetlerine karışan, seni zorla tesettüre sokmaya çalışan özgüvensiz bir büyükbaş için üzülmene değmez.
Ya lütfen böylelerine üzülecek enerjiyi nereden buluyorsunuz? Yolda görsem "deh" derim bu kişiye.
Ona cok alismistim saplanti haline geldi surekli aklimda

Ya canım gerçekten sevseydi bi tesettür için bırakmazdı orta yol bulmaya çalışırdı
Peki sen gerçekten başkası istedi diye girdiğin tesettürle mutlu olacakmıydın
Kendim de tesettürlü olarak söylüyorum
Allah bile dışına bakmazsan kalbine bakarken senin kalbini yok sayan kabuğa takılı kalmış bir adamla bir ömür geçer mi
Ki sevseydi arkandan gidip irini bulmazdı
sen kendine değer vermekle başla kimse istiyor diye de kendini kapatma ancak inanarak isteyerek sebeplerini araştırarak yap bunu
ve kendine yeni bir yol çiz önceliklerini belirle güçlü dur, sana saygı duymayan sevmeyen değer vermeyen biri için bi damla bile gözyaşı dökme ..

Ona cok alismistim saplanti haline geldi surekli aklimda
Saplantı olduğu belli zaten, zira Şubat ayında terk edilişinden beri onun yolunu gözlemen hiç sağlıklı değil.
Dünyada iyi adamlar da var. Sana hayatı zulüm etmeyen, seni mecbur bırakmayan, sana saygı duyan...
Bu konudaki şahıs henüz evrimini tamamlayamamış. Hazır o bırakıp gitmişken kına yak bence. Daha gençsin aynı yaştayız hatta sanırım. Emin ol yapacak görecek çok şey var etrafta.

22 yaşındayım ilk aşkım terketti. Hemde 6 ay önce. O kim ki. İLk başta ağladım acı çektim. Sonra erkek kıtlığı mı varda ben biri yüzünden üzülüyorum dedim. Şimdi hem akademisyenliğe hazırlanıyorum hemde kendimi geliştiriyorum. Doğru insan doğru zaman da gelecek. Hiçbir erkek için üzülmeye değmez. Ben onun yüzünden psikolojim bozuldu. İlk aşkımdı. İnan bak kariyerine odaklan. Yeni insanlar tanı. Ben tecrübe oldu diyorum ve yeni ilişkim olursa ona göre davranırım diyorum. Unutma daha o da olgun değil şimdi öbür Kızı da bırakacak. Gezer eğlenir. Sen takma. Seni umursamayan birini takma. Bak ben seni anlıyorum daha 6 ay oldu. Gelinlik hayali kurarken kefen giydim diyordum şuanda o komşumuz babalarımız tanıdık annelerimiz arkadaş. Birde beni düşün. Komşum o. Geçen arabasıyla önümden geçti. Umursamadım. İnan kariyer yap. Erkek ne ki. Biri gider diğeri gelir sen yeter ki güzel yerlere gel. Karşına iyi meslek sahibi olgun biri çıksın. :KK200:

lisedeyken biriyle görüşüyordum internetten benden büyüktü üniversitede gazetecilik okuyordu komünistti. ona aşık olduğumu düşünmüştüm. neredeyse ilk defa bana gelecek için hayaller kurduran erkekti. onun üniversitesini kazanmam gerekiyormuş onun sevdiğini sevmem dinlediğini dinlemem gerekiyormuş gibi hissediyordum. o dönem ne olduğunu bilmeme rağmen bende komünist olduğumu düşünüyordum sırf o diye. ayrıldık ağla ağla heder oldum. onun sevgilisi varmış zaten. hiç görmemiştim. senin gibi hissettim.

sonra ne oldu biliyormusun? başka birileriyle de tanıştım onlar içinde aynı şeyi düşündüm. meğer aşık değilmişim herkesi onun gibi sevebiliyormuşum. biraz daha büyüdüğümde de ne olursa olsun bana yalan söyleyen, benim üzerimde baskı uygulamak isteyen, beni ben olarak kabul etmeyen kimselerle görüşülmemesi gerektiğine karar verdim. hayatını öyle insanlara zindan etme.

biraz uzun oldu ama abla tavsiyesi anca böyle olurdu :)

Ya canım gerçekten sevseydi bi tesettür için bırakmazdı orta yol bulmaya çalışırdı
Peki sen gerçekten başkası istedi diye girdiğin tesettürle mutlu olacakmıydın
Kendim de tesettürlü olarak söylüyorum
Allah bile dışına bakmazsan kalbine bakarken senin kalbini yok sayan kabuğa takılı kalmış bir adamla bir ömür geçer mi
Ki sevseydi arkandan gidip irini bulmazdı
sen kendine değer vermekle başla kimse istiyor diye de kendini kapatma ancak inanarak isteyerek sebeplerini araştırarak yap bunu
ve kendine yeni bir yol çiz önceliklerini belirle güçlü dur, sana saygı duymayan sevmeyen değer vermeyen biri için bi damla bile gözyaşı dökme ..
Tesekkurler ben namaz kiliyorum da ona da bunu soyledim tesetture allah rizasi icin girmem gerek sen istedin diye degil guclu olmak gerekiyir zayif dursam olsem ezilsem bi anlami yok cunku beni hic sevmedi o

lisedeyken biriyle görüşüyordum internetten benden büyüktü üniversitede gazetecilik okuyordu komünistti. ona aşık olduğumu düşünmüştüm. neredeyse ilk defa bana gelecek için hayaller kurduran erkekti. onun üniversitesini kazanmam gerekiyormuş onun sevdiğini sevmem dinlediğini dinlemem gerekiyormuş gibi hissediyordum. o dönem ne olduğunu bilmeme rağmen bende komünist olduğumu düşünüyordum sırf o diye. ayrıldık ağla ağla heder oldum. onun sevgilisi varmış zaten. hiç görmemiştim. senin gibi hissettim.

sonra ne oldu biliyormusun? başka birileriyle de tanıştım onlar içinde aynı şeyi düşündüm. meğer aşık değilmişim herkesi onun gibi sevebiliyormuşum. biraz daha büyüdüğümde de ne olursa olsun bana yalan söyleyen, benim üzerimde baskı uygulamak isteyen, beni ben olarak kabul etmeyen kimselerle görüşülmemesi gerektiğine karar verdim. hayatını öyle insanlara zindan etme.

biraz uzun oldu ama abla tavsiyesi anca böyle olurdu :)
Yaa tesekkur ederim ablacim benim sevgilimde ezik kole ruhlu olmami isiyordu ilk sevgilimdi ne dese yapiyordum evlilkk hatta cocuklarimizin hayalini bile kurardim.o ise benimle bu hayali kurma cunkj ben evlenmeyi dusunmuyorum dedi

Yaa tesekkur ederim ablacim benim sevgilimde ezik kole ruhlu olmami isiyordu ilk sevgilimdi ne dese yapiyordum evlilkk hatta cocuklarimizin hayalini bile kurardim.o ise benimle bu hayali kurma cunkj ben evlenmeyi dusunmuyorum dedi
bak ben 30 yaşındayım ve evliyim. o hayal kurduğum erkekler arkadaşlarımla evlenmedim. bana kıskançlık tripleri altında baskı uygulayan, beni daha güzel yapmak için baskı uygulayan veya benim dini vecibelerime karışan insanlara niye katlanmışım diye düşünüyorum. daha lisedesin zaten evlilik hayalını bırak. sen öncelikle kariyer hayalleri kur. sonrası Allahın izniyle olur.

Seni çok iyi anlıyorum. Zor bi durum gerçekten. Yani insan kendine yediremiyor ama dünyanın sonu değil. Başka şeylere odaklan meşgul ol. Daha mutlu olabileceğin görüş olarak uyuştuğun birisi çıkıp gelicek öyle düşün. Sen ondan öncede vardın şimdide varsın değerlisin kendinle mutlu ol. Kendini bastırma ağla üzül ama abartma. Zamanla geçiyor. Mantıklı düşünmeye başlıycaksın iyi ki olmadı diyceksin. Mutluluklar dile yaşadıkların tecrübe oldu böyle düşün ve akışına bırak. Ha bide sürekli onun için üzülmeyim ağlamayım kurtulayım bu duygulardan diyede düşünme takıntı oldukça hüznün artar. Akışına bırak yaşanması gerekti ve yaşandı. Sevgiyle kal

Back
X