Valla bende deli oluyorum ama kardeslerimin dolabi da odamda olduğu icin kilitleyemiyorumbencede odanı kitle en nefret ettiğim şey başkalarının eşyalarımı karıştırması kullanması hele izinsiz çıldırırımm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu nasıl huydur ya ?
- Konu Sahibi eljin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya valla bazen beni odasina yolluyo bebek icin birseyler getir gibisinden diyorum ki o arada gireyim butun esyalarimi toplayayim lafini bile edemez sonucta benim ama nasil olur bilemedim :)kolayı var sende habersiz gir odasına her şeyi kullan kavgasını ederse yenge şahsıma ait eşyaları kullanıyorum bak farkında mısın bunlar benim ama burda duruyolar ne hikmetse diye.
Taşındıklarında da bize yakin yerde oturacaklar yine gelip eşyaları alir cani istediğinde tek çare ben gidince rahatlarim anca.İnsanın en rahat edeceği yer evidir.Özel eşyalarını neden saklayacaksın kullansın koysun yerine yaptığı çok ayıp.Heleki giydiğim şeyleri kimseyle paylaşmak istemem.Bence sorun aynı evde yaşamanız taşınırlarsa sende rahat edersin
Abim bana kızar bunun ustune bir kremin lafini mi ediyorsun diye.Yerin de olsam
yengem yokken abime söylerdim
aldırırdım en iyisinden bir güneş kremi
hiç muhattap olmazdım
Onun benzerini yapmıştım . bir seyim kaybolmustu biraz evde bagirdim cagirdim ben ayri oda istiyorum kardeslerimin esyalarini cikarin odamdan diye yengem tinlamadi bile.Odanın kapısını kilitle, ya da evde ufak çaplı da olsa bir ses tonunu yükselterek "Odama benden habersiz kimse girmesin artık, eşyalarımı bulamıyorum, kaybetmek içinde o kadar para vermiyorum ben bunlara!" diye koy tavrını.
Bundan sonra oyle yapacağım baska care birakmiyor ki.Ondan istemeden git odasından al. O da senden izinsiz alıyor ne de olsa.
Rahatligi basta verdim yeni gelin diye hic sesimi çıkarmadım sonra bende bikac kez guzel elbiselerini istedim belki kıskanır da oda vazgecer diye ama sonra ben yakistiramadm kendime istemedim bi daha yani ayiptir söylemesi epilasyon aletimi bile kullandi yani umrunda degil dünya onun yüzünden ben kullanmiyorum artik.sen o rahatlığını en başta vermicektin..biraz ser bir dille uyar..umarım düzelir..çok rahatsız edici bir durum..yada sende onun eşyalarını al ve geri verme bakalım ne yapacak..
Eminim kilo almasa vazgecmezdi kiyafetten.sadece güneş kremi degil ki anlatamiyorum ben bir esya degil sorun epilasyon aletime varana kadar alıyor odasina koyuyo bunlar nasil normal geliyor size. Ayrıca gunes kreminin fiyatini soylemekle ezmenin alakasini anlayamadim.Fiyatını söyledim çünkü benim icin az bir para değil belki alirken benim durumumu dusunurde alir diye yoksa acindirmaya calismadim kendimi.Beraber mi yaşıyorsunuz. Yapacak birşey yok durumları yoksa ve siz de kalıyorlarda. Olabillir kıyafet olayından vazgeçmiş zaten sonrasında yaşanan da bir güneş kremi olayı almış sonra vermeyi unutmuş olabilir. Şu kadar paraya aldım da başka param yok almaya da demenize gerek yoktu ezer gibi zaten ne kadar kullanmıştır ki ayrıca kış günü ne güneş kremi kullanması onu da anlamadım ya neyse. Aynı evde normal bunlar.
Babam evlendiklerinde biraz bizle oturun sizin evi kiraya verelim dedi hepsi kabul etti yengemde bebek buyuyene kadar otururuz dedi hepsi halinden memnun gibi.Neden sizinle ayni evde yasiyorlar?
Babam evlendiklerinde biraz bizle oturun sizin evi kiraya verelim dedi hepsi kabul etti yengemde bebek buyuyene kadar otururuz dedi hepsi halinden memnun gibi.
Himm ilginc. Hayirlisi ya mecbur ayrilana kadar cekeceksiniz. Ama ben olsam gider odasindan alirdim..
Az önce odasına gidiyordu gelirken kremi getirmesini istedim getirdi. Başa gelen çekilir ne yapalim.Himm ilginc. Hayirlisi ya mecbur ayrilana kadar cekeceksiniz. Ama ben olsam gider odasindan alirdim..
herkes haddını yerını bılmesı lazım evde kurallar var.herkesın kendıne aıt özel alanı mahremı var ızınsız gırıp alması kabul edılemez.ben aılemın bıle pat kapı odama gırmesınden rahatsızlk duyup kızarım . bence beklemeyın beklesenızde degısen bırsey olmucak gıbı gelıyor.fazla yngenız ılerı gıtmeden konsmakda fayda var.odanıza kesınlkle gırılmesıne ızın wrmeyın gerekıyorsa kılıtleyın odanızı
Rahatligi basta verdim yeni gelin diye hic sesimi çıkarmadım sonra bende bikac kez guzel elbiselerini istedim belki kıskanır da oda vazgecer diye ama sonra ben yakistiramadm kendime istemedim bi daha yani ayiptir söylemesi epilasyon aletimi bile kullandi yani umrunda degil dünya onun yüzünden ben kullanmiyorum artik.
valla kullanmasan bile al eşyalarını makyaj malzemelerini..geri verme kendi isteyene kadar..
Ya ben anlamiyorum bir insan bir insandan nasil bu kadar rahat esyalarini ister. Hadi istedin isin bitince geri versene kardeşim. Sorun yengem ayni evde yaşıyoruz ilk evlendiğinde aynı bedenlerdeydik sürekli elbiselerimi istemeler habersiz almalar falan sesimi çıkarmadım abimin hatrina. Bu huyundan vazgeçsin diye bikac sefer istedim ondan ama yok vazgecmedi bende daha fazla kendime yakıştıramadım istemedim bir daha. Şuan elbise konusunu atlattik çünkü kilo aldı o kapalı ben açık aynı tarz giyinmiyoruz isin sevindirici yanı bu :) ama bitmiyor derdi 3 aydan beri aradığım gunes kremim ondaymis ya insan bi soyler dimi ya da isin bitince geri koyarsin dimi üstelik benden habersiz almış bende bugun sordum gunes kremimi gördün mu diye evet lazımdı aldim benim odamda dedi ama sorarken ben utandim ya kivrana kivrana sordum dedim yenge biliyosun gunes kremleri 60 tl civarı param yok benimki lazim oluyor dedim yok o kadar degil kardesim 40 a aldi neyse seninkini veriym dedi ve bidaha bahsetmedi bile yani anlamiyorum verene kadar başının etini mi yememi bekliyor bende öğrenciyim masraflarim olmasa bi krem için uğraşmam gider alirim ama durum ortada milletteki bu rahatlik beni öldürüyor kisacasi. Ne yapacagimi da bilmiyorum.
Kemirgen gibi başka insanların üzerinden geçinenlere sinir oluyorum. İstediği eşyalar elbise güneş kremi falan... Bunlar kişisel şeyler başkasıyla paylaşamam de bir kere alınırsa da alınsın. Ne kadar pişkince demiş bir de kardeşim 40 a aldı diye. Bence verme bir daha birşeyini.
Ay alemsin yaİsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara... Geldi aklıma. Sende ona bir oyun oyna, yüzcremi kutusuna, tereyağı doldur onu sürsün yüzüne... Bir dahada senin şeylerini sormadan kullanmaz canım
Ben onun gibi yapamiyorum icim rahat etmiyor. ama oyle yapsam da degismez gibi bi ara bikac kiyafetini istemistim vazgecsin diye yine devam etti.aranızı bozmaya gerek yok. hayat boyu yüzyüze bakacaksınız. kullanmayacak olsan bile sen de ona aynılarını yap bak nasıl değişecek bi zaman sonra
Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum ama bulacam bi yolunu yapacak bisey yok.herkes haddını yerını bılmesı lazım evde kurallar var.herkesın kendıne aıt özel alanı mahremı var ızınsız gırıp alması kabul edılemez.ben aılemın bıle pat kapı odama gırmesınden rahatsızlk duyup kızarım . bence beklemeyın beklesenızde degısen bırsey olmucak gıbı gelıyor.fazla yngenız ılerı gıtmeden konsmakda fayda var.odanıza kesınlkle gırılmesıne ızın wrmeyın gerekıyorsa kılıtleyın odanızı