- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.731
- 133
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
Canım şu anlattığına göre gebe olman mucize olur tarihe geçersin, sanırım bekarsın o yüzden stres yapıyorsun ama boşuna yapma tecrübeme ve bilgilerime güvenerek diyorum sen hamile değilsin.ilişki üstünden de çok zaman geçti,tarlusal kullanıp regl oldum.Reglden 1hafta sonra kan testim<1.20 idi. kan testinden 1hafta sonra yani bugün sabah yaptığım test böyle çıktı. Hesaplamama göre 7-8haftalık oluyor marttaki adet tarihime göre. Daha net çıkması gerekmezmiydi? Adette oldum, şimdi after Marka erken gebelik testini yaptım negatif. Kan Verdim sonucunu bekliyorum
Bende boyle silik çıktı farklı aylarda ve hamile degıldım. Hamılr oldugum ay şak diye 2. Çizgi çıktıKızlar aklımı yitiricemm lütfen yardım edin
Mart 1 adet tarihim
Mart 21 ilişki tarihim (içe boşalma olmadan zevk suyundan şüphelendim)
28inde olmam gerekşyoru olmadım doktora gittim tarlusal verdi ve Nisan 3ünden 5gün süreyle refl oldum farklı değildi reglim
Sonra üstüne görme diye şüphelendim nisan 15te kan testi <1.20
bugün az önce predictor tesr vardı evde onu yapıyım dedim ve aşağıdaki gbş çıktı
Bu ne demek şimdi. Gebe olsam daha koyu cıkması gerekmezmiydi reglde oldum şakamı bu ya
Canım şu anlattığına göre gebe olman mucize olur tarihe geçersin, sanırım bekarsın o yüzden stres yapıyorsun ama boşuna yapma tecrübeme ve bilgilerime güvenerek diyorum sen hamile değilsin.
Gebelik testlerine göre ben her 2 ayda bir gebeyim diye sevinip hüsrana uğruyorum kaldı ki tarlusal kullanmışsın zaten ihtimal varsada kalmamıştır, bir de diyeceğim şu ki üstüne görme diye bir şey yoktur. Yerleşme kanaması denilen bir şey vardır.. Oda normal regl kanaması gibi olamaz kırmızı hani her ay yoğun olduğumuz gibi bir adet olamaz gebelikte her duyduğunuza inanmayın araştırın biraz panik yapmanı gerektirecek bir şey yok
Bende boyle silik çıktı farklı aylarda ve hamile degıldım. Hamılr oldugum ay şak diye 2. Çizgi çıktı
Bende boyle silik çıktı farklı aylarda ve hamile degıldım. Hamılr oldugum ay şak diye 2. Çizgi çıktı
Kan testi sonucum 0.03Bu erken gebelik testleri ufak değer oynamalarında bile pozitif çıkarıyor. Klasik bi değer değilse yani 0.1 ya da 1.2 gibi atıyorum 1.56 falansa öyle çıkarıyor benim gözlemlerime göre.
Canım şu anlattığına göre gebe olman mucize olur tarihe geçersin, sanırım bekarsın o yüzden stres yapıyorsun ama boşuna yapma tecrübeme ve bilgilerime güvenerek diyorum sen hamile değilsin.
Gebelik testlerine göre ben her 2 ayda bir gebeyim diye sevinip hüsrana uğruyorum kaldı ki tarlusal kullanmışsın zaten ihtimal varsada kalmamıştır, bir de diyeceğim şu ki üstüne görme diye bir şey yoktur. Yerleşme kanaması denilen bir şey vardır.. Oda normal regl kanaması gibi olamaz kırmızı hani her ay yoğun olduğumuz gibi bir adet olamaz gebelikte her duyduğunuza inanmayın araştırın biraz panik yapmanı gerektirecek bir şey yok
Bazen testlerde yanılma olabiliyor. Tekrar test yapın elinizde varsa. Onda da silik çıkarsa kan verin
Tekrar iliski yasamadiysaniz yanlis cikmistir olmaz. Pco falanmi var
Boş yere yiyip bitirmeyin kendinizi yok orda bişey. Reglinizi de olmuşsunuz zaten neden şüpheleniyorsunuz ki?
Test sonucuna göre hamile değilsiniz boşverin. Bu korku size ders olur umarım bebek istemiyorsanız daha dikkatli olmanız lazımmerhaba kan testi sonucum 0.03
İlişkiden 31.gün sonraya denk geliyor tam bir ay oldu.
Martın 1ydi reglim o ay. Olsa şimdiye 7-8haftalık olıyor. Ki tarlusalla 3 nisanda reglde oldum. Bu silik test benş mahvetti bugün ya aklım çıktı resmen
Test sonucuna göre hamile değilsiniz boşverin. Bu korku size ders olur umarım bebek istemiyorsanız daha dikkatli olmanız lazım
Kesin. O kadar yaptırdım ki bu sonucu aldım hamile değildim. Artık rahatlaya bilirsiniz.kesinlikle .Kan testi kesin sonuçtur dimi
TeşekkürlerKesin. O kadar yaptırdım ki bu sonucu aldım hamile değildim. Artık rahatlaya bilirsiniz.
Geçmiş olsun canım. Bugün ki kan sonucu ise bu korkma test hatalı demekkimerhaba kan testi sonucum 0.03
İlişkiden 31.gün sonraya denk geliyor tam bir ay oldu.
Martın 1ydi reglim o ay. Olsa şimdiye 7-8haftalık olıyor. Ki tarlusalla 3 nisanda reglde oldum. Bu silik test benş mahvetti bugün ya aklım çıktı resmen
Geçmiş olsun canım. Bugün ki kan sonucu ise bu korkma test hatalı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?