- Konu Sahibi minnosumbenim
-
kayınvalidenin annenle boyle konusmasını hoş karşılamadım ayıp etmiş yani..sonucta yarın yüz yüze bakacaklar..ama anlamadığım eşin daha ilk başta bizde gidermiyiz dediği zaman annemlerde giderse gideriz demişsin? o kısmını pek anlayamadım...kayınvaliden de aranda baska sorunlar da mı var acaba :26:
yok canım uzun zamandır sorun filn yok evlilik öncesi çok canımı sıktı ilk zamnlar çok baskı kurdu ama başaramadı eşm çok şükür karıştırmıyo mesafeliyiz.. nie öyle dedim daha pazar günü ben iki tarafıda davet etttim bugün salı gitmek istemedim biraz da hastayım dün acillik oldum annemler giderse mecbur bizde gitmek zorunda oluruz ölye demek istedim nie mecbur çnkü annem fazla konuşan birisi deil bide kv çok gereksz konuşan birisi sıkılıyolar hiç deilse ben olunca annemin konuşacak bişeyleri oluyo o yüzden hem annem bensiz gitmedi hiç kvdeye napcakki tek başına
Kayınvalideniz çok ayıp etmiş annenize karşı hastalık bu bugun anneniz yarın kayınvalideniz hasta olur.
Annenize çok geçmiş olsun benim annemde şeker hastası ve oruç tutamıyor doktorlar şeker hastalarının oruç tutmalarını doğru bulmuyor aynı şekilde hocalarda doğru bulmuyor anneniz vucudunu yoruyor açlıga ve susuzluga dayanamaz çünkü, annenize söyleyin tutmasın çünkü şeker hastalarının yorulmaması gerek eger oruç tutmaya devam ederse Allah korusun hastahanelik olabilir iftar sonrası hastahaneye kaldırılan bir sürü şeker hastası var.
Herkez kızmış ama Ben çok kızamadım kayınvalideye yaa.. :44: Çağrılmış davet edilmiş gidilmeyince bozulmuştur.Mhtemelen daha önceden de reddedilmiş ki öyle demiş durup dururken dememiştir herhalde..Ama yinede hoşbi laf olmamış tabi...Sizinde annemler gidiyorsa giderim demenizde ayrı bir mevzu yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?