Bu nasır mı?

bliss34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
13
10
3
38
Merhabalar konu buraya ait değil biliyorum fakat burası aktif diye en azından konu taşınana kadar fikirlerinizi almak istedim. Fotoğrafını koymak zorunda kaldığım için de ayrıca özür dilerim hoş bir görüntü değil sonuçta.
Daha önce parmak arasında böyle bir şey çıkan oldu mu? Nasır mı bu bilemedim.. Pandemi dolayısıyla hep erteledim cildiyeye gitmeyi şimdi de randevular dolu ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum ama önden fikirlerinizi almak istedim. Şimdiden çok teşekkürler.

Eklentiler

• parmak arası.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 2.377
Hangi parmakların arası

Oraya bası yapan ayakkabı terlik bir şey var mı

Yumuşatın kremleyin çorap giyip yatın gece

Aralık kalması için ayakkabınızı ev terliğinizi vs değiştirin o bası yapan sebebi bulun yani ayakkabının ucu dar ise geniş ferah bir ayakkabı alın

Evet nasir benimde topuklu giymekten oldu 1 senedir duruyo gecmedi. Doktor nasir bandi tavsiye etti denedim kac defa gider gibi oluyo oyuluyo ama yine geliyo bi cozumu varsa bende ogreneyim ya bi sure sonra cani aciyo insanin

Tavuk dötü diyorlar bizim burada yani diken gibi bişey inşallah ban yemem

Siğil de olabilir. Ayak altındaki siğiller düz oluyor. Benim bir sene kriyoterapi ile geçti. Ama 4-5 senedir vardı. Derindi. Başlangıç seviyesinde tek seansta bile geçiyor

Nasir/siğil gibi geldi bana randevu alamazsan korkma kuzum sonucta tanidik bir goruntu yerli milli bir rahatsizlik kendisi (renk degisimlerine dikkat etmeliyiz bence yani)

Aynini oldum. Uzun zamanda iyilesti. Benimkinin icinden diken cikmisti. Uzun zaman sonra cıkti yani

uzun zaman oldu aslında benim de pek dikkatimi çekmemişti ama artık aakkabı giyince rahatsız etmeye başlayınca dedim bu nedir.. Bende de diken mi var acaba :) sağolun

en küçük parmakla yanındaki parmak arasında bu. Ayakkabılarım vs. rahattır ama anlamadım.. Nemlendirip yataıym dediğiniz gibi bakalım faydası olacak mı teşekkür ederim:)

Evet nasir benimde topuklu giymekten oldu 1 senedir duruyo gecmedi. Doktor nasir bandi tavsiye etti denedim kac defa gider gibi oluyo oyuluyo ama yine geliyo bi cozumu varsa bende ogreneyim ya bi sure sonra cani aciyo insanin

Aynen önceleri pek umursamamıştım ben de ama dediğiniz gibi rahatsızlık vermeye başladı. Ayak peeling çorapları var ölü deriyi atıyor belki bir nebze rahatlatır ondan alıp bi deneyeyim bakalım. Bir de nemlendirip yatalım bakalım. Biri de domates sar domatesin asidik yapısı ciddi yumuşatır buna da faydası çok olur dedi bir de onu denicem istersen sen de dene :)

elma sirkesi yapmistim bende pamuga dokup koydum 1 hafta hergun geciyo gibi oldu yine ise yaramadi

Sert mi yumuşak mi?
Nasır cikmisti birkaç tane bende ama böyle değil de daha pütürlü görüntüsü vardı.
Nasır bandı geçirdi.
Geçmeyen bir yer vardı onun da içinde siyah noktalar vardı birkaç tane.
Tırnak makasiyla tuttum ne ki bu diye.
Çekince iplik gibi geldi.
Oburlerini de çektim kaç cesaret bilmem.
Çok kanamisti.
Ama sonradan bir doktordan duydum çekilmesi gerekiyormuş o ipliklerin zaten.
Küçük tirnaginizin ucu o kısma mi geliyor?
Eğer oyleyse küçük tirmagin uzamasına fırsat vermeden torpuleyin sürekli.
Bana da baskı olmuş gibi geldi ama bilemeyiz tabi.

Nasıra benziyor. Benim el.parmagimda da vardı. Nasır ilacı sürdüm geçti. Eczaneden almıştım doktora gitmeden.

Aynısının daha küçüğü benim sol ayağımda orta parmakla küçük parmağın yanındaki parmağın arasında var. Nasır gibi ama daha çok iki kemiğin birbirine vurmasindan oluşmuş gibi. Stiletto tipi dar burunlu ayakkabı çok giyer misiniz? Benim en çok o tip ayakkabı giyince oluyor. Duoderm diye bir Nasır ilacı var tabandaki nasırimi eritmisti deneyin isterseniz

Nasır olmadığına yemin edebilirim ama ispatlayanam sakın nasır tavsiyelerini uygulamayın yayma ihtimaliniz yüksek..

geçmiş olsun aynı şeyden benim ayağımda da vva raynı parmaklarda ve iki ayaktada. ayakkabının içinde çok acıyor. özellikle uzun süre hareket ettiğimde. sizinkinin ucu daha sulu gibi benimki daha kemiksi bir yapıda. nedir bende bilemedim

Antiviral uygulamanız lazım, bir doktora görünün. Bukadar eziyeti boşa çekmişim diyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…