- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
haklısınız kısa zamanda gideyim.Antiviral uygulamanız lazım, bir doktora görünün. Bukadar eziyeti boşa çekmişim diyeceksiniz.
Sert mi yumuşak mi?
Nasır cikmisti birkaç tane bende ama böyle değil de daha pütürlü görüntüsü vardı.
Nasır bandı geçirdi.
Geçmeyen bir yer vardı onun da içinde siyah noktalar vardı birkaç tane.
Tırnak makasiyla tuttum ne ki bu diye.
Çekince iplik gibi geldi.
Oburlerini de çektim kaç cesaret bilmem.
Çok kanamisti.
Ama sonradan bir doktordan duydum çekilmesi gerekiyormuş o ipliklerin zaten.
Küçük tirnaginizin ucu o kısma mi geliyor?
Eğer oyleyse küçük tirmagin uzamasına fırsat vermeden torpuleyin sürekli.
Bana da baskı olmuş gibi geldi ama bilemeyiz tabi.
Aynısının daha küçüğü benim sol ayağımda orta parmakla küçük parmağın yanındaki parmağın arasında var. Nasır gibi ama daha çok iki kemiğin birbirine vurmasindan oluşmuş gibi. Stiletto tipi dar burunlu ayakkabı çok giyer misiniz? Benim en çok o tip ayakkabı giyince oluyor. Duoderm diye bir Nasır ilacı var tabandaki nasırimi eritmisti deneyin isterseniz
geçmiş olsun aynı şeyden benim ayağımda da vva raynı parmaklarda ve iki ayaktada. ayakkabının içinde çok acıyor. özellikle uzun süre hareket ettiğimde. sizinkinin ucu daha sulu gibi benimki daha kemiksi bir yapıda. nedir bende bilemedim
Bende değil sorun canım ama arkadaş görmüştürEvet çok benziyor viral birşey aslında, antiviral ilacı var muhakkak doktora görünün ve kullanın yoksa çok acı veriyor zamanla... İlaçla kolayca iyileşiyor hiç ertelemeyin.
Ay evet başı sizin yazdığınıza katıldığım kısmıydı sonrası konu sahibineBende değil sorun canım ama arkadaş görmüştür
Çay ağacı serumu kullanabilirsiniz Farmaside varEvet nasir benimde topuklu giymekten oldu 1 senedir duruyo gecmedi. Doktor nasir bandi tavsiye etti denedim kac defa gider gibi oluyo oyuluyo ama yine geliyo bi cozumu varsa bende ogreneyim ya bi sure sonra cani aciyo insanin
Geçmiş olsunMerhabalar konu buraya ait değil biliyorum fakat burası aktif diye en azından konu taşınana kadar fikirlerinizi almak istedim. Fotoğrafını koymak zorunda kaldığım için de ayrıca özür dilerim hoş bir görüntü değil sonuçta.
Daha önce parmak arasında böyle bir şey çıkan oldu mu? Nasır mı bu bilemedim.. Pandemi dolayısıyla hep erteledim cildiyeye gitmeyi şimdi de randevular dolu ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum ama önden fikirlerinizi almak istedim. Şimdiden çok teşekkürler.
Aynini yasadim nasir bandi kullandim duzenli ve bu sure sonra yumusadi cok aci verdi ama cimbizla.cektim.aldim dayandim artik agridina sonra gecti tabiMerhabalar konu buraya ait değil biliyorum fakat burası aktif diye en azından konu taşınana kadar fikirlerinizi almak istedim. Fotoğrafını koymak zorunda kaldığım için de ayrıca özür dilerim hoş bir görüntü değil sonuçta.
Daha önce parmak arasında böyle bir şey çıkan oldu mu? Nasır mı bu bilemedim.. Pandemi dolayısıyla hep erteledim cildiyeye gitmeyi şimdi de randevular dolu ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum ama önden fikirlerinizi almak istedim. Şimdiden çok teşekkürler.
Canim nasir bandini uyguladiktan sinra yumusayinca koparip temizlemeyecalis aciyir kaniyor ama geciyor ben oyle yapmistim koklerini cimbizla temizledimEvet nasir benimde topuklu giymekten oldu 1 senedir duruyo gecmedi. Doktor nasir bandi tavsiye etti denedim kac defa gider gibi oluyo oyuluyo ama yine geliyo bi cozumu varsa bende ogreneyim ya bi sure sonra cani aciyo insanin
Yaptim ama acayip canim acidi devam edemedim oyuldu bayag ama koku kalmis yinede demekki:/Canim nasir bandini uyguladiktan sinra yumusayinca koparip temizlemeyecalis aciyir kaniyor ama geciyor ben oyle yapmistim koklerini cimbizla temizledim
Ayakkabılarınızın önü oval değil muhtemelen. Serçe parmak yanındaki parmağa baskı yapmış. Bu tür rahatsızlıklara ayakkabılar sebep oluyor. Spor ayakkabı tercih ederseniz giydiğiniz ayakkabıda 5 parmağınızın da tabana rahat yayılması lazım. Malesef çoğu sporların uçları hafif sivri oluyor. Taraklı ayakların bu tür ayakkabılardan uzak durması gerekiren küçük parmakla yanındaki parmak arasında bu. Ayakkabılarım vs. rahattır ama anlamadım.. Nemlendirip yataıym dediğiniz gibi bakalım faydası olacak mı teşekkür ederim:)
Evet canim cok aciyor ama.ben katlandim.mecburYaptim ama acayip canim acidi devam edemedim oyuldu bayag ama koku kalmis yinede demekki:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?