• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne alerjisi acil bilrn varmi

gunel21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2021
46
7
1
25
Merhaba artik bir yil oluyor bu bende oluyor ayda bir kere iki kere boyle oluyor geciyor kasinma veriyor kasiyinca boyle beyaz gibi izler gozukuyor uzerine basinca cok sinir ediyor kasindiriyor sadece ayak altinda ve avuc icimde oluyor Doktor yemektendir soyledi ama degil cok sık takìp etdim yediklerimi alerji gecince birde yedim kasinmadi yemekle oldugunu dusunmuyorum acaba sinirsel ola bilirmi hic boyle bi durum yasayan oldumu Bide geceler artiyor kasinma gunduzler cokta olmuyor

Eklentiler

• InShot_20220325_233939212.jpg
    InShot_20220325_233939212.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20220325-192712_Video Player.jpg
    Screenshot_20220325-192712_Video Player.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20220325-192742_Video Player.jpg
    Screenshot_20220325-192742_Video Player.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba artik bir yil oluyor bu bende oluyor ayda bir kere iki kere boyle oluyor geciyor kasinma veriyor kasiyinca boyle beyaz gibi izler gozukuyor uzerine basinca cok sinir ediyor kasindiriyor sadece ayak altinda ve avuc icimde oluyor Doktor yemektendir soyledi ama degil cok sık takìp etdim yediklerimi alerji gecince birde yedim kasinmadi yemekle oldugunu dusunmuyorum acaba sinirsel ola bilirmi hic boyle bi durum yasayan oldumu Bide geceler artiyor kasinma gunduzler cokta olmuyor
su toplamış gibi duruyor

Nemden olabilir mi?
Nemli bir şehirdeyim ve bazı yazlar işaret parmağımda çıkardı
patlatirdim sonra geçerdi
Hem acı hem kaşıntı olurdu
Belki de bağışıklık düşünce çıkıyor da olabilir zira yazlari pek yemek yiyemezdim

Nemden olabilir mi?
Nemli bir şehirdeyim ve bazı yazlar işaret parmağımda çıkardı
patlatirdim sonra geçerdi
Hem acı hem kaşıntı olurdu
Belki de bağışıklık düşünce çıkıyor da olabilir zira yazlari pek yemek yiyemezdim
Hayir su toplamis gibi gozukuyor ama hicbisey yok ayak altim dumduz goruntusu oyle yanma ve kasinma veriyor insan ayakta duramiyor

Back