- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
TamamBazen testlerde yanılma olabiliyor. Tekrar test yapın elinizde varsa. Onda da silik çıkarsa kan verin
Böyle bişry olabilirmi reglimi bile oldum ilişkinin üstünden çok geçti daha net çıkması gerekmezmiydiTestler bazen boyle cikabiliyor ama erken gebelik testi alip tekrarlayin
Tekrar iliski yasamadiysaniz yanlis cikmistir olmaz. Pco falanmi varBöyle bişry olabilirmi reglimi bile oldum ilişkinin üstünden çok geçti daha net çıkması gerekmezmiydi
Boş yere yiyip bitirmeyin kendinizi yok orda bişey. Reglinizi de olmuşsunuz zaten neden şüpheleniyorsunuz ki?
Hayır pco yok tekrar ilişki yaşamadım boşalmada olmadı zevk suyundan şüphelenmiştimTekrar iliski yasamadiysaniz yanlis cikmistir olmaz. Pco falanmi var
Testte bisey goremedim ben. Var gibi olan cizgi zaten cikarsa koyulasacak cizgi. Yani gorselden anladigim kadariyla bisey yok
Bende sizinkinden daha koyuydu üstüne gördüğümü sandığım ay. Ve haatta erken gebelik testiydi ki onlar hiçbir zaman yanıltmadı. Sonrakı ay hamile kaldım. Yani o ay değildim doktorun hesaplamalarına göre. Bence değilsiniz. Daha koyu çıkması gerekiyorduya ben üstüne görme muhabbetlerini okudum bide hamile olup regl olanları okuyunca yapıyım dedim elimde test vardı böyle çıktı
Bende sizinkinden daha koyuydu üstüne gördüğümü sandığım ay. Ve haatta erken gebelik testiydi ki onlar hiçbir zaman yanıltmadı. Sonrakı ay hamile kaldım. Yani o ay değildim doktorun hesaplamalarına göre. Bence değilsiniz. Daha koyu çıkması gerekiyordu
çok rahatsızsanız kan testi yaptırın. laboratuvarlar evlere de gelerek de kan alabiliyor, çıkmanıza gerek kalmadan halledersiniz.
bu testlerin yanılma payları var ancak kan testi kesin.
Tekrarla ama sanmiyorum yanlis cikmisHayır pco yok tekrar ilişki yaşamadım boşalmada olmadı zevk suyundan şüphelenmiştim
Tekrarla ama sanmiyorum yanlis cikmis
Canım aynısı başıma geldi yorumlara hiç bakmadım yazan var mı bilmiyorum.Kızlar gebe olmadanda böyle bişi gelen varmk başına bu gebe demekmş silik varla yok arası çizgi
Canım aynısı başıma geldi yorumlara hiç bakmadım yazan var mı bilmiyorum.
Ben gebelik için uğraşıyorum bi sabah kalktım içimden gebelik testi yapmak geldi predictor yaptım 3 dakika içinde sende çıkan gibi ikinci çizgi oldu mutluluktan ağladım hatta burada konu açtım predictor yanılmaz vs dedi herkes bende öyle biliyordum koştur koştur kan vermeye gittim kesin pozitif gebeyim diye mutluyum eşime süpriz yapıcam akşama hazırlık yapıyorum ve sonuç çıktı hüsran ! Yani çok takılma olabiliyor, idrar yolu enfeksiyonu falan varsa ikinci çizgi ondan çıkmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?