• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl huydur ya ?

Kemirgen gibi başka insanların üzerinden geçinenlere sinir oluyorum. İstediği eşyalar elbise güneş kremi falan... Bunlar kişisel şeyler başkasıyla paylaşamam de bir kere alınırsa da alınsın. Ne kadar pişkince demiş bir de kardeşim 40 a aldı diye. Bence verme bir daha birşeyini.
Vermiyorum ki habersizce alıyor. Ne yapacağımi şaşırdım.

Vermiyorum ki habersizce alıyor. Ne yapacağımi şaşırdım.

Bir şeyini aldığını hissettiğinde, evde ulu orta sor mesela annene falan. Benim şunum nerede ya kaç kere diyorum almayın diye bıktım artık eşyalarımın yerinde durmamasından falan yap. Utanır sıkılır bir daha almaz herhalde.

belkide sizi kardeşi gibi görüyordur. yani biz evde kardeşlerimle senen benim olayına pek girmezdik.

bence çok kasmayın. ya da bu kadar önem veriyorsanız uyarın olmadı saklayın böyle küçük şeyleri çantanızda tutabilirsiniz...

belkide sizi kardeşi gibi görüyordur. yani biz evde kardeşlerimle senen benim olayına pek girmezdik.

bence çok kasmayın. ya da bu kadar önem veriyorsanız uyarın olmadı saklayın böyle küçük şeyleri çantanızda tutabilirsiniz...
Eşyalarımi kullanacaksa da geri koysun istiyorum sabah erken ciktigim icin hiç bir şeyim bulamiyorum sıkıntı oluyor ondan.

Back
X