• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl olur aklım almıyor

ilişki üstünden de çok zaman geçti,tarlusal kullanıp regl oldum.Reglden 1hafta sonra kan testim<1.20 idi. kan testinden 1hafta sonra yani bugün sabah yaptığım test böyle çıktı. Hesaplamama göre 7-8haftalık oluyor marttaki adet tarihime göre. Daha net çıkması gerekmezmiydi? Adette oldum, şimdi after Marka erken gebelik testini yaptım negatif. Kan Verdim sonucunu bekliyorum 😞
Canım şu anlattığına göre gebe olman mucize olur tarihe geçersin, sanırım bekarsın o yüzden stres yapıyorsun ama boşuna yapma tecrübeme ve bilgilerime güvenerek diyorum sen hamile değilsin.
Gebelik testlerine göre ben her 2 ayda bir gebeyim diye sevinip hüsrana uğruyorum kaldı ki tarlusal kullanmışsın zaten ihtimal varsada kalmamıştır, bir de diyeceğim şu ki üstüne görme diye bir şey yoktur. Yerleşme kanaması denilen bir şey vardır.. Oda normal regl kanaması gibi olamaz kırmızı hani her ay yoğun olduğumuz gibi bir adet olamaz gebelikte her duyduğunuza inanmayın araştırın biraz panik yapmanı gerektirecek bir şey yok

Kızlar aklımı yitiricemm lütfen yardım edin
Mart 1 adet tarihim
Mart 21 ilişki tarihim (içe boşalma olmadan zevk suyundan şüphelendim)
28inde olmam gerekşyoru olmadım doktora gittim tarlusal verdi ve Nisan 3ünden 5gün süreyle refl oldum farklı değildi reglim
Sonra üstüne görme diye şüphelendim nisan 15te kan testi <1.20

bugün az önce predictor tesr vardı evde onu yapıyım dedim ve aşağıdaki gbş çıktı
Bu ne demek şimdi. Gebe olsam daha koyu cıkması gerekmezmiydi reglde oldum şakamı bu ya
Bende boyle silik çıktı farklı aylarda ve hamile degıldım. Hamılr oldugum ay şak diye 2. Çizgi çıktı

Canım şu anlattığına göre gebe olman mucize olur tarihe geçersin, sanırım bekarsın o yüzden stres yapıyorsun ama boşuna yapma tecrübeme ve bilgilerime güvenerek diyorum sen hamile değilsin.
Gebelik testlerine göre ben her 2 ayda bir gebeyim diye sevinip hüsrana uğruyorum kaldı ki tarlusal kullanmışsın zaten ihtimal varsada kalmamıştır, bir de diyeceğim şu ki üstüne görme diye bir şey yoktur. Yerleşme kanaması denilen bir şey vardır.. Oda normal regl kanaması gibi olamaz kırmızı hani her ay yoğun olduğumuz gibi bir adet olamaz gebelikte her duyduğunuza inanmayın araştırın biraz panik yapmanı gerektirecek bir şey yok
Bende boyle silik çıktı farklı aylarda ve hamile degıldım. Hamılr oldugum ay şak diye 2. Çizgi çıktı

teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için. 🙏🏻 İnşallah öyledir🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bu erken gebelik testleri ufak değer oynamalarında bile pozitif çıkarıyor. Klasik bi değer değilse yani 0.1 ya da 1.2 gibi atıyorum 1.56 falansa öyle çıkarıyor benim gözlemlerime göre.

Bu erken gebelik testleri ufak değer oynamalarında bile pozitif çıkarıyor. Klasik bi değer değilse yani 0.1 ya da 1.2 gibi atıyorum 1.56 falansa öyle çıkarıyor benim gözlemlerime göre.
Kan testi sonucum 0.03
Doktor vajinal ultrasondan baktı birşey göremedi

böyle bir ihtimal olsa ilişki üstünden 1 ay geçti ve martın 1ydi reglim o ay. Şuan 7-8 haftalıktı çoktan görünmesi gerekirdi dimi ?

nisanın 3ünde tarlusal ile regl olmama rağmen bu test benim aklımı aldı Bugün..

Kan testi sonucum 0.03
Doktor vajinal ultrasondan baktı birşey göremedi

böyle bir ihtimal olsa ilişki üstünden 1 ay geçti ve martın 1ydi reglim o ay. Şuan 7-8 haftalıktı çoktan görünmesi gerekirdi dimi ?

nisanın 3ünde tarlusal ile regl olmama rağmen bu test benim aklımı aldı Bugün..

Bazen testlerde yanılma olabiliyor. Tekrar test yapın elinizde varsa. Onda da silik çıkarsa kan verin
Tekrar iliski yasamadiysaniz yanlis cikmistir olmaz. Pco falanmi var
Boş yere yiyip bitirmeyin kendinizi yok orda bişey. Reglinizi de olmuşsunuz zaten neden şüpheleniyorsunuz ki?

merhaba kan testi sonucum 0.03
İlişkiden 31.gün sonraya denk geliyor tam bir ay oldu.
Martın 1ydi reglim o ay. Olsa şimdiye 7-8haftalık olıyor. Ki tarlusalla 3 nisanda reglde oldum. Bu silik test benş mahvetti bugün ya aklım çıktı resmen 😞

Martın 1ydi reglim o ay. Olsa şimdiye 7-8haftalık olıyor. Ki tarlusalla 3 nisanda reglde oldum. Bu silik test benş mahvetti bugün ya aklım çıktı resmen 😞
Test sonucuna göre hamile değilsiniz boşverin. Bu korku size ders olur umarım bebek istemiyorsanız daha dikkatli olmanız lazım

Geçmiş olsun canım. Bugün ki kan sonucu ise bu korkma test hatalı demekki

Merhaba arkadaşlar. Ben hiç iyi değilim sürekli ağlıyorum.. bugünki test beni mahvetti. Kan testi bile içimi rahatlatmadı... napıcam bilmiyorum şlk defs böyle oluyorum.. çaresizim.. korkuyorum .. bilmiyorum çok kötüyüm çok...

Hatalı pozitif çıkan idrar testi konularına bak çok yaygın bişi bu biz ne desek ikna edemeyiz seni yüzde bin hamile değilsin bu kesin ama kendi kendini ikna etmen lazım. Yoksa 9 ay önceki yüzeysel ilişkisinden dolayı takıntı yapıp hamile olmadığına ikna olmayıp göbeğinin fotosunu atanlardan olacaksın.

Back