- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.731
- 133
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
Canım şu anlattığına göre gebe olman mucize olur tarihe geçersin, sanırım bekarsın o yüzden stres yapıyorsun ama boşuna yapma tecrübeme ve bilgilerime güvenerek diyorum sen hamile değilsin.ilişki üstünden de çok zaman geçti,tarlusal kullanıp regl oldum.Reglden 1hafta sonra kan testim<1.20 idi. kan testinden 1hafta sonra yani bugün sabah yaptığım test böyle çıktı. Hesaplamama göre 7-8haftalık oluyor marttaki adet tarihime göre. Daha net çıkması gerekmezmiydi? Adette oldum, şimdi after Marka erken gebelik testini yaptım negatif. Kan Verdim sonucunu bekliyorum![]()
Gebelik testlerine göre ben her 2 ayda bir gebeyim diye sevinip hüsrana uğruyorum kaldı ki tarlusal kullanmışsın zaten ihtimal varsada kalmamıştır, bir de diyeceğim şu ki üstüne görme diye bir şey yoktur. Yerleşme kanaması denilen bir şey vardır.. Oda normal regl kanaması gibi olamaz kırmızı hani her ay yoğun olduğumuz gibi bir adet olamaz gebelikte her duyduğunuza inanmayın araştırın biraz panik yapmanı gerektirecek bir şey yok